SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

MUTLU YILLAR BURAK BORA

Yayınlanma:
ABONE OL
MUTLU YILLAR BURAK BORA

Kartal Burak Bora Anadolu Lisesi: 28, Burak Bora 45 yaşına bastığı bugün tüm Burak Bora Ailesine, sağlık, başarı ve mutluluk dolu nice yıllar dilerim.

Kartal Burak Bora Anadolu Lisesi’nde düzenlenen programda Burak Bora’nın 45. Kartal Burak Bora Anadolu Lisesi’nin 28. Yaş günü muhteşem bir programla kutlandı. Programda ‘Benim Hayatım Senin Damarlarında’ sloganıyla kan bağışı yapıldı.

Kartal Burak Bora Anadolu Lisesi’nde düzenlenen anma programına Kartal Kaymakamı Cemil Aksak, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal İlçe Eğitim Müdürü Harun Tüysüz, Türk Kızılayı Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar, Okulun hamisi Hayırsever Ülkü Bora, Türk Kızılayı Genel Başkan Danışmanı Kenan Çakal, Kartal Türk Kızılayı Başkanı Müjdat Keçeli, Mezunlar Derneği Başkanı Servet Köse, muhtarlar, okul müdürleri, öğrenciler, öğretmen ve veliler katıldı.

Buse Akkaya ve Ecemnur Arman’ın  sunduğu program Seher Aydoğan’ın açılış konuşmasıyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasını Burak Bora’nın hayatını konu alan sinevizyon gösterisi izledi.

Bağışçı Ülkü Bora, İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Tüysüz ve Türk Kızılayı Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar’ın konuşmalarından sonra ödül töreni yapıldı. Kartal Gürbüz Bora İlkokulu, Kartal Ülkü Bora Ortaokulu ve Kartal Burak Bora Anadolu Lisesi öğrencileri arasında yapılan resim, şiir, kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödül verildi.

Ülkü Bora ödül töreninde yaptığı konuşmada: ” Bir Burak Bora kaybettim ama binlerce Burak Bora’nın annesiyim, sizleri çok seviyorum ve sizlerle gurur duyuyorum” dedi.

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz: Bir doktor olarak kan bağışı kampanyası düzenleyen Burak Bora Anadolu Lisesi camiasına teşekkür ederim, şeklinde konuştu.

Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü Tüysüz: Hayırsever Ülkü Bora, Türk Kızılayı Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar, Okul Müdürü Ahmet Cinemre başta olmak üzere proje ekibi öğrencileri Melisa Özakman, Oğuz Tokur, Ramazan Yargeldi, Bengisu Uçar,  proje sorumlusu öğretmenleri Erol Başaran, Gönül İşsever, Selda Çelik,  projeyi uluslararası platforma taşıyan Handan Kab, Suzan Pıçakcı ve Mezunlar Derneği Başkanı Servet Köse başta olmak üzere tüm Burak Bora Anadolu Lisesi öğretmen, öğrenci, veli, mezun ve kan bağışçılarına katkılarından dolayı teşekkür etti.

Türk Kızılayı Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar, 383 kişinin 1149 ünite kan vermiş olmasından duyduğu memnuniyeti belirterek “Bu bir rekordur.” Şeklinde konuştu.

Müzik Öğretmeni Murat Kaya rehberliğinde hazırlanan müzik dinletisinde Burak Bora Marşı seslendirilip, Edebiyat öğretmeni Zeliha Bakkal ‘Annenin Evladına Cevabı’ adlı bir mektup okudu. Burak Bora’nın 45. Burak Bora Anadolu Lisesi’nin 28.doğum günü anısına pasta, kesen öğrenciler, misafirlere pasta, mantı ve tatlı ikram etti.

 

Okul Müdürü Ahmet Çinemre’nin tüm katılımcılara hitaben yaptığı teşekkür konuşmasını, günü ölümsüzleştiren hatıra fotoğrafı çekimi izledi.

Kartal’a; Ülkü Bora Ortaokulu, Burak Bora Anadolu Lisesi ve Gürbüz Bora İlkokulunu kazandıran Bora Ailesinin bu mutlu gününü tebrik ediyor, nice mutlu yıllar diliyoruz.

author avatar
Mustafa Telli

İlgili Haberler

Dünyadan
09 Nisan 2024
Irak’ın Sahipsiz (Üçüncü) Unsuru; Türkmenler

Irak, farklı etnik ve mezhep gruplarından oluşan değişik oluşumların bir arada yaşadığı bir ülkedir. Tipik Ortadoğu ülkesi olan Irak’ta yaşayan farklı etnik-mezheplere mensup olan her bir toplumun kaderi, arkasında olan farklı ülkelerin desteğine bağlıdır. Tipik Ortadoğu ülkesi demenin de anlamı budur. Örneğin, Iraklı Kürtlerin arkasında ABD ve bazı batılı ülkelerin desteği var, Iraklı  Şiilerin arkasında […]

Dünyadan
30 Mart 2024
Zararın Neresinden Dönersen Kârdır

2017 yılında Türkmen “stratejisinde” köklü bir değişim yapıldı. Yani, 1995 yılından 2017 yılına kadar olan süre içerisinde yapılanların tümü bir tarafa bırakılarak yeni bir döneme geçildi. Başka bir değişle, sil baştan başlamak oyunu misali Türkmen siyasi harekatındaki ortak akıl ve istişarenin egemen olduğu dönemin kapatıldığı bir dönem olarak Türkmen siyasi tarihine geçti. Değişen bu “strateji” […]

Nerden Tutarsan Elinde Kalır
Dünyadan
22 Mart 2024
Nerden Tutarsan Elinde Kalır

Ferhat Sengaw, beynini, kalemini, iradesini dış mihraklara kiralayan, onların maşası olup talimatları doğrultusunda Iraklı Türkmenlerin tarihine, varlığına ve geleceğine düşünür kisvesi altında medya aracılığıyla hakaret eden sünepe ve pespaye bir Iraklı Kürt yazarıdır. Yukarıda bahsi geçen sünepeye, Hasan Turan başkanlığındaki ITC imzalı verilen cevap “Iraklı oluşumların arasındaki kardeşliği bozmaya yönelik yalan içerikli açıklamaları kınıyor, mahkemeye […]

Genel
14 Mart 2024
Selfi Çekmenin Fiziki ve Sanal Tehlikeleri: Görünmeyen Riskler

TEHLİKENİN EŞİĞİNDE BİR FOTOĞRAF Selfi Çekmenin Fiziki ve Sanal Tehlikeleri: Görünmeyen Riskler Günümüzde sosyal medyanın ve çevrimiçi platformların popülaritesiyle birlikte selfie çekmek, sadece bir eğlence aracı olmaktan çıkıp adeta bir yaşam tarzı haline geldi. Ancak, bu popüler eğilim sadece güzellik ve özgüvenle dolu pozlarla sınırlı değil; aynı zamanda fiziki ve sanal olarak bir dizi tehlike […]