SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Kartalspor: 0 Ümraniyespor: 0

Yayınlanma:
ABONE OL

Kartalspor’umuz ligin ikinci yarısında sahasında oynadığı ikinci karşılaşmadan da beraberlikle ayrıldı.

 

Spor Toto 2.lig’in 22.haftasında sahasında bir diğer İstanbul takımı olan lig lideri Ümraniyespor’u konuk eden Kartalspor karşılaşmadan 0-0 beraberlikle ayrıldı. 1461 Trabzon maçında sarı kart görerek cezalı duruma düşen Enes Kubat, sakatlıkları bulunan Mehmet Gürkan Öztürk, Sinan Ayar ve Enes Ünal kadroda yer almadı.

 

Manisa bölgesi hakemlerinden Tolga Kadaz’ın düdük çaldığı karşılaşmada, Volkan Akçit, Cemalettin Gündoğdular ve Emre Abar Kadaz’ın yardımcılığını üstlendi.

 
Ümraniyespor’lu oyuncuların vuruşuyla başlayan karşılaşmanın ilk dakikası içerisinde Kartalspor’dan Oğuz Ceylan rakibinin darbesiyle yerde kalınca oyun bir süre durdu ve sağlık ekipleri oyun alanına girdi. Oğuz’un tedavisi daha sonra oyun alanı dışında devam ederken Kartalspor Savaş’la serbest vuruş kullandı fakat sonuç alamadı.

 

11.dakika da Ümraniyespor’dan Özer Kutlu, sol çaprazdan ceza sahasına girerek vuruşunu yaptı, kaleci Yavuz bu pozisyonda rahatlıkla topu kontrol etti.

 
24. dakika da Rıza Şen’in pasıyla atak yönünün solunda topla buluşan Ömer Furkan bekletmeden ceza sahası içerisine ortasını yaptı, Türkay Atçı’dan önce Ümraniyespor savuma oyuncusu Mustafa Çakır araya girerek tehlikeyi önledi.

 
25.dakika da Ümraniyespor atak yönünün solundan Kartalspor yarı alanının ortalarından serbest vuruş kazandı, tek kişi topun karşısında baraj olurken atışı ceza sahası içerisine orta olarak kullandılar, Kartalspor savunması kafayla uzaklaştırmak isterken top ceza sahası dışında Bahadır Taşdelen’de kaldı, Bahadır yerden vurdu Özer topu kontrol ettiği anda ofsayt bayrağı kalktı.

 
27.dakikada rakip yarı alanın ilk metrelerinde serbest vuruş kazandık, oyuncularımız bu serbest vuruşu paslaşarak kullanırken topu rakibe kaptırdı, pozisyon hızlı gelişen Ümraniyespor atağına döndü, topla buluşan Samet Asatekin sol çaprazdan açısı dar olmasına rağmen vuruşunu yaptı savunma son anda araya girerek topu kornere gönderdi.

 

29.dakikada ani gelişen Ümraniyespor atağında kaleyi hafif çaprazdan gören bir pozisyonda Hamza Gezmiş, Ümraniyespor’dan Bahadır’a faul yaptı Hamza bu pozisyonda sarı kart görürken topun başına Mücahit Albayrak geçti, Azad, Ömer Furkan ve Türkay üç kişilik baraj oluşturdu, Mücahit’in vuruşunda top Ümraniyeli oyunculara çarparak ceza sahası dışına açıldı, ceza sahası dışında topla buluşan Ömer Tunç, ceza sahasına doldurmak istedi fakat kaleci Yavuz topu kontrol etti.

 

30. dakikada orta sahanın sağında Ömer Kutlu, Hamza’nın ayağına basınca Hamza acı içinde yerde kaldı, Ümraniyespor’lu oyuncular bu pozisyonda topu taca atarken Hamza’nın tedavisi saha içinde yapıldı.

