SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

KALMEDER ÖZGECAN’I UNUTMADI

Yayınlanma:
ABONE OL

Kartal Lisesi Mezunlar Derneği(KALMEDER) 25/ŞUBAT/2015 Çarşamba akşamı saat 20.00’da Kartal meydanı Atatürk büstü önünde toplanarak bir basın bildirisi okudular.

 
Dernek Başkan’ı Murat Karaca ve Yönetim kurulu üyleri ve dernek üyelerinin yanısıra halkında katılım gösterdiği basın açıklamasında şunlar vardı;

 

ÜLKEMİZDE EN ACİL SORUNLARDAN BİRİ DE KADINA YÖNELİK ŞİDDET SORUNUDUR. BİR AN ÖNCE KALICI ÇÖZÜMLER BULUNUP KADINLARIMIZIN DAHA FAZLA İSTİSMARA UĞRAMAMASI CİNAYETLERE KURBAN GİTMEMESİ , ŞİDDETE MARUZ KALMAMALARI İÇİN ÖNLEMLER ALINMASI GEREKLİDİR.
YÜREĞİMİZİ PARÇALAYAN GENCECİK TAZE FİDANIMIZ ÖZGECANIMIZ İÇİN BURADA TOPLANMIŞ BULUNMAKTAYIZ. GEÇEN HAFTA KAR MUHALEFETİ DOLAYISIYLA ERTELEMEK ZORUNDA KALDIĞIMIZ BU TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ. TOPLANTIMIZ ERTELENMİŞ OLSADA ACIMIZ ERTELENMEDİ, İÇİMİZDE YANAN ATEŞ SÖNMEDİ VE SÖNMEYECEK HEP BİRLİKTE ELBİRLİĞİYLE ÜLKEMİZİ GELİŞMİŞ MEDENİYETLER SEVİYESİNE ULAŞMIŞ UYGAR BİR ÜLKE HALİNE GETİRMEK İÇİN BİRLİK OLALAIM. BİZLERDE KARTAL LİSESİ MEZUNLAR DERNEĞİ OLARAK EĞİTİME DESTEK VEREREK BU CAHİL SORUNLU KESİMİN BİR AN ÖNCE ORTADAN KALKMASI YERİNİ PIRIL PIRIL, MODERN, UYGAR GENÇLER YETİŞMESİ İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ.
ÖZGECANLARIMIZ ÖLMESİN ALLAH BU ACILARI BİR DAHA YAŞATMASIN DİYE BURADAYIZ.
KIZIMIZDAN BİZE BİR MEKTUP VAR MÜSADELERİNİZLE ONUDA OKUMAK İSTİYORUM …
ozgecan-kalmeder-2

ÖZGECAN’DAN MEKTUP VAR
Canın annem canım babam
Size elveda demedim biliyorum bir gün kavuşacağız
üzülmeyin benim için anne , iyiyim ben üşümüyorum, korkmuyorum
burada kötü kimse yok herkes iyi burada ,
iyi davranıyorlar bana burada ,el üstünde tutuyorlar Cennetmiş burası çok güzel bir yer anne
özlediğimde seni buradan, sana , sizlere bakmama izinde veriyorlar anne
ağladığınızı gördüm ardımdan , ağlamayın anne
ağlamayın , zalimlere karşı başınız dik olsun ben öldüm ama benim ölümüm emsal olsun
Kimse ölmesin benim gibi anne, onlardan daha güçsüzüz diye , kadınız diye.
Annem , babama söle oda ağlamasın , üzülmesin ben sizi burada bekliyor olacağım , bu bir veda değil dedimya birgün kavuşacağız annem, babam..
Anne oradaki hayat bizim birbirimize doyacak kadar geniş değilmiş ama , bana burada dediler ki sen üzülme doya doya cennet sohbetleri vaad ediyor Rabbin sana ananla, babanla…..
Anne Irak’ta, Suriye’de , Filistin’de ölen çocukları getirdiler geçen akşam.
saklambaç oynadık. Gökkuşağın da lunapark kurduk onlar için. Faytonla Büyük Ayı’yı çektik. Dişini çektik Küçük Ayı’nın, çok hoşlarına gitti.
Birinin cebinden annesinin fotoğrafı çıktı, yatarken onunla örttük üstünü.
Baba, güneşi ben uyandırdım dün sabah. Sabah yıldızlarıyla tokalaştıktan sonra kapısını çaldım, güler yüzle karşıladı beni.
“Senin ülkeni bugün daha fazla aydınlatacağım, çünkü onların ihtiyacı var bu günlerde ” dedi.
Anne, kaç gündür içimde çoğalan hasreti, buradaki yastığıma işledim.
Melekler onu senin resmi sanıyor…Hoşuma gitti anne sana baktım öylece senmişsin gibi kokladım, sarıldım anne….
Pazar günü gökyüzünde kuşların mitingi varmış anne İnsanların bu kadar zalim olmalarını, sadece dünyada kazanıp gene dünyada bırakacakları şeyler için birbirlerini kırmalarını, öldürmelerini, duyarsızlıklarını,umarsızlıklarını protesto edeceklermiş.
Sende bak anne gökyüzüne bu pazar eminin sende göreceksin….
Burada güller’de, papatyalarda okula gidiyor baba biliyormusun , toprak ana okutuyor onları .
Ama onlar şanslı onların yolu üzerinde kötü cani insanlar yok , kaçırılıp öldürülme riskleri yok , baba söyle iyi insanlara ya kötülere dur desinler, yada atlarına atlayıp yanımıza gelsinler.
Sizleri çok seviyorum anne , baba burada bekliyorum sizi……
Murat Karaca

