SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Mirze Şimşek Ak Parti’den Aday Adaylığını açıkladı

Yayınlanma:
ABONE OL

MİRZE ŞİMŞEK ADAYLIĞINI AÇIKLADI

AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili aday adaylığını basın toplantısı ile açıklayan Mirze Şimşek, yoğun ilgi gördüğü kahvaltı programında konuşması 3 televizyon kanalı tarafından naklen yayınlandı.

Mirze Şimşek Çözüm Süreci, 2023 Hedefi, Neden AK Parti, yeni anayasa, başkanlık sistemi üzerinde durduğu konuşması tam 6 kez toplantıya katılanlar tarafından alkışlarla kesildi.

Basın toplantısına spor kulüp başkanları, Mask başkanı, Ulakder, AK Parti Maltepe, Pendik, Ataşehir, Sancaktepe, Kadıköy ve Ümraniye teşkilatlarından çok sayıda katılımcı tarafından da ilgi ile izlendi.

AK PARTİ ŞEYTAN TAŞLAMAKTAN TAVAF ETMEYE FIRSAT BULAMADI

Aday Adaylık açıklamasında Mirze Şimşek tam 5 kez yeni dünya lideri, partimizin kurucusu, liderimiz, önderimiz Recep Tayyip Erdoğan diyerek AK Parti’nin eski genel başkanına bağlılığını teyit etti.

Herşeyi nasip olarak değerlendiren Mirze Şimşek, katılan ve destek verenlere “Boynunuzu öne eğdirmeyecek, sizleri utandırmayacağım. Emanetinizi namusum gibi koruyacağım”

Bugüne kadar en görkemli, en kalabalık, en kapsayıcı adaylık açıklaması olarak nitelendirilen Mirze Şimşek’in programı, büyük taktir ve ilgi gördü.

Sanat dünyası, edebiyat dünyası, dernek ve vakıf temsilcilerinin yanı sıra mahalle muhtarlarının da açıkça destek verdiği gözlendi.
mirze şimşek

1071’den 1923’e, 1946’ya, 1961’e, 1980 ve 2002 yılından 2023’e kadar AK Parti’nin karşılaştığı problemleri anlatan Mirze Şimşek, çözüm sürecini anlatırken “Birşey vermeden, birşey almadan, Anadolu insanının kardeşlik geçmişine vurgu yaparak Tek Vatan, Tek Bayrak, Tek Millet” diyerek milli birliğimize de vurgu yaptığı gözlendi.

Şeyh Edebali’den Mevlana’ya, Yunus’a, Hacı Bektaşi Veli’den Ahmet Yesevi’ye, Necip Fazıl’dan günümüze kadar uzanan süreci hoşgörü süreci olarak nitelemesi gözlerden kaçmadı.

Mirze Şimşek, AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Aday Adaylık Konuşması Aynen Şu Şekildedir…

Sayın başkanlarım, sayın muhtarım, sivil toplum örgütleri spor kulübü başkanları, değerli dava ve yol arkadaşlarım, basınımızın kıymetli temsilcileri, hanımefendiler, beyefendiler.

Türklerin Anadolu’ ya göçünün simgesi olan 1071’ den günümüze kadar pek çok idareler, yönetim biçimleri ve yönetim şekilleri gördük geçirdik.

Türk milletinin Anadolu’ da var olma süreci bir takım güçlerin engellemelerine ve düşmanlıklarına sahne olmuştur.

Anadolu’ nun bağrı yanık insanları Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde önce Türkiye Cumhuriyetini kurmuş sonrada muasır medeniyetler seviyesine yükselmeyi ilke edinmiş bir kronolojik tarihten önce Adnan Menderes ardından Turgut Özal ve nihayetinde Dünya’ nın yeni lideri partimizin kurucusu genel başkanımız ve başbakanımız halen Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde 2023’ ü hedefleyerek misyonu ve vizyonu belli olan Ak Parti İstanbul 1.bölge Milletvekili aday adaylığımı deklare ediyorum.

