SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

AKMAN’DAN 1.BÖLGE VEKİL ADAYLARI YORUMU

Yayınlanma:
ABONE OL

Ak Parti Kartal İlçe Başkanı Muhammet Mehdi Akman 07.06.2015 Tarihinde yapılacak genel seçimlerde 1. Bölge milletvekili listesi hakkındaki düşüncelerini bizlerle paylaştı.

 

07,04,2015 itibari ile milletvekili listelerimiz açıklanmış bulunmaktadır. 1. Bölge olarak teşkilatla iç içe ve halkımızın takdir edeceği adayların olduğu kanaatindeyiz.

 

Daha önce yapılan genel seçimlerde Cumhurbaşkanı çıkartan 1.Bölgemizden Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın yerine listedeki ilk ismin kim olacağı merakla beklediğimiz bir durumdu.

 

1.Bölge listesinde ilk sırada Çevre ve Şehircilik Bakanımız İdris Güllüce yer aldı. Güllüce Belediye başkanlığı yapmış halkla iç içe, samimi, candan bir siyasi aktördür. Grup başkan vekilimiz Mihriman Belma Satır ile 2015 seçim sürecinin yeni anayasa ve başkanlık sistemi üzerinden olacağını düşündüğümüz Anayasa Hukukçusu MKYK üyemiz Osman Can’ında olması 1. Bölgeye verilen önemin göstergesidir.

 

Teşkilatımızın ve halkın teveccühüne mazhar olmuş önceki dönem milletvekillerimizden Erol Kaya, İsmet Uçma, Metin Külünk, Ahmet Berat Conkar, Alev Dedegil, Osman Boyraz, teşkilat geçmişine sahip İl Gençlik Kolları Başkanlığımızı yapmış Erkan Kandemir, İl yönetimlerimizde görev almış Hulisi Şentürk, İş adamı ve Çalık Holding Ceo’ su Berat Albayrak ile gazeteci Hüseyin Yayman’ın listede olması 1.Bölgeye verilen önemin göstergesidir.

 

Tabii ki Kartal’da siyaset yapmış birinin de bu listede olmasını istiyorduk maalesef olmadı. Genel Merkezimizin titiz çalışmasıyla belirlenmiş bu listeyle beraber, 400 Milletvekili ve Yeni Anayasa hedefimiz için çalışarak, alın teri dökerek tamamını TBMM’ye gönderme gayreti içerisinde olacağız.

İlgili Haberler

Genel
26 Nisan 2024
Tavuk Eti İhracatına Yasak Geliyor: Ticaret Bakanlığı Fiyatları Düşürmeyi Hedefliyor

Ticaret Bakanlığı düğmeye bastı. Son dönemlerde peş peşe zamlanan beyaz ette fiyat artışının önüne geçmek için ihracat yasağı geliyor. Artan kırmızı et fiyatları sonucu tavuk etine yönelen tüketici, yüksek fiyatlarla karşılaşınca Ticaret Bakanlığı devreye girdi. Tavuk eti fiyatlarını düşürmek amacıyla ihracata yasak getiriliyor. FAHİŞ ZAM SONRASI TİCARET BAKANLIĞI’NDAN İHRACAT YASAĞI KARARI Yüksek kırmızı et fiyatları […]

Genel
26 Nisan 2024
Ticaret Bakanlığı’ndan IBAN Kiralama İlanlarına Karşı Uyarı

Ticaret Bakanlığı son dakika uyarısı yayınladı. IBAN kiralayanlar yandı. İşte detaylar… Ticaret Bakanlığı, vatandaşları IBAN kiralama ilanları ve sosyal mühendislik dolandırıcılığına karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı. Bakanlık, bu tür eylemlerin Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi Kanunu kapsamında suç teşkil ettiğini belirtti. Ticaret Bakanlığı, sosyal medya platformları ve çeşitli online ilan siteleri üzerinden yapılan IBAN kiralama teklifleriyle […]

Basında Kartal
26 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Kreş Öğrencileri Maltepe Üniversitesi’ne Konuk Oldu

Kartal Belediyesi Kreş Müdürlüğü 6 yaş öğrencileri ve Kalben Derneği’nin (Korunma Altında Yetişen Gençler ve Koruyucu Aile Derneği) katılımı ile Marmara Eğitim Köyü Maltepe Üniversitesi’nde “23 Nisan Çocuk Şenliği” yapıldı. İstanbul Marmara Eğitim Kurumları Vakfı (İMEV), Maltepe Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı, Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği ve Mediha Engizer Mesleki Teknik Anadolu Lisesi  Çocuk […]

Avrupa Birliği
26 Nisan 2024
Galataport İstanbul’a Avrupa Birliği’nden Ödül!

Galataport İstanbul, inşaattan işletme dönemine uzanan çalışmalarında sergilediği çevre dostu yaklaşımla ödülleri arasına bir yenisini ekledi. Dünyadaki okyanus ve denizleri kurtarmayı hedefleyen BlueMissionMed Koordinasyon ve Destek Hareketi, Galataport İstanbul ekibinin faaliyetlerini “Çevreye Duyarlı Girişimci ve Kişilik” ödülüyle taçlandırdı. İstanbul’un dünyaya denizden açılan kapısı Galataport İstanbul, geniş ödül yelpazesine bir yenisini daha ekledi. İnovatif projeleri ve […]