İlgili Haberler

Genel
27 Mart 2024
Tiktok’tan çocukları taciz eden şahıs ruh ve akıl sağlığı hastanesine götürüldü

Tiktok hesabından canlı yayın açarak çocuklarla bağlantı kurup cinsel içerikli sohbet yaptığı tespit edilen Mehmet Akbulut isimli şahıs gözaltına alınmıştı. Akbulut Ruh ve akıl sağlığı Hastanesi’ne sevk edildi. Tiktok’tan canlı yayın açarak çocuklarla bağlantı Kuran ve cinsel içerikli sohbetler yapan tiktok fenomeni Mehmet Akbulut, Erbaa Cumhuriyet başsavcılığının talimatı üzerine gözaltına alınmış ve akıl sağlığı raporu […]

Genel
27 Mart 2024
Düzce’de feci kaza: Çok sayıda yaralı var

Düzce’de bir yolcu otobüsü yüksek hız sebebiyle bariyerlere çarptı. Feci kazada ilk bilgilere göre 17 kişi yaralandı. Düzce’de Anadolu otoyolunda meydana gelen trafik kazasında Ankara’ya giden Efe Tur firmasına ait bir yolcu otobüsü Aşırı hız nedeniyle kontrolden çıktı nokta otobüs bariyerlere çarparak durabildi. Feci kazada 2 şoför ve bir muavinin de aralarında bulunduğu 17 kişi […]

Genel
26 Mart 2024
10 yılda erken emeklilik! SGK girişi 1995, 2000, 2008 ve sonrası olanlara büyük fırsat

SGK ve SSK başlangıç yılına göre emeklilik planlamasında kadın ve erkek çalışanlar için kapsamlı tablo belli oldu. İşte erken emeklilik için yeni fırsatlar… Erken emeklilik hayallerine ulaştıracak yeni tablo ortaya çıktı. SGK girişi 1995, 2000, 2008 ve sonrası olanlar hemen bu tabloya baksın. Kadın ve erkekler için yeni prim ve yıl şartları netleşti. İşte 2024 […]

Genel
25 Mart 2024
Müjdeli Haber Şimdi Geldi! Emekli Maşını Her Ayın 17-18-19-20-21-22-23’ünde Alanlar Dikkat

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı’ndan emeklilere bayram öncesi ikramiye müjdesi. Emeklilere bayram ikramiyesi ödeme tarihleri belli oldu. Türkiye genelinde milyonlarca emekli vatandaşın merakla beklediği bayram ikramiyesi ödeme tarihleri açıklandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emeklilik ikramiyelerinin 2 Nisan 2024’ten itibaren hesaplara yatırılacağını duyurdu. Her yıl olduğu gibi, bu Ramazan Bayramı öncesinde de emekliler […]