Çıktığım bu yolda önce ailemin, babamın, annemin, kardeşlerimin, büyüklerimin siz değerli dostlarımın yardımı, desteği ve dualarıyla bu yolda süreci başlatmış bulunuyorum.

NEDEN AK PARTİ ;

Türkiye Cumhuriyeti siyasal kadroları ve insanları, 1000 yıllık şanlı tarihimizin çeşitli evrelerinde büyük acılarla yoğrulmuş Anadolu’ nun destan yazan kahramanlıkların bir öyküsünün devamı olarak gördüğüm ve mensubu olmaktan onur duyduğum Ak Partinin Türkiye’ nin kronikleşmiş sorunlarına çözüm üreten bir parti olduğu için Ak Parti yüzyıllardır kardeşçe yaşamış Anadolu insanın kardeş kavgasına son verecek olması için Ak Parti.

Partimizin kazanması önemli değil, önemli olan halkımızın kazanmasıdır diyen bir liderimiz olduğu için Ak Parti.

Karanlıkları aydınlığa çıkarmak herkes için ileri demokrasi hedefi koyduğu için Ak Parti.

Kimsesizlere kim olduğu, sessizlerin sesi olduğu için Ak Parti.

Ve ben bugün huzurlarınızda Milletimi temsil etmek üzere aday olduğumu ilan ediyorum.

Partimle, liderimle ak kadrolara güvendiğim için bu gemiyi 2023 hedefine taşıyacağı için Ak Parti diyorum.

Sosyal ve ticari yaşamı hareketlendirmek sosyal ve ticari hayattan edindiğim bilgileri, halkın sorunlarını en kutsal çatının altına getirmek için adayım.

Sessiz yığınların sesi olabilmek kimsesizlere kim olabilmek için, ileri demokrasiyi 77 milyonu yaşatmak için, çözüm üreten bir anlayışı temsil etmek için adayım.

Kendi hayatıma anlamlar katmak, yaşamın bir anlamı olan başkası için düşünmek, başkası için yaşamak, bir başkası için çözüm üretmek, fani dünyada insanlara faydalı olabilmek adına, bu hizmetlerle yaşamımı taçlandırmak adına adayım.

Bilindiği üzere sokak çocukları vakfı genel başkanıyım.

Aynı zamanda Dünya Ticaretler Birliği başkanlığı yapıyorum.

Amacım önce ülkeme, sonra ülkemin insanlarına faydalı olmak için adayım.

Allah’ ın varlığına iman eden bir kardeşiniz olarak kader ve alın yazısı çizgimize mukadderat neyse her şeyi ‘’nasip’’ olarak algılamaktayım.

İnsana hizmet etmek, faydalı olabilmek, çözüm üretmek, insanın tüm müşküllüklerinden arınıp bir hayat sürebilmesi için, vicdani bir sorumluluk hissiyle aday oldum.

Allah nasip eder de adaylığımız resmilik kazanırsa insanı mutlu etki devlet kazansın, insanı yaşat ki devletimiz yaşasın diyen bir anlayışla çalışacağıma emin olabilirsiniz.

ÇÖZÜM SÜRECİ;

Ben bildiğiniz gibi Mekke Küfe’ den Anadolu’ ya göç eden bir Seyit torunuyum bizim öğrendiğimiz, bize öğretilen öğretileri, Hacı Bektaş’ tan, Yunus Emre’ ye, Mevlana’ dan, Ahmet Yesevi’ ye.

Necip Fazıl’ dan günümüze kadar gelen barış ve hoşgörü felsefesini yaşatmak bu felsefe uğruna ülkemizde cereyan eden kürt sorununu karşılıklı helalleşmek yoluyla bir şey vermeden, bir şey tek vatan, tek millet, tek bayrak düsturumuzdan taviz vermeden.

Bir kardeşlik, bir helalleşme sürecini mutlu sona ulaştırmak için.

Partimde böyle düşündüğü için bu süreci başarıyla taçlandıracağınıza inanıyorum.

Türkiye’ nin ne kadar birikmiş sorunu varsa hepsine talip olan ak kadrolar Türkiye’ nin tüm sorunlarına çözüm üretmek için vardır.

