SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Cumhurbaşkanımızı Canlandırdığım İçin Gurur Duyuyorum

Yayınlanma:
ABONE OL

13 Şubat’ta sinemaseverler ile buluşacak olan Kod Adı K.O.Z filminde dönemin Başbakanını Recep Tayyip Erdoğan’ı canlandıran usta oyuncu Cem Kurtoğlu Filmstudio’ya konuştu.

 

 

 

Cumhurbaşkanını televizyonda izleyerek rolüne hazırlandığını anlatan Kurtoğlu: “Ülkemizin yaşayan Cumhurbaşkanının Başbakanlık dönemini canlandırdığım için gurur duyuyorum” dedi.

 

 

İNGİLİZ AJANI OLACAKTI BAŞBAKAN OLDU

Filmstudio: Kod Adı K.O.Z filmi teklifi size nasıl geldi? O süreci biraz anlatır mısınız?

Cem Kurtoğlu: Filmin Genel Koordinatörü eski arkadaşım. Kendisi aradı beni ve filmde İngiliz Ajanı rolünü oynamamı istediklerini söyledi. Ben de kabul ettim. Bir müddet sonra filmin Yapımcısı Uğur Yalçınkaya telefon açtı ve “Başbakan rolünü sizin oynamanızı istiyorum” dedi. Ben de, “benim için şereftir” diyerek kabul ettim.

 

 

HAKAN URAL VE HAZIM KÖRMÜKÇÜ DE KOD ADI K.O.Z.’DA

Filmstudio: Filmde başka kimler rol alıyor?

Cem Kurtoğlu: Hakan Ural, Günay Musayeva, Tolga Karel, Hazım Körmükçü, İskender Bağcılar, Yeşim Alıç, Yılmaz Gruda, Turgay Tanülkü, Murat Onuk, Seçil Şahin, Mehmet Çepiç, Remzi Evren ve kalabalık bir oyuncu kadrosu yer alıyor.

 

 

BAŞBAKANI CANLANDIRMANIN AĞIRLIĞINI HİSSETTİM

Filmstudio: Başbakan rolüne nasıl hazırlandınız?

Cem Kurtoğlu: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı televizyonda izledim. Tavrını, el hareketlerini, yürüyüşünü, konuşmasını hepsini tek tek inceledim. Başbakanı canlandırmanın ağırlığı ve sorumluluğu ile oynadım.

 

 

KOD ADI K.O.Z ÇOK SERT BİR FİLM

Filmstudio: Biraz da filmden bahsedelim. Çekimler ne kadar sürdü, filmde neleri göreceğiz?

Cem Kurtoğlu: Çekimlerimiz İstanbul ve İzmit illerinde 6 hafta içerisinde bitti. Kod Adı K.O.Z filmi yumuşak gözükse de çok sert bir film. Ben çok ses getireceğine eminim. Son bir yıl içerisinde dış güçlerin Türkiye içindeki etkisi ve Türkiye’de yaşanan olaylar işleniyor. Ayrıca senaryo çok yönlü, filmin içinde aşkta var, aile dramı da var. Kod Adı K.O.Z, seyircilerin izlerken ağlayacağı bir film oldu.

 

 

BAŞBAKANI SIFIR MAKYAJLA OYNADIM

Filmstudio: Başbakan’a benzemeniz için çok uğraşıldı mı?

Cem Kurtoğlu: Kesinlikle hayır. Neredeyse sıfır makyaj ile oynadım diyebilirim. Sadece pudra sürüldü. Bıyıklarımın şekli değiştirildi ve göz rengimiz uysun diye lens takıldı.

 

 

KOD ADI K.O.Z TÜRKİYE’DEKİ HER SİNEMADA

Filmstudio: Film Türkiye’de hangi sinemalarda gösterime girecek, filmin yurtdışı ayağı da olacak mı?

 

 

Cem Kurtoğlu: Filmimiz 850 kopyayla gösterime girecek. Türkiye’nin her sinemasında olacak.

 

 

AVRUPANIN 6 ŞEHRİNDE GALAMIZ YAPILACAK

Film vizyona girmeden önce İstanbul’da yapılacak galanın akabinde Şubat ayının 20’sinden sonra da aralarında Berlin, Amsterdam, Brüksel, Bakü olmak üzere Avrupa’da 6 şehirde galamız yapılacak.

