SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Yüzmede madalyalar çoğalıyor

Yayınlanma:
ABONE OL

Ahmet Şimşek Koleji küçükler yüzme takımı sporcusu Hatice Kübra Eligüzel, İstanbul Okul Sporları 2003-2004 doğumlu küçükler yüzme müsabakalarında 50 m sırtüstünde İstanbul dördüncüsü oldu.

 
Ahmet Şimşek Koleji küçükler yüzme takımı, Burhan Felek Yüzme Havuzunda düzenlenen İstanbul Okul Sporları küçükler yüzme müsabakalarına Erkeklerde Mert Ali Ağdemir, Hazarcan Cenan, Ahmet Emre Göğüsgeren ve Eren Şahin, kızlarda da Hatice Kübra Eligüzel, Burcu Naz Güley, Bilge Erdoğan ve Bahar Erdoğan’dan oluşan iki takımla katıldı. Müsabakaların sonunda kız takımından Hatice Kübra Eligüzel 50 m sırtüstünde dördüncü oldu ve madalya kazandı.

 
“Sportmen duruşumuzla örnek okul olduk.”
Ahmet Şimşek Koleji Yüzme Antrenörü İbrahim Burak Sezgin, “Sporcumuz iyi yarıştı, kendisinden daha umutluyduk ama daha iyi dereceleri saliselerle kaçırdı. Bu yarışmalarda sporcularımız kendi derecelerini geliştirdiler. Sporcularımız küçük olduğu için gelişimleri uzun zaman alıyor, derecelerini her yıl daha da geliştiriyorlar. Okulumuz bizim için hiçbir fedakarlıktan kaçmıyor, biz de okulumuzu en iyi şekilde temsil ettik.

 

Müsabakalar sırasında velilerimizle, öğrencilerimizle, sportmen duruşumuzla örnek okul olduk ve dördüncülük madalyası getirdik. Çıtamız yükseliyor, seneye birçok sporcumuzla madalyalar kazanacağız. ” dedi.

 
Ahmet Şimşek Koleji’nde düzenlenen törende Hatice Kübra Eligüzel’e dördüncülük madalyası takılırken, İstanbul Okul Sporları küçükler yüzme müsabakalarına katılan yüzücülere de başarı belgeleri verildi. Ahmet Şimşek Koleji İlkokul-Ortaokul Müdürü Hasan Delikenli ile Ahmet Şimşek Koleji Yüzme Koordinatörü Nilay Şimşek, törende yaptığı konuşmalarda yüzücüleri kutlayarak başarılarının devamını dilediler.

İlgili Haberler

Genel
25 Nisan 2024
Meteorloji’den uyarı! 44 il için sarı kodlu uyarı verdi

Meteoroloji uyardı. 44 ile için Meteoroloji’den sarı kodlu uyarı geldi. “ Göz gözü görmeyecek” uyarısı. İşte detaylar… Meteoroloji Genel Müdürlüğü, çöl tozu için 44 ile sarı kodlu uyarıda bulundu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kuzey Afrika’dan gelen ve gelecek günlerde ülkemizde de etkisini gösterecek çöl tozları için uyardı. Meteoroloji’den 44 il için sarı kodlu uyarı geldi. Kuzey […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Çocuk Meclisi 23 Nisan’ı Kutladı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde kurulan Çocuk Meclisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan bu özel günü kutlayan minik meclis üyeleri, günün anlam ve önemine de vurgu yaptı. Kartal Belediyesi Çocuk Meclis üyelerine Başkan Gökhan Yüksel tarafından başarı belgesi takdim edildi. Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı admin See Full Bio