Ak Parti kadroları Alevilerin yaşadığı sıkıntıları da çözücek bir irade ortaya koymuştur.

Bu topraklar üzerinde yaşayan ve Türkiye Cumhuriyet vatandaşıyım diyen herkesin sorunlarına sosya ekonomik çareler üreteceğiz, bunu hep birlikte yapacağız.

Kardeşlik hukukumuzdan tavizler vermeden, birbirimize ihanet etmeden, birbirimizi suçlamadan, birbirimizi anlayarak, dinleyerek ve en önemlisi konuşarak, bu sorunların üstesinden geleceğim.

İşimiz hizmet, gücümüz millet.

HEDEF 2023;
Türkiye Cumhuriyeti hükümetinin ve Ak Parti’ nin önüne koyduğu 2023 hedefi sadece sloganlaşmış bir hikayenin öyküsü değildir.

2023 hedefi Dünya’ daki 10 büyük ekonominin arasına girme mücadelesinin simgesidir. Hastanelerde cenazelerin bile rehin bırakıldığı bir ülkede Şehir Hastanelerine geçmiş tüm branşlarda hizmet veren en az 2500 yataklı dev bir sağlık hizmeti anlayışının hayata geçmiş prensibidir 2023. İstanbul Anadolu Yakası ve Avrupa Yakası’ nda olmak üzere 2500 yataklı dev şehir hastaneleri hayata geçtiğinin arzusudur 2023.

Türkiye’ nin her ilinde, her ilçesinde tam donanımlı şehir hastanelerinin hayata geçmesiyle her 50 vatandaşın bir aile hekiminin olduğu bir Türkiye’ dir 2023. Her ile bir üniversite, her ile havalimanı, modern ulaşım ağlarıyla donatılmış yaşanabilir kentlerin yaratılma özlemidir 2023. 3.köprü ve havalimanının hayata geçmesiyle Dünya Lideri bir ülkenin var oluş hikayesidir 2023. Türkiye makus tarihi yenecek, yer altı kaynaklarını hayata geçirecek.

Kişi başına düşen milli gelir en az 35 bin doları yakalamış bir Türkiye özleminin ismidir 2023. Fabrikaların ürettiği insanlarının çalıştığı, faizlerin minimize olduğu üretken toplumun. Ortaya koyduğu adıdır 2023. Türkiye yıllardır şeytan taşlamaktan, tavaf etmeye fırsat bulamamıştır. Türkiye tüm prangalarından kurtulmuş hür, bağımsız ve müreffeh bir ülke olmasının destanıdır 2023. İleri demokrasi hayaline kavuşmuş bir 2023. Tarihi değerlerine sahip çıkan, mazlum milletlerin örnek aldığı bir ülkenin adıdır 2023.

Dünyada tüm zulümlerin, zorbaların, haksızlıkların karşısında duran bir ülkenin adıdır 2023. Bereketli topraklarını işleyen yılda en 2-3 ürün alabilmenin. Projelerin gerçekleştiği bir ülkenin adıdır 2023. Ak kadrolar 2023’ ü Atatürk’ ün gururla izleyeceği, ruhunu yad edeceği Gazi Mustafa Kemal’ in özlediği bir Türkiye’ nin adıdır 2023 . 2023’ te Cumhuriyetimizin yüzüncü yılını kutlayacağımız, insanların kardeşçe yaşadığı bir toplumun acıdan, kederden arındırıldığı bir ülkenin adıdır 2023. Tüm kavgalardan arınmış insanlara saygılı vicdani sorumluluklarını. Şehitlerinin, devlet büyüklerini adıyla yad ettiği bir hedeftir 2023. Değerli misafirler. Özlediğimiz, uğruna çalıştığımız hedeflerimizden bir kaçını sizlere sıraladım.

Bu toplumda halka hizmeti hakka hizmet anlayışıyla,
Dini motifleri olan Ak Parti kadrolarının güçlü bir sivil toplum örgütünün adıdır 2023. Sorumluluk alabilen ak kadrolarıyla insanı kurtuluşa manzumeler dizisinin adıdır 2023. Bugün sizlerin desteğiyle, sizleri temsil etmek üzere vicdani sorumluluğumun gereğini yerine getirmek için işte ben buradayım.

