SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

İsmail Saçlı’dan Karaismailoğlu’na anlamlı ziyaret

Yayınlanma:
ABONE OL

Kartal Cem evi Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Saçlı, Kartal’ın ağabeyi ve sevilen siyasetçi Ecz. Abdurrahman Karaismailoğlu’na iade-i ziyarette bulundu.

 

Bölgenin önemli sağlık ve ilaç sektörünün adeta sembol ismi konumuna gelen Karaismailoğlu’nun Kartal Cem evine olan destek ve katkılarına ‘da ayrıca teşekkür eden Kartal Cem evi Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Saçlı, Ecz. Abdurrahman Karaismailoğlu’na yapmış olduğu iade-i ziyaret ile ilgili şunları söyledi:”Abdurranman Bey, Kartal’da gerçekten çok sevilen ve güven duyulan saygın bir siyasetçi ve iş adamı. Bizim içinde özel bir yeri var çok geç kalmış bir ziyareti bugün gerçekleştirdiğim için çok mutluyum” ifadesini kullandı.

 

BİZİM HEP YANIMIZDA OLDULAR
Saçlı, şöyle devam etti: “ Sayın Karaismailoğlu, özellikle bizim Muharrem ayı’mızdaki Aşure günlerimize ve ibadetlerimize geldiler. Maneviyatı birlikte yaşadık bu arada Sayın Abdurrahman Karaismailoğlu’nun cem evine katkıları oldu. Kendilerine hem bir iade-i ziyaret yaptım ve Kartal Cem evine olan destek ve katkılarından dolayı Teşekkür ediyorum. Çünkü hep yanımızda oldular” yorumunu yaptı.


sacli-karaismailoglu-ziyaret-2

BİRLİKTE KARTAL VE BÖLGE HALKINI HİZMET ETMEYİ İSTİYORUZ
Cumhuriyet Halk Partisi’nden ön seçim olması koşulunda Milletvekili aday adayı olacağının bir kere daha altını çizen Saçlı, Ecz. Abdurrahman Karaismailoğlu’nun AK Parti aday adayı olacağı yönünde duyumlar aldığını hatırlattı ve : “ Abdurrahman Bey’le olan siyasal düşüncelerimiz, mensubu olduğumuz partilerimiz var. O ayrı insan olarak biz o enerjiyi bir birimizden alıyoruz insanlığa bakışımız Kartal’daki kardeşliğin, bölgelerin birlik niteliği için bu çok önemli. Abdurrahman beyde ve bende kendi memleketinin yaşadığı İslam inancını kendi seçmedi. Bende bölgemi ve yaşadığım inancı kendim seçmedim. Ama insan olmayı, Kartal halkına hizmet etmeyi ikimizde seçiyoruz ve istiyoruz. Ama o kendi partisinden bizde kendi partimizden Kartal’ın ve bölge insanının yararına olacak çalışmaların projelerini hazırlıyoruz. AK Parti Kartal’da diyelim ki 15 tane Milletvekili çıkaracak bana göre AK Partinin içinde tanıdığım insanın Milletvekili olmasını isterim MHP’den de olsa, CHP’den de olsa tabanın sesi önemlidir” ifadesini kullandı.
SAYIN KARAİSMAİLOĞLU KARTAL’IN ÖNEMLİ BİR SİMASI
Saçlı, “ Ben Abdurrahman Beyin şirketine işçi gönderiyorum veya sıkışık olana katkı istiyorum ama vekil olduğu zamanda arayabileceğim bir insan olması beni mutlu eder. Sayın Abdurrahman Karaismailoğlu, bu bakımdan kendisi Kartal’ın çok değerli bir siması. Eğer AK Parti böyle bir dostumuzu, arkadaşımızı tercih eder, değerlendirirse biz çok memnun oluruz.” Dedi.
Saçlı, Ecz.Abdurrahman Karaismailoğlu’nun bölgede tanındığını, çok sevildiğini ve tabanı olan bir siyasetçi olduğunu da sözlerine ekledi.
İSMİ GEÇİYOR
Kartal’ın siyasi kulislerinde AK Parti’den Milletvekili aday adayı olacağı yönünde yorumlar yapılan Ecz. Abdurrahman Karaismailoğlu, Kartal Cem evi Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Saçlı’nın kendisine yapmış olduğu iade- i ziyaretten mutluluk duyduğunu belirterek, “ Sayın Saçlı’nın şahsıma yapmış olduğu ziyaretten ve şahsımla ilgili açıklamasından çok memnun oldum,çok keyif aldım.Sayın İsmail Saçlı daima yenilikçi değişimden yana gelişimden yana. İnsanlığa çok iyi bakan insana değer veren bu arada fakir fukaraya sağlamış olduğu o aş o yemekler beni bulunduğum ortamda bene çok mutlu etmiştir. Çok hoşuma giden bir ortam yakalamıştım orda çok keyif almıştım. Sayın Saçlı’nın bizden istediği destek ve katkı için karınca kararınca destek oluyoruz. Kendisine çok saygı duyduğum bir başkanım” diye konuştu.

