SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Bölge Sorunlarına Hakim Bir İsim Ahmet Demir Ak Partiden Aday Adayı

Yayınlanma:
ABONE OL

Sultanbeyli eski Belediye Başkan yardımcısı Ahmet Demir Ak Partiden Aday Adayı oldu. Geçtiğimiz dönemlerde Sultanbeyli’de yapmış olduğu hizmetlerle gönüllerde taht kuran demir İstanbul 1.nci bölgeden daha geniş kitlelere hizmet etmek sevdasıyla ak Partiden aday adayı oldu.
Ülkemizde devasa görülen sorunların çözümünde tek adres olan ak Partiden aday adayı olan demir Büyük Türkiye ideali doğrultusunda hizmet etmek için bu göreve talip olduğunu belirtti.. Kendisine görev verildiği takdirde özellikle Sultanbeyli olmak üzere tüm bölgenin sorunlarını yakınen ve çok iyi bildiğini bu sorunları çözüm noktasında var gücüyle çalışabilmek için öncelikle Partinin yetkili mercileri olmak üzere delege ve halktan vize istediğini belirtti.
Demir; ‘Siyaset halka hizmet sanatıdır’
Demir; “Makamların en güzeli insanların vicdanlarında, kalplerinde ve zihinlerinde yer alabilmek, bizden sonraki nesillere bir örnek olabilmektir. Benim anlayışımda siyaset; asla bir amaç değil, hizmet için bir araçtır. Daha büyük hizmetler verebilmek ve memleketime hak ettiği hizmetleri sunabilmek için siyaseti bir araç olarak seçtim ve aday adaylığı müracaatında bulundum” dedi.
Yeni Türkiyenin kuruluşunda bir zerre olabilmek için Ak Parti
Neden Ak Parti sorusuna; Başta Ak Parti davasını kurucusu ve lideri olan Cumhurbaşkanımız recep Tayyip Erdoğan’ın ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nun yeni Türkiye misyonuna uygun siyaset anlayışını ülkemize veya bölgemize hakim kılmak için Ak Partiden aday adayı oldum.
Ak Partinin Türkiye’ nin kronikleşmiş sorunlarına çözüm üreten bir parti olduğu için Ak Parti yüzyıllardır kardeşçe yaşamış Anadolu insanın kardeş kavgasına son verecek olması için Ak Parti.Partimizin kazanması önemli değil, önemli olan halkımızın kazanmasıdır diyen bir liderimiz olduğu için Ak Parti. Karanlıkları aydınlığa çıkarmak herkes için ileri demokrasi hedefi koyduğu için kimsesizlerin kimi olduğu için Ak Parti. Ak Partinin başlatmış olduğu 2023 vizyonu ve yeni Türkiyenin kuruluşunda bir zerre olabilmek için Ak Parti.

 

 