Üzerime yükleyeceğiniz görevi layık-i ile şikayet etmeden, sızlanmadan canla başla çalışacağım. Bu sürecin nasipse benim ve içinde bulunduğum toplumun lehine sonuçlanmasını yaradandan ve parti büyüklerimden talep ediyorum. İstanbul 1.bölge Milletvekili aday adayıyım.

Görev verildiği takdirde sizlerin bu desteğini ve emanetinizi namusum gibi koruyacağım. Emanetinize halel getirmeyeceğim, başınızı önünüze eğdirmeyeceğim.

Allah yar ve yardımcımız olsun. Görelim Mevlam neyler, neylerse güzel eylermiş sözüyle katılan tüm kardeşlerime destekleyen bu sorumluluktan kaçmayacağımın bilinmesini isterim. Günümüz aydınlık, yarınlarımız Umutlu olsun ülkemize aydınlık sunsun istiyorum. Hepinize teşekkürlerimi sunarım, sağ olun, var olun, Allah’ a emanet olun.

İlgili Haberler

Genel
26 Nisan 2024
Tavuk Eti İhracatına Yasak Geliyor: Ticaret Bakanlığı Fiyatları Düşürmeyi Hedefliyor

Ticaret Bakanlığı düğmeye bastı. Son dönemlerde peş peşe zamlanan beyaz ette fiyat artışının önüne geçmek için ihracat yasağı geliyor. Artan kırmızı et fiyatları sonucu tavuk etine yönelen tüketici, yüksek fiyatlarla karşılaşınca Ticaret Bakanlığı devreye girdi. Tavuk eti fiyatlarını düşürmek amacıyla ihracata yasak getiriliyor. FAHİŞ ZAM SONRASI TİCARET BAKANLIĞI’NDAN İHRACAT YASAĞI KARARI Yüksek kırmızı et fiyatları […]

Genel
26 Nisan 2024
Ticaret Bakanlığı’ndan IBAN Kiralama İlanlarına Karşı Uyarı

Ticaret Bakanlığı son dakika uyarısı yayınladı. IBAN kiralayanlar yandı. İşte detaylar… Ticaret Bakanlığı, vatandaşları IBAN kiralama ilanları ve sosyal mühendislik dolandırıcılığına karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı. Bakanlık, bu tür eylemlerin Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi Kanunu kapsamında suç teşkil ettiğini belirtti. Ticaret Bakanlığı, sosyal medya platformları ve çeşitli online ilan siteleri üzerinden yapılan IBAN kiralama teklifleriyle […]

Basında Kartal
26 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Kreş Öğrencileri Maltepe Üniversitesi’ne Konuk Oldu

Kartal Belediyesi Kreş Müdürlüğü 6 yaş öğrencileri ve Kalben Derneği’nin (Korunma Altında Yetişen Gençler ve Koruyucu Aile Derneği) katılımı ile Marmara Eğitim Köyü Maltepe Üniversitesi’nde “23 Nisan Çocuk Şenliği” yapıldı. İstanbul Marmara Eğitim Kurumları Vakfı (İMEV), Maltepe Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı, Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği ve Mediha Engizer Mesleki Teknik Anadolu Lisesi  Çocuk […]

Avrupa Birliği
26 Nisan 2024
Galataport İstanbul’a Avrupa Birliği’nden Ödül!

Galataport İstanbul, inşaattan işletme dönemine uzanan çalışmalarında sergilediği çevre dostu yaklaşımla ödülleri arasına bir yenisini ekledi. Dünyadaki okyanus ve denizleri kurtarmayı hedefleyen BlueMissionMed Koordinasyon ve Destek Hareketi, Galataport İstanbul ekibinin faaliyetlerini “Çevreye Duyarlı Girişimci ve Kişilik” ödülüyle taçlandırdı. İstanbul’un dünyaya denizden açılan kapısı Galataport İstanbul, geniş ödül yelpazesine bir yenisini daha ekledi. İnovatif projeleri ve […]