SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Çanakkale Şehitleri 100. Yılda Şükranla Anılacak

Yayınlanma:
ABONE OL

Çanakkale Savaşı’nın 100. Yılı onuruna açılışı gerçekleştirilecek olan “Kanla Yazılan Destan-Çanakkale” fotoğraf sergisi, 14-22 Mart tarihlerinde, Kozzy Alışveriş ve Kültür Merkezi ile İstanbul Optimum Outlet’te ziyaret edilebilecek.

Kozzy AVM ve İstanbul Optimum Outlet, Mart ayı etkinlikleri kapsamında anlamlı bir projeye ev sahipliği yapacak. Çanakkale Savaşı’nın 100. Anma Yılı kapsamında çok önemli bir sergiyi ziyaretçileriyle buluşturacak olan Kozzy AVM ve İstanbul Optimum Outlet, zorluklarla kazanılan bir zaferi tekrar yaşatacak.

İş adamı ve yazar Hanri Benazus’un geniş arşivinden özenle seçilerek oluşturulan “Kanla Yazılan Destan-Çanakkale” fotoğraf sergisi, Çanakkale Savaşı’nın 100. Yılı Onuruna Kozzy Alışveriş ve Kültür Merkezi ile İstanbul Optimum Outlet’te eş zamanlı olarak sergilenecek.

 

Fotoğrafa olan ilgisi, geniş fotoğraf arşivi ve kitaplarıyla tanınan yazar Hanri Benazus, Kozzy AVM’deki sergi alanında okurları için kitaplarını da imzalayacak.

 

Sanatın ve sanatçının dostu Kozzy AVM ve İstanbul Optimum Outlet’in Mart ayı etkinlikleri hakkında detaylı bilgi için http://www.optimumoutlet.com/istanbul vehttp://www.kozzyavm.com/ web adreslerini ziyaret edebilirsiniz.

 

Kozzy Alışveriş ve Kültür Merkezi Hakkında: Şık ve modern mimari konsepti ile yaşamdan keyif alanların buluşma noktası olarak konumlanan Kozzy Alışveriş ve Kültür Merkezi, gün ışığının her köşede hissedildiği, semt sıcaklığını yansıtan özel mimarisi ile aydınlık ve sıcak bir atmosfer sunmaktadır. Kozzy Alışveriş ve Kültür Merkezi, zengin mağaza karması, özel mimarisi, değişik dünya lezzetlerinin sunulduğu restoranları, 9 salondan oluşan sineması, ziyaretçilerin kültür sanat alanındaki beklentilerine cevap veren 400 kişilik Gönül Ülkü ve Gazanfer Özcan Sahnesi, sergi salonları ve açık hava terasları ile misafirlerine alışveriş, tiyatro, sinema, eğlenceyi bir arada sunmaktadır.

 

İstanbul Optimum Outlet Hakkında:

2008 yılında kapılarını ziyaretçilere açan İstanbul Optimum Outlet, yerli-yabancı mağaza ve marka karması ile, ‘outlet’ anlayışını şehrin merkezine getirerek yılda yaklaşık 9 milyon kişiye hizmet vermektedir. “Optimum Outlet’te Mutlu Ziyaretçiler” mottosuyla Ataşehir’in yaşam merkezi haline gelen İstanbul Optimum Outlet, tamamı gün ışığı alan, 2500 kişi oturma kapasiteli food court katı ve açık hava terasları, Anadolu yakasında ilk ve tek olan 541 m2 büyüklükteki gerçek buz pisti ile ziyaretçilerine keyifli anlar yaşatmaktadır.

İlgili Haberler

Genel
25 Nisan 2024
Tam 44 il için kritik uyarı! Kapıyı camı sıkı sıkı kapatın

Tam 44 il için kritik uyarı! Kapıyı camı sıkı sıkı kapatın! Meteorolojiden 44 il için kritik uyarı geldi. Sarı kodlu uyarıda toz taşınımı ve kuvvetli Rüzgar olacağı bildirildi. Tedbirinizi alın, camı kapıyı sıkı sıkı kapatın. Son dakika haberine göre Meteoroloji Genel Müdürlüğü Türkiye’nin 44 ili için sarı kodlu uyarı yaptı. Meteorolojiden yapılan uyarıda top taşınımı […]

Genel
25 Nisan 2024
Kuruçeşme’de ünlü mekanda şok olay! Garson kıza cinsel saldırı

İstanbul Beşiktaş’ta Kuruçeşme’de bulunan ünlü bir mekanda yaşanan olay Türkiye’nin gündemine oturdu. İddiaya göre işletmenin müdürü 47 yaşındaki Mecit A. Garson Selvihan Z.’ye cinsel saldırıda bulundu. İstanbul Kuruçeşme’de bulunan ünlü bir işletmede yaşanan cinsel saldırı olayı gündeme bomba gibi düştü. Kasım ayında meydana gelen olayda işletmenin 47 yaşındaki müdürü Mecit A.’nın 33 yaşındaki garson Selvihan […]

Genel
25 Nisan 2024
Meteorloji’den uyarı! 44 il için sarı kodlu uyarı verdi

Meteoroloji uyardı. 44 ile için Meteoroloji’den sarı kodlu uyarı geldi. “ Göz gözü görmeyecek” uyarısı. İşte detaylar… Meteoroloji Genel Müdürlüğü, çöl tozu için 44 ile sarı kodlu uyarıda bulundu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kuzey Afrika’dan gelen ve gelecek günlerde ülkemizde de etkisini gösterecek çöl tozları için uyardı. Meteoroloji’den 44 il için sarı kodlu uyarı geldi. Kuzey […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Öğrenci Ecem bir günlüğüne Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü oldu

İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ, müdürlük makam koltuğunu “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” sebebiyle Kartal Eğe Sanayi İlkokulu öğrencisi Ecem VURAL’a devretti. Ecem VURAL, müdürlük makamına oturması ardından okullarda hayata geçirmek istediği projeleri anlattı. Okul öğrenci meclisi ile gerçekleştirmek istediği projeleri anlatan Ecem VURAL’ı dinleyen İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ: paylaştığı […]