SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

SORUMSUZLUK CAN ALACAKTI. ..!

Yayınlanma:
ABONE OL

Pazar günü Kartal Belediye spor Selimiye sporla karşılaştı.
Karşılaşma Kartal Bulvar Sahasında oynanırken henüz karşılaşmanın 2 dakikasında Kartal Belediyespor’lu futbolcu başına sert bir darbe aldı ve başı üstüne yere çakıldı. Çırpışmanın ve yere düşmenin şiddetiyle Bahadır Beyin Travması geçirdi.
DİLİ DÖNDÜ
Ne var ki talihsiz futbolcunun Beyin travmasının yanı sıra dilinin dönmesi neticesinde as kalsın genç futbolcuyu kaybedecektik.
İLK MÜDAHALEYİ GS SAĞLIK EKİBİ YAPTI.
Kartal Belediyespor-Selimiyespor Karşılaşması öncesi Kartalspor-Galatasaray Amatör maçı oynandı. Bu karşılaşma oynanır oynanmaz Profesyonel karşılaşma başladı.Yani Kartalspor-Selimiyespor. Karşılaşmanın henüz 2. dakikasında meydana gelen saha içi kazası as kalsın ölümle sonuçlanacaktı. Çünkü Belediyespor-Selimiye karşılaşmasında saha da sağlık ekibi ve Ambulans yoktu.

 

Tam o sırada GS kafilesi ve Ambulans sahadan ayrılmak üzere idi saha içinde meydana gelen kazaya derhal GS’ın Doktorları ve sağlık ekibi müdahale ettiler ve yerde baygın yatan Bahadır’a ilk müdahaleyi yaptılar ve güçlükle dönen dilini normale çevirdiler .Kartalspor- GS Maçı için hazır bekletilen Ambulansla Bahadır’ı Hastaneye yetiştirdiler.
NEDEN SAĞLIK EKİBİ VE AMBULANS VERİLMİYOR
Galatasaray Takımının Sağlık ekibi o anda sahada olmamış olsaydı Bahadır’ı kaybetmiş olacaktık. Kartal Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Mehmet Şentürk, ,” Defalarca Kartal Sağlık Müdürlüğüne resmi yazı yazdık Kartal’da oynayacağımız maçlar için Sağlık ekibi ve Ambulans talebimiz oldu. Ne var ki yazılı ve resmi baş vurularımız dikkate alınmadı. Amatör maçlara sağlık ekişi veriliyor Ambulans veriliyor.Verilsin oraya da gerekli. Ne var ki Profesyonel karşılaşmalara sağlık ekibi ve Ambulans verilmiyor. Neden? Şayet Galatasaray kafilesi kazanın meydana geldiği saatlerde Stat ‘tan ayrılmış olsaydı Bahadır’ı kaybedecektik. Özellikle olaya müdahale eden Galatasaray Kulübü Doktorlarına ve Sağlık ekiplerine çok teşekkür ediyorum.

Ve bundan sonraki maçlarımızda lütfen Kartal Sağlık Müdürlüğü sağlık ekibi ve Ambulans bulundurmalı” şeklinde bir an önce sağlık ilgililerinin dikkatini çekti.
Haber : Fethi Satıcı

İlgili Haberler

Genel
25 Nisan 2024
Tam 44 il için kritik uyarı! Kapıyı camı sıkı sıkı kapatın

Tam 44 il için kritik uyarı! Kapıyı camı sıkı sıkı kapatın! Meteorolojiden 44 il için kritik uyarı geldi. Sarı kodlu uyarıda toz taşınımı ve kuvvetli Rüzgar olacağı bildirildi. Tedbirinizi alın, camı kapıyı sıkı sıkı kapatın. Son dakika haberine göre Meteoroloji Genel Müdürlüğü Türkiye’nin 44 ili için sarı kodlu uyarı yaptı. Meteorolojiden yapılan uyarıda top taşınımı […]

Genel
25 Nisan 2024
Kuruçeşme’de ünlü mekanda şok olay! Garson kıza cinsel saldırı

İstanbul Beşiktaş’ta Kuruçeşme’de bulunan ünlü bir mekanda yaşanan olay Türkiye’nin gündemine oturdu. İddiaya göre işletmenin müdürü 47 yaşındaki Mecit A. Garson Selvihan Z.’ye cinsel saldırıda bulundu. İstanbul Kuruçeşme’de bulunan ünlü bir işletmede yaşanan cinsel saldırı olayı gündeme bomba gibi düştü. Kasım ayında meydana gelen olayda işletmenin 47 yaşındaki müdürü Mecit A.’nın 33 yaşındaki garson Selvihan […]

Genel
25 Nisan 2024
Meteorloji’den uyarı! 44 il için sarı kodlu uyarı verdi

Meteoroloji uyardı. 44 ile için Meteoroloji’den sarı kodlu uyarı geldi. “ Göz gözü görmeyecek” uyarısı. İşte detaylar… Meteoroloji Genel Müdürlüğü, çöl tozu için 44 ile sarı kodlu uyarıda bulundu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kuzey Afrika’dan gelen ve gelecek günlerde ülkemizde de etkisini gösterecek çöl tozları için uyardı. Meteoroloji’den 44 il için sarı kodlu uyarı geldi. Kuzey […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Öğrenci Ecem bir günlüğüne Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü oldu

İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ, müdürlük makam koltuğunu “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” sebebiyle Kartal Eğe Sanayi İlkokulu öğrencisi Ecem VURAL’a devretti. Ecem VURAL, müdürlük makamına oturması ardından okullarda hayata geçirmek istediği projeleri anlattı. Okul öğrenci meclisi ile gerçekleştirmek istediği projeleri anlatan Ecem VURAL’ı dinleyen İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ: paylaştığı […]