 

 

SAYIN CUMHURBAŞKANI’NIN FİLMİ BEĞENMESİ ÖNEMLİ

Filmstudio: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan galaya gelir mi ya da filmi izler mi?

Cem Kurtoğlu: Galaya gelip bize onur verir mi bilmiyorum ama izleyeceğini düşünüyorum. Kendisinin izledikten sonra beğenip beğenmemesi benim için çok önemli. İnşaallah beğenir.

 

 

ERDOĞAN’I CANLANDIRDIĞIM İÇİN TEPKİ ALDIM

Filmstudio: Başbakan rolünü oynadığınız için farklı kesimlerden tepki aldınız mı?

Cem Kurtoğlu: Evet aldım. Ama ben sanatçıyım; vatanıma, milletime, bayrağıma, şerefime ve aileme zarar vermeyecek her türlü rolü oynarım. Kaldı ki Başbakan rolüne hayat vermek onurdur, şereftir benim için.

 

 

OĞLUMLA OYNADIĞIM İLK PROJE

Filmde ufak bir rolü oğlum Mert Kurtoğlu canlandırıyor. Aileden gelen bir oyunculuk kökenimiz var. Babam Haluk Kurtoğlu da Türkiye’deki önemli oyunculardandı. Oğlum da oyunculuk eğitimi alıyor ve bizim yolumuzdan ilerliyor. Oğlumla oynadığım ilk proje olmasının tadı da bir başka benim için.

İlgili Haberler

Genel
27 Mart 2024
Tiktok’tan çocukları taciz eden şahıs ruh ve akıl sağlığı hastanesine götürüldü

Tiktok hesabından canlı yayın açarak çocuklarla bağlantı kurup cinsel içerikli sohbet yaptığı tespit edilen Mehmet Akbulut isimli şahıs gözaltına alınmıştı. Akbulut Ruh ve akıl sağlığı Hastanesi’ne sevk edildi. Tiktok’tan canlı yayın açarak çocuklarla bağlantı Kuran ve cinsel içerikli sohbetler yapan tiktok fenomeni Mehmet Akbulut, Erbaa Cumhuriyet başsavcılığının talimatı üzerine gözaltına alınmış ve akıl sağlığı raporu […]

Genel
27 Mart 2024
Düzce’de feci kaza: Çok sayıda yaralı var

Düzce’de bir yolcu otobüsü yüksek hız sebebiyle bariyerlere çarptı. Feci kazada ilk bilgilere göre 17 kişi yaralandı. Düzce’de Anadolu otoyolunda meydana gelen trafik kazasında Ankara’ya giden Efe Tur firmasına ait bir yolcu otobüsü Aşırı hız nedeniyle kontrolden çıktı nokta otobüs bariyerlere çarparak durabildi. Feci kazada 2 şoför ve bir muavinin de aralarında bulunduğu 17 kişi […]

Genel
26 Mart 2024
10 yılda erken emeklilik! SGK girişi 1995, 2000, 2008 ve sonrası olanlara büyük fırsat

SGK ve SSK başlangıç yılına göre emeklilik planlamasında kadın ve erkek çalışanlar için kapsamlı tablo belli oldu. İşte erken emeklilik için yeni fırsatlar… Erken emeklilik hayallerine ulaştıracak yeni tablo ortaya çıktı. SGK girişi 1995, 2000, 2008 ve sonrası olanlar hemen bu tabloya baksın. Kadın ve erkekler için yeni prim ve yıl şartları netleşti. İşte 2024 […]

Genel
25 Mart 2024
Müjdeli Haber Şimdi Geldi! Emekli Maşını Her Ayın 17-18-19-20-21-22-23’ünde Alanlar Dikkat

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı’ndan emeklilere bayram öncesi ikramiye müjdesi. Emeklilere bayram ikramiyesi ödeme tarihleri belli oldu. Türkiye genelinde milyonlarca emekli vatandaşın merakla beklediği bayram ikramiyesi ödeme tarihleri açıklandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emeklilik ikramiyelerinin 2 Nisan 2024’ten itibaren hesaplara yatırılacağını duyurdu. Her yıl olduğu gibi, bu Ramazan Bayramı öncesinde de emekliler […]