 

35.dakika da sol kanattan Anıl Şahin kendi yarı alanından aldığı topla rakip yarı alanın ortalarına kadar geldi, taç çizgisi üzerinde ilerlemek isterken rakibin darbesiyle yerde kaldı karar faul. Ceza sahası arka tarafına doğru gönderilen yüksek topa Zafer son anda yetişerek kafayla içeriye indirdi fakat geriden gelen hiçbir Kartalspor’lu oyuncu olmayınca Ümraniyespor’lu oyuncular topu uzaklaştırdı.

 

38. dakikada Rıza Şen atak yönünün sağında rakibin darbesiyle yerde kaldı, Kartalspor ve Ümraniyespor sağlık ekipleri anında bu oyuncuya müdahale etti. Ciddi bir şeyi olmadığı anlaşılan Rıza tekrardan oyun alanına dahil oldu.

 

40.dakikada Rıza bu sefer atak yönünün sol kanadında düşürüldü, serbest vuruşu Savaş Taga kullandı. Savaş’ın penaltı noktasına doğru yaptığı ortaya Zafer Aydoğdu, Hamza Gezmiş ve Ümraniyespor’dan Ömer yükseldi bu üçlünün arasına sıkışan topu savunma uzaklaştırdı. Ceza sahası sağına taç çizgisine yakın bir bölgeye taşınan topa Savaş kayarak müdahale etti ve topu taca çıkarttı.

 

43.dakikada Kartalspor Ömer Furkan’la hızlı çıkmak istedi, rakip Ömer Furkan’ı orta sahada düşürdü. Uğur atışı Hamza ile paslaşarak kullandı, Hamza sağ kanattaki Oğuz’a pasını aktardı Oğuz ceza sahasına ortasını yaptı Türkay’ın kafa vuruşunda savunmaya çarpan top kornere gitti.

 

İlk yarısı golsüz sona eren karşılaşmanın ikinci yarısına Kartalspor başladı.

 
46.dakikada sol kanattan kazanılan serbest vuruşu Ömer Furkan kafasıyla arkaya aşırttı, Türkay topla buluştu fakat karşılaşmanın yan hakemi bu pozisyonda ofsayt bayrağını kaldırdı.

 

52.dakikada atak yönünün sağında topla buluşan Oğuz Ceylan, önce Mücahit’ten sonra Erol’dan sıyrılarak ceza sahasına girdi, top ayağından biraz açıldı rakip savunma oyuncu Mustafa Çakır’la aynı andan topa müdahale eden Oğuz yerde kaldı, bu pozisyonda kaleci Burak topa sahip olurken karşılaşmanın hakemi yerde kalan Oğuz’u görmesine rağmen karşılaşmayı devam ettirdi. Kaleci Burak topu dışarıya göndererek sağlık ekiplerinin Oğuz’a müdahale etmesine yardımcı oldu.

 

54.dakikada Ümraniyespor’dan Bahadır kaleyi sol çaprazdan gören bir pozisyonda sağ ayağıyla uzak köşeye vuruşunu yaptı top az farkla dışarı gitti.

 
61.dakika da Bahadır sağ kanattan Kartalspor ceza sahasına girerken Hamza Gezmiş tarafından düşürüldü, rakip bu pozisyonda Hamza’ya ikinci sarı kart gösterilmesi için hakeme itiraz etse de karşılaşmanın hakemi kartına başvurmadı.

 
65.dakika da rakibin baskısını gören Hamza topu kaleci Yavuz’a gönderdi, Yavuz’un vuruşunda kısa düşen top Bahadır’ın önünde kaldı, Bahadır’ın sağ kanattan ceza sahasına yaptığı ortaya Oğuz uçarak kafayı vurdu ve tehlikeyi uzaklaştırdı.

 

68.dakikada atak yönünün solunda önce Savaş Yıldızhan, sonra Uğur Utlu yerde kaldı, Uğur düşmeden önce Ömer Furkan’a pasını aktardı, Ömer tekte Uğur’un koşu yoluna bırakmak isteyince karşılaşmanın hakemi avantaj kaybolunca faul düdüğünü çaldı.