Ahmet Demir Kimdir
1972 Yılında Ordu il Akkuş ilçesinde doğdu. Çaldere köyü ilkokulu, Akkuş İmam Hatip Lisesi Ortaokulu, Ordu Merkez İmam Hatip Lisesinde okudu. Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye bölümünden mezun oldu. Sakarya Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Anabilim dalında yüksek lisansını tamamladı. Aynı dönemde 6 yıl Devlet Memurluğu yaptı, Bursa Orhangazi Halk Eğitim Merkezinde Bilgisayar ve Bilgisayarlı Muhasebe kursları verdi. 1997 yılında Devlet Memurluğundan istifa ederek Koşuyolu özel Esma Hatun Hastanesinde çalıştı. Bu hastaneninde bağlı olduğu Server Sağlık Topluluğu Satınalma biriminde çalışırken 1999 yılında askerlik hizmetini ifa etti. Askerlik dönüşü Gaziosmanpaşa Küçükköy Özel Bilge Hastanesinin kurucu müdürlüğünü yaptı. Bu süreçte birçok özel hastanenin kuruluşunda ve yeniden yapılanmasında rol oynadı. 2001 yılında Medipol Hastanesinde çalışmaya başladı. 2002 yılında 1. Akparti Hükümetinin kurulması ile Sağlıkta Dönüşüm ve Sosyal Güvenlik Reformu konularında görüşler sundu. Kamu Hastanelerinin yeniden yapılanması ve yönetim sistemi ile ilgili önerileri oldu. 2005 yılında bünyesinde 3 adet Hastane bulunduran Özel Çapa Hastanesi Genel koordinatörğüne atandı. 2007 yılında İstanbul 1. Bölgeden 23. Dönem Akparti Milletvekili aday adayı oldu. 2009 yılında Sultanbeyli ilçesi Belediye Meclis Üyesi seçildi ve Belediye Başkan Yardımcılığına atandı. Bu arada çeşitli Sivil Toplum Kuruluşlarında yöneticilik yaptı. Türk Kızılayı Şube sekreterliği, TÜRGEV Sultanbeyli şubesi İstişare Kurulu üyeliği, Orsiyad onur kurulu üyeliği, Memleket dernekleri, federasyon, platform ve vakıf yönetim kurulu üyeliği devam etmektedir. Halen özel sağlık sektöründe yatırım ve yönetim danışmanlığı yapmakta olup, evli ve 2 çocuk babasıdır.

İlgili Haberler

Genel
16 Nisan 2024
Suyun içine birkaç damla aseton damlatın! Öyle bir işe yarıyor ki

Yer silme suyuna birkaç damla aseton eklenince, parkeler gıcır gıcır oluyor. Ev temizliğine devrim yaratacak o yöntem bulundu. Ev temizliğinde yeni bir yöntem keşfedildi! Aseton, genellikle tırnaklardaki ojeyi çıkarmak için kullanılan bir madde olarak bilinse de, parkeleri temizlemede de etkili olabiliyor. İşte bu kullanımın detayları… Aseton, asidik yapısı ile bilinen bir kimyasal madde. Tırnaklardan oje […]

Genel
16 Nisan 2024
Adana’da Sıcaklık Rekoru: Termometreler 39 Dereceyi Gördü!

Adana’da Nisan ayında termometreler 39 dereceyi göstererek sıcaklık rekoru kırıldı. Uzmanlar, sıcaklığın daha da artacağını ve 42 dereceye ulaşacağını öngörüyor. Adana, Türkiye’de yaşanan küresel ısınma etkilerinin en yoğun hissedildiği şehirlerden biri oldu bu Nisan ayında. Kentte ölçülen 39 derece sıcaklıkla yeni bir rekor kırıldı. Meteoroloji yetkilileri, bu sıcaklık artışının Afrika’dan gelen sıcak hava dalgaları nedeniyle […]

Belediye
16 Nisan 2024
İBB MECLİSİ 9. DÖNEM İLK OTURUMU İMAMOĞLU TARAFINDAN AÇILDI

İBB 9’ncu seçim dönemi ilk oturumu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden üçüncü kez başarıyla çıkan Başkan Ekrem İmamoğlu tarafından açıldı.  Oturumu açmadan önce, toplam 315 kişiden oluşan İBB Meclis üyelerinin ellerini tek tek sıkan İmamoğlu, “31 Mart 2024 seçimlerinde halkımız, demokratik hakkını kullanmış ve İstanbul’u 5 yıl daha yönetmemiz yönünde bizlere vazife vermiştir. 5 yıl […]

Basında Kartal
16 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Kreş Öğrencilerinden Resim Sergisi

Kartal Belediyesi’nin ilçe genelinde hizmet veren 14 kreşinde eğitim gören kreş öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı konu eden ‘Sanatın Çocukları’ adlı resim sergisine imza attı. Minik öğrencilerinin yaptığı 55 eserden oluşan sergi gelenler tarafından büyük beğeni topladı. Kartal Belediyesi Fuaye Alanı’nda düzenlenen serginin açılışına Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’i temsilen; Başkan Yardımcısı […]