sacli-karaismailoglu-ziyaret-3
FARKLI KURVARLARDA BİRLİKTE YARIŞACAĞIZ

Karaismailoğlu, şöyle devam etti: “ Allah kısmet ederse farklı kulvarlarda birlikte yarışacağız ama bölgemin Milletvekili olması Özellikle Kartal halkı için çok ciddi bir kazanım, çok ciddi bir katkı ve çok ciddi bir değer. İsmail başkanım inşallah bu seçimlerde aday olur ve CHP’den bu bölgeden çıkacak bir Milletvekili olması beni çok mutlu eder ve bundan da onur duyarım. Farklı kulvarda farklı fikirlerde yarışacağız inşallah. Orda bir yarış var bu bir Bayrak ve hizmet yarışı olacaktır. O yarışta da vatandaşımın değeri de çok önemli, itibarı çok önemli. Seçmen hangimize çok ilgi duyuluyorsa o parti çok Milletvekili çıkarsın.İsmail Başkanın Milletvekili seçilmesi beni çok sevindirir.Kendisine başarılar diliyorum.Sonuçta Kartal, Kartal’ın güzel insanları ve BÖLGE halkı kazanacaktır” yorumunu yaptı.
Tecrübeli siyasetçi ve sevilen İş adamı Ecz. Abdurrahman Karaismailoğlu, Saçlı’nın da Kartal’da ve bölgede çok sevildiğini sözlerine ekledi.

 

FETHİ SATICI

İlgili Haberler

Genel
26 Nisan 2024
Tavuk Eti İhracatına Yasak Geliyor: Ticaret Bakanlığı Fiyatları Düşürmeyi Hedefliyor

Ticaret Bakanlığı düğmeye bastı. Son dönemlerde peş peşe zamlanan beyaz ette fiyat artışının önüne geçmek için ihracat yasağı geliyor. Artan kırmızı et fiyatları sonucu tavuk etine yönelen tüketici, yüksek fiyatlarla karşılaşınca Ticaret Bakanlığı devreye girdi. Tavuk eti fiyatlarını düşürmek amacıyla ihracata yasak getiriliyor. FAHİŞ ZAM SONRASI TİCARET BAKANLIĞI’NDAN İHRACAT YASAĞI KARARI Yüksek kırmızı et fiyatları […]

Genel
26 Nisan 2024
Ticaret Bakanlığı’ndan IBAN Kiralama İlanlarına Karşı Uyarı

Ticaret Bakanlığı son dakika uyarısı yayınladı. IBAN kiralayanlar yandı. İşte detaylar… Ticaret Bakanlığı, vatandaşları IBAN kiralama ilanları ve sosyal mühendislik dolandırıcılığına karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı. Bakanlık, bu tür eylemlerin Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi Kanunu kapsamında suç teşkil ettiğini belirtti. Ticaret Bakanlığı, sosyal medya platformları ve çeşitli online ilan siteleri üzerinden yapılan IBAN kiralama teklifleriyle […]

Avrupa Birliği
26 Nisan 2024
Galataport İstanbul’a Avrupa Birliği’nden Ödül!

Galataport İstanbul, inşaattan işletme dönemine uzanan çalışmalarında sergilediği çevre dostu yaklaşımla ödülleri arasına bir yenisini ekledi. Dünyadaki okyanus ve denizleri kurtarmayı hedefleyen BlueMissionMed Koordinasyon ve Destek Hareketi, Galataport İstanbul ekibinin faaliyetlerini “Çevreye Duyarlı Girişimci ve Kişilik” ödülüyle taçlandırdı. İstanbul’un dünyaya denizden açılan kapısı Galataport İstanbul, geniş ödül yelpazesine bir yenisini daha ekledi. İnovatif projeleri ve […]

Belediye
26 Nisan 2024
İBB Başkanı İmamoğlu, 23 Nisan’da Koltuğunu Ali Selim Metli’ye Devretti

BAŞKANI METLİ’DEN İLK TALİMATLAR: OKULLARA ÖĞRENCİ DOLAPLARI YAPILSIN, HER OKULDA YEMEKHANE OLSUN İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104’üncü yıldönümünde koltuğunu, ilkokul 3. sınıf öğrencisi Ali Selim Metli’ye devretti. Başkan Metli’nin ilk talimatları, “Bütün okullarda öğrenci dolapları yapılmasını istiyorum. Çünkü, çantalarımızı taşımakta zorlanıyoruz. Bir de okullarımızda yemekhaneler olmasını istiyoruz. Bize […]