SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Mustafa Ilıcalı’ya TBMM yolunda hemşeri desteği!

Yayınlanma:
ABONE OL

Ak Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekilliği Aday Adaylığına müracaat eden Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı’ya Dadaşlardan tam destek geldi.

Bahçeşehir Üniversitesi Ulaştırma Mühendisliği Bölümü Başkanı ve İBB Başkan Danışmanı Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı Ak Parti İstanbul 2. Bölgeden Milletvekilliği için Aday Adaylık müracaatını yaptıktan sonra hemşerileriyle akşam yemeğinde bir araya geldi. Daha önce 22. Dönem Erzurum Ak Parti Milletvekilliği yapan Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı 07 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan genel seçimlerde Ak Parti’den İstanbul 2. Bölge Milletvekilliği için Aday Adaylık müracaatını yaptı.

Mustfaa-Ilıcalı-hemseri-destegii--(75)

Dadaşlar, Ilıcalı’yı yine TBMM’de görmek istiyor

İstanbul’da faaliyet gösteren Erzurum vakıf ve dernek temsilcileriyle Kadıköy Filizli Köşk’te bir araya gelen Ilıcalı hem destek istedi, hem birlik beraberlik mesajları verdi. Sunuculuğu Ada Vapuru Şakir’in yaptığı toplantıya katılan çok sayıda dernek ve vakıf temsilcilerinin hepsi Mustafa Ilıcalı’yı TBMM’de vekil olarak görmek istediklerini, Başbakan Ahmet Davutoğlu’na iletilmek üzere yazdıkları bir önergeyle belirttiler.

Mustafaa-ilicali-tek

Ilıcalı, “ Bu destek beni gururlandırdı, duygulandırdı

Kendisine gösterilen destekten dolayı duygulanan Ilıcalı, “ Bu destek beni gururlandırdı, duygulandırdı, herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Özellikle ulaşım trafik konusunda 35 yıllık bilgi ve tecrübelerimizi İstanbul Büyükşehir Belediyesi hizmetinde paylaştım. Bundan sonraki süreçte yine yurdumuza gerek merkezi idare gerekse İstanbul’un hizmetinde olacağımı belirtmek isterim. İstanbul 2. Bölgeden Milletvekili Aday adaylık müracaatımızı yaptık. İstanbul gibi dünya şehrinin en önemli sorunu ulaşım ve trafik sorunudur. Ulaşım dev projeler yapılıyor yapılmaktadır, lakin bir takım yasal düzenlemelerin daha yapılması gerekmektedir. Allah nasip ederse bu güzel vatanımıza parlementer olarak güzel hizmetler yapmayı arzuluyoruz, desteklerinizi de bekliyoruz ” dedi.

ebubekir-tasyurek-gulumseyen

Taşyürek, Mustafa Hocaya destek olmalıyız!

İBB Ak Parti Gurup Başkanı Ebubekir Taşyürek yaptığı konuşmada, “Kıymetli Mustafa Ilıcalı Hocanın bilgisini tecrübesini bizler gayet iyi biliyoruz lakin, aday listesinde yer alması ve seçilebilmesi için gerekli yerlere çok iyi anlatmamız lazım. İstanbul’da var olan Erzurum’lu nufüs oranına bakıldığında listelerde seçilebilecek yerlerde olabilmesi çok zor değil, zira bu konuyu yüksek sesle dile getirmemiz gerekiyor.

suha-dengizek-koyu

 

Dengizek, Mustafa Ilıcalı’yı TBMM’de görmek istiyoruz

Erzurumlular Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakıf Başkanı işadamı Suha Dengizek’teMustafa Ilıcalı’nın aday adaylık sürecinde Erzurumlu hemşerilerin destek olması gerektiğini dile getirdi. Dengizek, “ Mustafa Ilıcalı Hocamızın gerek kişiliği gerekse Erzurum sevdasından dolayı mutlaka TBMM’de yer alması gerektiğini düşünüyorum. Elimizden gelen desteğimizi vereceğimizi belirtmek istiyorum.

Katılan dernek ve vakıf temsilcileri; İBB Ak Parti Grup Başkanı Ebubekir Taşyürek, Erzurumlular Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakıf Başkanı işadamı Suha Dengizek, Beyoğlu Erzurumlular Vakfı, İstanbul Erzurum Dernekler Federasyonu, Avrasya Erzurumlular Derneği, Pendik, Sultanbeyli, Tuzla, Eyüp, Kurtköy, Kaynarca, Sancaktepe, Arnavutköy Erzurumlular Derneği, Erbirder, Tekmanlılar, Horasanlılar, Hınıslılar Dernek temsilcileri, Mustafa Ilıcalı’nın TBMM’de milletvekili olarak görmek istediklerini belirttiler.

ebubekir-tasyurek-kenan-gulerci

Etiketler:

 

İlgili Haberler

Genel
17 Nisan 2024
Bu ikili çok güçlü! Sarımsak Limon karışımı her derde deva

Damar sağlığından romatizma ağrılarına, doğal bir çözüm olan sarımsak ve limon kürü, sağlık sorunlarınıza karşı güçlü bir destek sağlıyor. Sarımsak ve limon, tek başlarına harikalar yaratan iki doğal besin. Bu iki güçlü malzeme birleşince, sağlık üzerindeki faydaları ikiye katlanıyor. DOĞAL DAMAR AÇICI OLARAK LİMON VE SARIMSAK: Dolaşım sistemini destekleyen ve damar sağlığı üzerinde olumlu etkiler […]

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik, Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]

Genel
16 Nisan 2024
Suyun içine birkaç damla aseton damlatın! Öyle bir işe yarıyor ki

Yer silme suyuna birkaç damla aseton eklenince, parkeler gıcır gıcır oluyor. Ev temizliğine devrim yaratacak o yöntem bulundu. Ev temizliğinde yeni bir yöntem keşfedildi! Aseton, genellikle tırnaklardaki ojeyi çıkarmak için kullanılan bir madde olarak bilinse de, parkeleri temizlemede de etkili olabiliyor. İşte bu kullanımın detayları… Aseton, asidik yapısı ile bilinen bir kimyasal madde. Tırnaklardan oje […]

Genel
16 Nisan 2024
Adana’da Sıcaklık Rekoru: Termometreler 39 Dereceyi Gördü!

Adana’da Nisan ayında termometreler 39 dereceyi göstererek sıcaklık rekoru kırıldı. Uzmanlar, sıcaklığın daha da artacağını ve 42 dereceye ulaşacağını öngörüyor. Adana, Türkiye’de yaşanan küresel ısınma etkilerinin en yoğun hissedildiği şehirlerden biri oldu bu Nisan ayında. Kentte ölçülen 39 derece sıcaklıkla yeni bir rekor kırıldı. Meteoroloji yetkilileri, bu sıcaklık artışının Afrika’dan gelen sıcak hava dalgaları nedeniyle […]