SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Mavi Çınar Ödülleri sahiplerini buldu!

Yayınlanma:
ABONE OL

Eryetiş ve Balkanlar Eğitim Kurumlarında öğrenim gören öğrenciler arasında düzenlenen yarışmada dereceye girenlere ödülleri Eryetiş & Balkanlar Eğitim Kampüsünde düzenlenen “Mavi Çınar Ödül” töreniyle verildi.

Eryetiş ve Balkanlar Eğitim Kurumlarında öğrenim gören öğrenciler arasında düzenlenen yarışmada dereceye girenlere ödülleri Pendik Balkanlar Koleji’nde düzenlenen “Mavi Çınar Ödül” töreniyle verildi.

Yılın En İyi Müzik Yorumcusu Ödülü Atiye, Yılın En İyi Radyo Programı Ödülü Radyo Viva- Cem Ceminay, Yılın En İyi Köşe Yazarı Ödülü Hürriyet Gazetesi-Ayşe Aral, Yılın En İyi Haber Program Sunucusu Ödülü Show Tv- Ece Üner, Yılın En İyi Show Programı Ödülü Beyaz Show ödülü hakedenler arasında yeraldı.

mavi-cinar-odulleri-1

Eryetiş ve Balkanlar Eğitim Kurumları’nda bu yıl ilki düzenlenen yarışmada sanat, televizyon, Edebiyat ve basın dalında yılın en iyileri yarışması düzenlendi. Eğitim kurumlarında kurulan sandıklarda öğrenciler yılın en iyilerine oy verdiler.

atiye-mavi-cinar-odulu

Öğrencilerin verdiği oylarla kendi dallarında yılın en iyisi seçilenlere ödülleri Eryetiş & Balkanlar Eğitim Kampüsünde düzenlenen törenle verildi. Eryetiş ve Balkanlar Eğitim Kurumu Genel Müdürü Ertan Oral’ın yaptığı açılış konuşmasının ardından ödül törenine geçildi. 

protokol-sirasi

Geleneksel Mavi Çınar Ödül Töreni 16 Ocak 2015 Cuma günü 13.00 – 15:00 saatleri arasında Eryetiş & Balkanlar Eğitim Kampüsünde gerçekleşti.

Eryetiş & Balkanlar Eğitim Kurumları tarafından 2014 yılının en iyileri seçilerek muhteşem bir törenle ödülleri takdim edildi.

ece-unver

Hangi kategorilerde kimler ödül aldı, işte o gurur tablosu;

Evrensel Sanata Katkı ve Saygı Ödülü Sayın Nejat Uygur’a, Yılın En İyi Müzik Yorumcusu Ödülü Atiye’ye, Yılın En İyi Sabah Kuşağı Programı Ödülü Melek Baykal adına Melek Program Yapım Sorumlusu Mücahit Kaya’ya, Yılın En İyi Radyo Programı Ödülü Radyo Viva- Cem Ceminay’a, Yılın En İyi Köşe Yazarı Ödülü Hürriyet Gazetesi-Ayşe Aral’a, Yılın En İyi Haber Program Sunucusu Ödülü Show Tv- Ece Üner’e, Yılın En İyi Show Programı Ödülü Beyaz Show’a, Yılın En İyi Çocuk Romanı Yazarı Ödülü Toprak Işık’a, Yılın En İyi Dizisi Ödülü Ulan İstanbul dizisine, Yılın En İyi Dergisi Ödülü Hey Girl Dergisi- İpek Koşan’a,Yılın En İyi Reklam Filmi Oyuncusu Ödülü Özgür Ege Nalcı’ya, Yılın En İyi Takımı Ödülü Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımına, Yılın Engel Tanımayan Takımı Ödülü Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımına, Yılın En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi Ödülü ÇYDD Bir Okul Var Uzakta Projesine, Yılın İyi Müzik Yorumcusu Ödülü Fettah Can’a, Yılın En İyi Yerel Gazetesi Ödülü Kartal Gazetesine verildi.

kenan-gulerci-mavi-cinar-odulu

Yılın En İyi Yerel Gazetesi Ödülü” Kartal Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Kenan Gülerci’ye takdim edildi.

İlgili Haberler

Magazin
24 Nisan 2024
Demet Akalın’dan kiracısına isyan! “O evi almak için milletin ağız kokusunu çektim”

Kiracısıyla sorun yaşayan ünlü şarkıcı Demet Akalın, isyan etti. Demet Akalın, “ O evi almak için milletin ağız kokusunu çektim” ifadelerini kullandı. İşte detaylar… Evinde 5 bin TL kira ödeyerek oturan kiracısı ile sorun yaşayan ünlü şarkıcı Demet Akalın isyan etti. Demet Akalın, “Ben orayı milletin ağız kokusunu çekerek krediyle aldım. Adam da ‘Programda benden […]

Magazin
24 Nisan 2024
Haluk Levent’ten ablasına duygulandıran destek! Kanserle mücadele eden ablası için saçlarını kazıttı

Haluk Levent’ten kanserle mücadele eden ablasına duygulandıran destek. Ünlü şarkıcı ablası için saçlarını kazıttı. İşte detaylar… Ünlü şarkıcı Haluk Levent, Adana’da verdiği konserinde sahneye kanserle mücadele eden ablasını çıkardı. Sahnede kanser hastalığı ile mücadele eden ablası ile karşılıklı olarak çiftetelli oynayan Haluk Levent, “ Ablamın beyin tümörü sonrası saçları da gitti. İkimizin de saçları kısacık” […]

Magazin
23 Nisan 2024
Dizisi final kararı alan Şevket Çoruh, yeniden Arka Sokaklara geri mi dönüyor?

Dizisi final kararı alan ünlü oyuncu Şevket Çoruh, yeniden Arka Sokaklar dizisine geri mi dönecek? Arka Sokaklar dizisi için yeniden görüşmelere başladı. İşte detaylar… NOW TV ekranlarında izleyici ile buluşan yeni dizi Korkma Ben Yanındayım için final kararı verildi. Dizide rol alan Şevket Çoruh’a final kararı verilmesinin ardından eski dizisi Arka Sokaklar’dan yeniden teklif geldi. […]

Magazin
23 Nisan 2024
Katı Kişi Sendromu ile mücadele eden Celine Dion’dan cesur pozlar

Katı Kişi Sendromu ile bir süredir mücadele içerisinde olan dünyaca ünlü şarkıcı Celine Dion, kapak kızı oldu. Celine Dion, bir dergiye cesur pozlar verdi. İşte detaylar… Katı Kişi Sendromu ile bir süredir mücadele içerisinde olan dünyaca ünlü şarkıcı Celine Dion, bir dergiye kapak kızı oldu ve cesur pozlar verdi. Celine Dion, sahneye döneceği günler için […]