SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Derya Şentürk; Aday adaylığını açıkladı

Yayınlanma:
ABONE OL

Derya Şentürk, İstanbul CHP 1. Bölge Milletvekili aday adaylığını Kartal CHP ilçe başkanlığında açıkladı.

 
Umuda birlikte yürüyelim sloganıyla yola çıkan Şentürk’ün aday adaylığı konusunda iddialı olduğu görüldü….

 
Oldukça kalabalık bir katılım eşliğinde aday adaylığını açıklayan Şentürk’e ilgi büyüktü. CHP Kartal İlçe Başkanlığı binasında yaptığı basına açık toplantıya Kartal Cem Evi Vakfı Başkan’ı ve aynı zamanda kendiside CHP !. Bölgeden Milletvekili aday adayı olan İsmail Saçlı, CHP Eski Bakanlarından Mustafa Kul,CHP Kartal eski İlçe Başkan’ı Kamer Gök , Geçtiğimiz dönem Kartal Belediye Başkanlığı adaylarından Hüsnü Süslü, Kartal İlçe Başkan’ı Erdal Kıskanç, Derya Şentürk’ün Babası geçtiğimiz dönem CHP Meclis üyesi aday adaylarından Cevdet Şentürk, CHP Kartal Kadın kolları Başkanı Refika Öztürk , Kartal Belediye Meclis Üyeleri, Kartal Belediyesi Eski başkan yardımcılarından Gülseren Böyüktaş ve partililer katıldı.

derya-senturk-aday-adayi-3
CHP Kartal İlçe Başkanı Erdal Kıskanç’ın yaptığı açılış konuşmasından sonra söz alan Derya Şentürk Şunları söyledi;
”Adayım çünkü geçmişte Irak’ta tecavüze uğrayan kadınlardan,İŞİD tarafından kafası kesilerek öldürülen insanlardan tutunda Gezi parkı’nda öldürülen çocuklarımız ve madende ölen oğlunun ardından kış gününde ayağında yırtık lastik ayakkabısıyla ağlayan 75 yaşındaki gariban Recep Amca’ya kadar bu coğrafyada ve komşularımızla yaşanan tüm acıların vebali bizim boynumuzadır.
Vebali bizim boynumuz dadır çünkü Türkiye’de güçlü bir sol, Sosyal Demokrat iktidar olsaydı bu acılar yaşanmamış olacaktı.

 
Halk olarak bu memlekete sahip çıkmak istiyorsak , bu acılar birkez daha yaşanmasın istiyorsak iktidar boynumuzun borcudur. Örgüt olarak bu zor günlerde örselenen yanlarımızı onararak birbirimizin yoldaşı olduğumuzu hiç unutmayarak ve iktidar olmak gibi ulvi bir ortak muradımız olduğunu hatırlayarak dahada kenetlenmemiz gerekiyor.

derya-senturk-aday-adayi-1

 
Siyasetin gerektirdiği kriterlere sahip olduğumu düşünüyor; eğitimime ,birkimime güveniyor ve bu güvenle iktidar yürüyüşünde , üyesi olmaktan sonsuz onur duyduğum partime artı değer katacağıma inanarak bu yola çıkıyorum. Emeğim, performansım,çalışma disiplinim,temsil yeteneğim,özetle liyakatım ile ilgili takdir sizlerindir”. diyerek sözlerini noktaladı.

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Öğrenci Ecem bir günlüğüne Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü oldu

İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ, müdürlük makam koltuğunu “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” sebebiyle Kartal Eğe Sanayi İlkokulu öğrencisi Ecem VURAL’a devretti. Ecem VURAL, müdürlük makamına oturması ardından okullarda hayata geçirmek istediği projeleri anlattı. Okul öğrenci meclisi ile gerçekleştirmek istediği projeleri anlatan Ecem VURAL’ı dinleyen İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ: paylaştığı […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Çocuk Meclisi 23 Nisan’ı Kutladı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde kurulan Çocuk Meclisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan bu özel günü kutlayan minik meclis üyeleri, günün anlam ve önemine de vurgu yaptı. Kartal Belediyesi Çocuk Meclis üyelerine Başkan Gökhan Yüksel tarafından başarı belgesi takdim edildi. Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı admin See Full Bio