 

78.dakika atak yönünün sağından kullanılan serbest vuruşta Savaş Yıldızhan kafayla topu arkaya çıkarttı, topla buluşan Rıza Şen, Ömer Tunç’un kayarak müdahalesine rağmen vuruşunu yaptı bu önemli pozisyonda kaleci Burak tek hamlede topu kontrol etti.

 
80.dakikada Kartalspor savunması topu ters kanada çevirdi, topla buluşan Hamza savunma arkasına koşu yapan Oğuz’la topu buluşturdu, Oğuz’un ceza sahasına gönderdiği topu savunma araya girerek uzaklaştırdı.

 

Karşılaşmanın kalan dakikalarında da gol olmayınca Kartalspor 1 puanla yetinmek zorunda kaldı.

 

Stat: Kartal

 
Hakemler: Tolga Kadaz, Volkan Akçit, Cemalettin Gündoğdular

 
Kartalspor: Yavuz, Anıl, Zafer, Hakkı Türkay (Dk. 66 Savaş Yıldızhan), Savaş Tağa (Dk. 84 Görkem), Uğur, Azad, Hamza, Rıza, Oğuz, Ömer Furkan (Dk. 73 Kadir Samet)

 
Ümraniyespor: Burak, Mustafa, Ziya, Bulut (Dk. 82 Yasin), Bahadır, Özer (Dk. 69 Tarık), Ömer, Aykut (Dk. 54 Ramazan Oğuz), Erol, Samet, Mücahit

 
Sarı kartlar: Dk. 28 Hamza, Dk. 42 Anıl, Dk. 58 Uğur (Kartalspor), Dk. 42 Samet, Dk. 68 Ömer, Dk. 69 Mustafa, Dk. 77 Mücahit (Ümraniyespor)

İlgili Haberler

Genel
17 Nisan 2024
Bu ikili çok güçlü! Sarımsak Limon karışımı her derde deva

Damar sağlığından romatizma ağrılarına, doğal bir çözüm olan sarımsak ve limon kürü, sağlık sorunlarınıza karşı güçlü bir destek sağlıyor. Sarımsak ve limon, tek başlarına harikalar yaratan iki doğal besin. Bu iki güçlü malzeme birleşince, sağlık üzerindeki faydaları ikiye katlanıyor. DOĞAL DAMAR AÇICI OLARAK LİMON VE SARIMSAK: Dolaşım sistemini destekleyen ve damar sağlığı üzerinde olumlu etkiler […]

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik, Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]

Genel
16 Nisan 2024
Suyun içine birkaç damla aseton damlatın! Öyle bir işe yarıyor ki

Yer silme suyuna birkaç damla aseton eklenince, parkeler gıcır gıcır oluyor. Ev temizliğine devrim yaratacak o yöntem bulundu. Ev temizliğinde yeni bir yöntem keşfedildi! Aseton, genellikle tırnaklardaki ojeyi çıkarmak için kullanılan bir madde olarak bilinse de, parkeleri temizlemede de etkili olabiliyor. İşte bu kullanımın detayları… Aseton, asidik yapısı ile bilinen bir kimyasal madde. Tırnaklardan oje […]

Genel
16 Nisan 2024
Adana’da Sıcaklık Rekoru: Termometreler 39 Dereceyi Gördü!

Adana’da Nisan ayında termometreler 39 dereceyi göstererek sıcaklık rekoru kırıldı. Uzmanlar, sıcaklığın daha da artacağını ve 42 dereceye ulaşacağını öngörüyor. Adana, Türkiye’de yaşanan küresel ısınma etkilerinin en yoğun hissedildiği şehirlerden biri oldu bu Nisan ayında. Kentte ölçülen 39 derece sıcaklıkla yeni bir rekor kırıldı. Meteoroloji yetkilileri, bu sıcaklık artışının Afrika’dan gelen sıcak hava dalgaları nedeniyle […]