Ak Parti Kartal teşkilatı Sosyal işler Birim Başkanlığının düzenlediği Mahalleler Arası dostluk Kaynaşma Voleybol Turnuvasında Atalar Mahallesi turnuvası şampiyonu oldu.
Akman, “ Bu performansı 7 Haziran’da da görmek istiyoruz
Sosyal işler Birim Başkanlığının düzenlediği Voleybol Turnuvası Finalinde, Çavuşoğlu mahallesi 3. Cevizli mahallesi 2. ve Atalar mahallesi turnuvasının şampiyonu oldu. Kupa takdiminde İlçe Başkan’ı M.Mehdi Akman takımlardan aynı perfommansı 7 Haziran Genel Seçimlerinde de görmek istediğini belirtti.
Hasan Altuntaş Başkan’da unutulmadı!
Turnuva’da 3.lük maçı için Çavuşoğlu ve Yakacık Çarşı mahalle takımları karşılaştı. ipi göğüsleyen takım Çavuşoğlu oldu. Şampiyonluk mücadelesi için karşılaşan takımlardan Cevizli’yi yenen Atalar ekibi turnuvanın Şampiyonu oldu. Kupa ve madalya takdimini AK Parti Kartal İlçe Başkan’ı M. Mehdi Akman yaptı.
İlgili Haberler
AK Parti İstanbul’dan Teşkilatlara Dijital Medya ve İletişim Eğitimine başladı
Anayasa ve Toplum Ahlakı İçin Haykırdılar “Aile Kırmızı Çizgimizdir”
Saadet Partisi Kartal İlçe Başkanı Hayati Durmuş oldu
Kartal Belediyesi, İstanbul Depremine Karşı Teyakkuza Geçti
Kartal Belediyesi Gençlik Senfoni Orkestrası’ndan Unutulmaz Konser
Kartallı Kürek Sporcusu Fatih Ünsal, Türkiye Şampiyonu oldu Avrupa Yolunda!