MENÜ ☰
Esentepe Avrupa Konutları
Kartal Gazetesi » Belediye, Flaş, Genel, Maltepe, Manşet, Toplum » Vatandaş istedi belediye taşıdı

Vatandaş istedi belediye taşıdı



Maltepe’de 18 mahallede “Halk Buluşmaları” gerçekleştiren Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, vatandaşların bu toplantılarda dile getirdiği talepleri de bir bir çözüme kavuşturuyor.

 

Vatandaşlardan gelen talep doğrultusunda Altayçeşme Mahallesi’nde kurulan “Yüzevler Semt” pazarı, Bağlarbaşı Mahallesi’ne taşındı.

 
3 SOKAKTA 163 KİŞİ TEZGAH KURACAK
Bağlarbaşı Mahallesi Salih Reis, Refah Sokak ve Gurbet Çıkmazı üzerinde bulunan ve boş arazi üzerine kurulan yeni pazar yeri ile ilgili çevre düzenlemesini bitiren Maltepe Belediyesi tarafından, 163 kişiye tezgâh kurma belgesi verilerek, pazar yeri tahsis edildi. Teknik altyapısı tamamlandıktan sonra meclis kararı ile Bağlarbaşı Mahallesi’ne taşınan semt pazarı, mahalle halkı tarafından büyük ilgi gördü. Memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar, pazarlarına kavuşmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade ettiler.

 
Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Maltepe’deki tüm kararları halkımızla birlikte alıyoruz. Vatandaşlarımızla yaptığım görüşmeler sonucunda pazar yerinin Bağlarbaşı mahallesine taşınmasına karar verdik. Halkımızın mutluluğu, huzuru ve refahı için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

📆 05 Şubat 2015 Perşembe 09:38   ·   💬 0 yorum   ·  
Esentepe Avrupa Konutları

KARTAL'DA HAVA

İSTANBUL

BLOG

YENİ SAYI
Kayakla Atlama Olimpiyat Sporcusu Milli Kayakçı Fatih Arda İplikçioğlu’nun kayak takımları kayboldu

YAZARLAR

RÖPORTAJLAR

BAĞLANTILAR