SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel

Yarenler coşkuyla dernek açtılar

Yayınlanma:
ABONE OL

Ataşehir Tüm Çankırılar Derneğinde Coşkulu Açılış.
Ataşehir Tüm Çankırılılar Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği’nin açılışı Yarenlerin coşkulu katılımıyla gerçekleşti.

 

Geçtiğimiz günlerde İçerenköy Kayışdağı Caddesi Küçükbakkalköy ışıklarında bulunan dernek binasının açılışını gerçekleştiren Ataşehir Tüm Çankırılılar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin açılışına, CHP İstanbul Milletvekili Grup Başkan Vekili Sayın Mehmet Akif HAMZAÇEBİ CHP İstanbul Miletvekili Sayın Kadir Gökmen Öğüt, AK Parti İstanbul Milletvekili Erol Kaya, Ataşehir Belediye Meclis 1.Başkan Vekili Sadi Özata, CHP İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak,Ataşehir Belediye başkan yardımcısı Sayın Namık SÜRMEN Saadet İlçe Başkanı Adem Boz, MHP İlçe yöneticileri, AK Parti ilçe başkan yardımcıları Sinan Ayrancı ve Selami Kaplan, Çankırı Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı, ÇANDEF Başkanı Zekeriya Açıkgöz ve Yönetim Kurulu, Çankırı Vakfı Başkanı Sami Soydal ve Yönetimi ,Vakıf Kadın Kolları Başkanı Sayın Nazan BUKAN, Mahalle Muhtarları,Ataşehir Milli Eğitim Şube Müdürleri Çankırılı Okul Müdürleri, İETT Müdürü Sayın Paşa KOZAN,Kadıköy Belediyesi Meclis Üyeleri, Ataşehir Belediye Meclis üyeleri, STK temsilcileri, Ataşehirli Çankırılılar ve Çankırılıların gönül dostları katıldı. İBB Başkanı Sayın Kadir TOPBAŞ olmakla birlikte Bakanlar ve Milletvekilleri yolladıkları telgraflarla hayırlı olsun temmenilerinde bulunmuşlardır.

 

Çankırı Düayenlerinden E.Genel Kurmay Başkanı Sayın İsmail Hakkı KARADAYI Paşanın Telefonla bağlantı yapılarak tüm Ataşehirli Çankırılı Hemşerileriyle görüşmesi ayrı bir çoşku katmıştır.İl Dışında olması sebebiyle katılım yapamayan Eski Milli Savunma ve Milli Eğitim Bakanı E.İstanbul Valisi Sayın Nevzat AYAZ ise 15 Şubat 2015 ta derneğe ziyarette bulunacağı açıklandı.

 

Kapımız Tüm Çankırılılara Açık
Açılışta konuşan Dernek Başkanı Hakan Kılıç siyasetten hiçbir beklentisi olmadığını belirterek şunları söyledi.Dernek Genel Sekreteri aynı zamanda Ataşehir Engelliler Derneği Başkanı olan Birol EKŞİ ise Daha önce Ataşehir de daha öncede Çankırılılar Derneği kurulmuş, 1. Dernek eski Muhtarın muhtarlığı kaybettikten sonra derneği kapattığı 2. Derneğin ise ÇASOYAF “Çankırı Sosyal Yardımlaşma Federasyonu olması ve şimdiki ÇANDEF ile birleşmesidir.

 

Şimdi bu resmi derneğimizin amacı “ Ataşehir’de yaklaşık 12 bin Çankırılı ikamet ediyor. Bu hemşerilerimizin siyasi ortamlarda, kamu kurum ve kuruluşlarında hak ettiği şekilde temsil edilmesi adına 7 köy derneği başkanlarının istekleri doğrultusunda bir araya gelerek, İnsanlarımıza hizmet etme amacıyla bu derneği kurduk. Hiçbir siyasi düşünce gözetmeksizin kapımız Çankırılıyım diyen her kese açık” diyen Ekşi; Siyasette yer almak isteyenler içinde şöyle konuştu.

 

“Bizi biz yönetelim. Başkaları bizi yönetmesin. Bu amaçla yola çıkan siyasetçilerimiz arasında hiçbir ayırım yapmadan onların yanında ve destekçisi olacağız. Bunları yaparken kişisel menfaatleri değil, Çankırılı hemşerilerimizin menfaatleri gözetilerek yapılacak.”Çankırı Dernekleri Federasyonu Başkanı Zekeriya Açıkgöz açılışta yaptığı konuşmada; “Kamu ve özel sektör gücünden sonra üçüncü sırada STK’lar gelir. İstanbul’da 123 cü Çankırı Derneği olarak bu gün Ataşehir Tüm Çankırılılar Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneğinin açılması gücümüze güç katacaktır” dedi.

 

Derneğin Ataşehirlilere ve Çankırılılara hayırlı olması temennisinin dile getirildiği protokol konuşmalarından sonra açılış kurdelesi kesildi.Geleneksel Keşkek yemeğinin ikramından sonra yerel sanatçı Sami Yalçın türküleriyle, Yaren ekibi de sergiledikleri yöre oyunları ile katılımcılara eğlenceli anlar yaşattılar.

İlgili Haberler

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik, Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]

Genel
16 Nisan 2024
Suyun içine birkaç damla aseton damlatın! Öyle bir işe yarıyor ki

Yer silme suyuna birkaç damla aseton eklenince, parkeler gıcır gıcır oluyor. Ev temizliğine devrim yaratacak o yöntem bulundu. Ev temizliğinde yeni bir yöntem keşfedildi! Aseton, genellikle tırnaklardaki ojeyi çıkarmak için kullanılan bir madde olarak bilinse de, parkeleri temizlemede de etkili olabiliyor. İşte bu kullanımın detayları… Aseton, asidik yapısı ile bilinen bir kimyasal madde. Tırnaklardan oje […]

Genel
16 Nisan 2024
Adana’da Sıcaklık Rekoru: Termometreler 39 Dereceyi Gördü!

Adana’da Nisan ayında termometreler 39 dereceyi göstererek sıcaklık rekoru kırıldı. Uzmanlar, sıcaklığın daha da artacağını ve 42 dereceye ulaşacağını öngörüyor. Adana, Türkiye’de yaşanan küresel ısınma etkilerinin en yoğun hissedildiği şehirlerden biri oldu bu Nisan ayında. Kentte ölçülen 39 derece sıcaklıkla yeni bir rekor kırıldı. Meteoroloji yetkilileri, bu sıcaklık artışının Afrika’dan gelen sıcak hava dalgaları nedeniyle […]

Belediye
16 Nisan 2024
İBB MECLİSİ 9. DÖNEM İLK OTURUMU İMAMOĞLU TARAFINDAN AÇILDI

İBB 9’ncu seçim dönemi ilk oturumu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden üçüncü kez başarıyla çıkan Başkan Ekrem İmamoğlu tarafından açıldı.  Oturumu açmadan önce, toplam 315 kişiden oluşan İBB Meclis üyelerinin ellerini tek tek sıkan İmamoğlu, “31 Mart 2024 seçimlerinde halkımız, demokratik hakkını kullanmış ve İstanbul’u 5 yıl daha yönetmemiz yönünde bizlere vazife vermiştir. 5 yıl […]