SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Karaismailoğlu, bugüne kadar hiç bir ayrım yapmadım

Yayınlanma:
ABONE OL

AK Partili ve Kartallı hayırsever İş adamı Ecz. Abdurrahman Karaismailoğlu AK Parti’nin Türkiye’nin her ilçesinde ciddi bir oy potansiyeline sahip olduğunun altını çizdi.

 

Sağlık ve ilaç sektörünün Türkiye genelinde, önde gelen sektörü içersinde seçkin bir yeri olduğu belirtilen Anadolu İlaç Firmasının sahibi ve Haziran ayı içersinde yapılacak olan Milletvekili Genel Seçimlerde aday adayı olacağı siyasi kulislerde dillendirilen AK Partili Ecz. Abdurrahman Karaismailoğlu, “ AK Partinin Türkiye’nin her ilinde, her ilçesinde ciddi bir oyu var. Ben şahsım olarak ta bu oya oy katacağıma inanıyorum. Bende Kartal’ın ağabeyisiyim” ifadesini kullandı.
CİDDİ KATKIM OLACAK
Karaismailoğlu şöyle devam etti: “ Kartal’lıların tamamı bana “ Abdurrahman ağabey” der bugüne kadar hiç insan ayırımı yapmadan ettiğim Deontoloji yeminiyle sağlıkçıyım ve Eczacıyım. Deontoloji yeminine sağdık kalarak dil, din, ırk, yöre ve messeb ayırımı yapmadan bir hizmet verdim. Bu hizmet dolayısıyla Kartal halkı da beni bağrına bastı. Sağcısı, solcusu, güneylisi, kuzeylisi ve batılısı hepsi beni çok sevdi bu sevgiyi görüyorum gittiğim her yerde ve ortamda bu sevgiyi sergiliyorlar. Dolayısıyla AK Partinin mevcut olan ciddi oy potansiyeline çok ciddi bir oy potansiyeli katacağıma inanıyorum” diye konuştu.
KARTAL’IN GENÇLERİNE İŞ İMKÂNI SAĞLAYACAĞIM
karaismaioglu-akparti1
Kartal ve bölgesinde fakir fukara garip guruba babası diye tanınan Ecz. Abdurrahman Karaismailoğlu,“ Bunu sokağa çıktığınızda görebilirsiniz Cevizli’lideki sahibi olduğum Anadolu Eczanesinin karşısındaki ve ya yakınında ki bir dükkânda oturduğunuzda halkın ilgisini orada göreceksiniz. Bunu Kartal’ın Mahalle Muhtarlarını gezerek görebilirsiniz. Bunu Kartal Sivil Toplum Kuruluşlarını gezerek görebilirsiniz. Cevizli’de, Karlıktepe’de, Esentepe de ve Kartal Meydanında görebilirsiniz. Bana gösterilen büyük ilgi ve büyük sevgi sadece bununla sınırlı değil.

Türkiye ‘de yaklaşık olarak 24 bin Eczane var. 24 bin Eczacının sevgisine her zaman muhatap olduk. Onların sınırsız ilgi ve sevgileriyle karşı karşıya kaldım. İlaç sektörümüz, ilaç firmalarımız var tamamı bana “ Abdurrahman ağabey” der. Böylesine sevilen ve saygı duyulan Eczacı ağabeylerinin mecliste olması onlarıda gururlandıracak ve sevindirecektir.

 

Bu arada önemli bir konuya dikkat çekmek istiyorum Kartal’ın gençlerini ilaç sektörüne katılmalarını sağlayacağıma söz veriyorum” yorumunu yaptı.
Karaismailoğlu, Kartal’ı ve Kartal’ın güzel insanlarını çok sevdiğini de sözlerine ekledi.

Haber-foto : Fethi Satıcı

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Çocuk Meclisi 23 Nisan’ı Kutladı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde kurulan Çocuk Meclisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan bu özel günü kutlayan minik meclis üyeleri, günün anlam ve önemine de vurgu yaptı. Kartal Belediyesi Çocuk Meclis üyelerine Başkan Gökhan Yüksel tarafından başarı belgesi takdim edildi. Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı admin See Full Bio

Basında Kartal
22 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel’den 23 Nisan Mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yayımladığı mesajında şu ifadeler yer aldı: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 104’üncü yılını milletçe birlik ve beraberlik içinde kutlamanın gurur, mutluluk ve coşkusunu yaşıyoruz. Tarihimizde önemli bir dönüm noktası olan 23 Nisan […]