SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Aktivist Dergi Yine Dopdolu

Yayınlanma:
ABONE OL

Şehir yaşamı ve değerlerden yola çıkarak tüm aktivist hareketlerin çatı yayını olma amacıyla hazırlanan interaktif dijital dergi Aktivist, sekizinci sayısını yayınladı.

 

 

iOS ve android uyumlu özel mobil dergi uygulaması ve www.aktivistdergi.com üzerinden yayın yapan dergi ayrıca farklı dijital platformlarda da yine ücretsiz olarak okunabiliyor. Turkcell Dergilik, TTNET Kitap, Dmags, Dijimecmua bu platformlar arasında yer alıyor.

 

Her sayısıyla 30.000’den fazla kişiye ulaşan Aktivist, Türkiye’nin değerler ana temalı ilk dergisi olarak yine farklı konularda dopdolu bir içerikle okurlarının karşısına çıktı. Yeni sayı her zamanki gibi, eski bir geleneği yeniden gün yüzüne çıkarmak ve girişimcileri desteklemek amacıyla hazırlanan Siftah Köşesi ile başlıyor. Aktivist’in sekizinci sayısında “Coşku” teması işleniyor ve bu geniş dosyaya “21.Yüzyılda Çingene Olmak” adlı özel dosya eşlik ediyor. Dergide, Barış Soydan Etik mi Değil mi? diyerek, günlük hayatta “Etik olur mu acaba?” sorusunu sorduğumuz durumları, Mustafa Emin Palaz girişimciler için işletmelerini büyütmek için en doğru motivasyonu, Hilal Usta coşkunun önündeki engel olarak Ataleti, Brahma Kumaris “Her Durumda Mutlu Kalmanın Yollarını” yine Aktivist’te anlattı.

 

Aktivist’te Sıra dışı Röportajlar, Çok Özel Konular

Derginin yeni sayısında kapağı Küçük Prens’e veren dergi, telif haklarının serbestlik kazanması nedeniyle ülkemizde rüzgâr gibi esen Küçük Prens’i kalpten sevenler ve onunla ilk defa karşılaşanlar için özel inceleme sayfaları hazırladı. Bilginin en değerlisinin içinde duygu da barındıranı olduğuna inan Aktivist’te ayrıca, Can Öz ile #aynısınınyarısı, Rahmi Aydemir ile son zamanların popüler konusu Sürdürülebilirlik, Filiz Süyür ile “Koruyu Aile Olmak”, Didem Moralıoğlu ile girişimcilere özel “Nasıl Marka Olunur?”, Şule Erden ile “Sistem ve İnsan”, Seren Kohen ile “Mamut Art Project” üzerine röportajlar yer alıyor. Yeni sayının sıra dışı çalışmalarından bir diğeri ise Great Place to Work Türkiye Genel Müdürü Eyüp Toprak röportajı ile detaylanan “Kurum Kültürü” incelemesi.

 

Sanat ve sanatçılar için önemli bir mecra olmayı misyonlarından biri olarak tanımlayan dergide, Ali Otyam Çeşm-i Dil’i, Sonat Bağcan Ninni albümünü, Çağrı Dörter kitabı “Anka’nın Kanatları’nı”, Savaş Özdural ise yeni oyunları Kuş Kafesi’ni anlatıyor.

 

EditöreNot: Genel Yayın Yönetmenliği ve Editörlüğünü Serda Kranda Kapucuoğlu’nun yaptığı derginin, Görsel Sanat Yönetmenliği Atakan Palaz tarafından gerçekleştiriliyor. Derginin web uygulamaları ise Hakan Sert’e ait. Aktivist, içeriğine SEO uygulanabilen, metin seçme, bilgisayara indirme, tüm dergi ya da seçili sayfanın sosyal medyada paylaşımı imkânını veren kullanıcı dostu bir teknik alt yapı kullanmaktadır. Dergi, içindeki link ve yerleştirmelerle, video, müzik, link yönlendirme gibi interaktif öğeler kullanmaktadır. Aktivist Dergi, bir Büyük Harfler İçerik ve İletişim Tasarımı projesidir.

 

Aktivist “Bazı şeyler parayla satılmaz” diyerek, mobil dergi uygulaması dahil tüm platformlarda ücretsiz olarak okunabiliyor.

İlgili Haberler

Genel
27 Mart 2024
Tiktok’tan çocukları taciz eden şahıs ruh ve akıl sağlığı hastanesine götürüldü

Tiktok hesabından canlı yayın açarak çocuklarla bağlantı kurup cinsel içerikli sohbet yaptığı tespit edilen Mehmet Akbulut isimli şahıs gözaltına alınmıştı. Akbulut Ruh ve akıl sağlığı Hastanesi’ne sevk edildi. Tiktok’tan canlı yayın açarak çocuklarla bağlantı Kuran ve cinsel içerikli sohbetler yapan tiktok fenomeni Mehmet Akbulut, Erbaa Cumhuriyet başsavcılığının talimatı üzerine gözaltına alınmış ve akıl sağlığı raporu […]

Genel
27 Mart 2024
Düzce’de feci kaza: Çok sayıda yaralı var

Düzce’de bir yolcu otobüsü yüksek hız sebebiyle bariyerlere çarptı. Feci kazada ilk bilgilere göre 17 kişi yaralandı. Düzce’de Anadolu otoyolunda meydana gelen trafik kazasında Ankara’ya giden Efe Tur firmasına ait bir yolcu otobüsü Aşırı hız nedeniyle kontrolden çıktı nokta otobüs bariyerlere çarparak durabildi. Feci kazada 2 şoför ve bir muavinin de aralarında bulunduğu 17 kişi […]

Genel
26 Mart 2024
10 yılda erken emeklilik! SGK girişi 1995, 2000, 2008 ve sonrası olanlara büyük fırsat

SGK ve SSK başlangıç yılına göre emeklilik planlamasında kadın ve erkek çalışanlar için kapsamlı tablo belli oldu. İşte erken emeklilik için yeni fırsatlar… Erken emeklilik hayallerine ulaştıracak yeni tablo ortaya çıktı. SGK girişi 1995, 2000, 2008 ve sonrası olanlar hemen bu tabloya baksın. Kadın ve erkekler için yeni prim ve yıl şartları netleşti. İşte 2024 […]

Genel
25 Mart 2024
Müjdeli Haber Şimdi Geldi! Emekli Maşını Her Ayın 17-18-19-20-21-22-23’ünde Alanlar Dikkat

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı’ndan emeklilere bayram öncesi ikramiye müjdesi. Emeklilere bayram ikramiyesi ödeme tarihleri belli oldu. Türkiye genelinde milyonlarca emekli vatandaşın merakla beklediği bayram ikramiyesi ödeme tarihleri açıklandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emeklilik ikramiyelerinin 2 Nisan 2024’ten itibaren hesaplara yatırılacağını duyurdu. Her yıl olduğu gibi, bu Ramazan Bayramı öncesinde de emekliler […]