SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

ŞİLE MHP BASIN AÇIKLMASI

Yayınlanma:
ABONE OL

Şile MHP İlçe Başkanı Hüseyin Özgür bu kez basın açıklamasını farklı bir ortamda gerçekleştirdi.

Partililerin yanı sıra MHP İBB ve Şile Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Kırcalı, Şile Belediye Meclis üyesi Sultan Kaymaz,Belediye Meclis Üyesi Doğan Gürsoy Belediye Meclis Üyesi İhsan Yurttaş ve 2014 yerel seçimlerinde MHP Belediye Başkan adayı İş adamı Erol Çelebi’nin de katıldığı basın açıklaması  Şile Belediye Başkanlığı İMAR MÜDÜRLÜĞÜ önünde yapılması dikkat çekti.

İlçe Başkanı Hüseyin Özgür açıklamasında çarpıcı konulara değindi.

Başkan Özgür,Belediye çalışanları özel firmalarda iş yapmaktadır, bizler bu tespiti yaptık ve belgeledik bir öneceki basın açıklamamızda gündeme getirdik ve 15 gün de bekledik bir gelişme olacak mı diye! Biz kimseye iftira atmıyoruz. Gerçekler işte ortadadır. Koskoca imar müdürü Şile belediyesinin en kritik yerindeki kişi ve yandaşları dışarıda iş yapıyorsa bunda bir hata vardır dedi.

Hüseyin ÖZGÜR,Şilemizin kıymetli insanı , çok yüksek kalite sahibi muazzam insana sesleniyorum diyerek Sesimize kulak veriniz çağrısında bulundu. Ayrıca eğer şile belediyesi imar müdürü dışarıdan iş takibi yapıyorsa ve siz bu konuyu bilmiyorsanız; Özür dileyerek söylüyorum işinizi LAKAYİTÇE yapıyorsunuz. Şimdi siz bu söze de kırılır gönül koyarsınız. Sizi kırmak istemiyoruz başkanım ama birileri gerçekleri söylemeli .

 Siz şilenin en makbul insanı olabilirsiniz , en iyi okullarda okumuş olabilirsiniz , beklide ilçenin en kültürlü insanısınız.  Şile tarihinin hatta Cumhuriyet tarihinin en başarılı belediye başkanlığını dahi yapıyor olabilirsiniz. Ama bunlar gören gözleri aldatamaz .

Eğer işinizi gayri ciddi yaparsanız ilçemizde olan biteni göremezsiniz. Ama siz LAKAYİT değilim diyorsanız bu RANT çetesine ortaksınız demek oluyor diyen MHP İlçe Başkanı Hüseyin Özgür,daha 15 gün önce uyardık Şantiye şeflikleri konusunda. Haksız kazanç var dedik,meclis üyenizde bu işin içinde dedik. Peki siz ne yaptınız?  Şantiye şefliklerini şileye açıklayamadınız, kafanızı kuma gömdünüz.

Şantiye şefliklerinin girildiği bilgisayarın şifrelerini değiştirip yetkiyi sadece 2 kişiye verdiniz. Size soruyorum kimden neyi saklıyorsunuz diyen Hüseyin Özgür ayrıca, sayın başkan sizden ricam muhalefeti proje konusunda suçlamayın.

Pek farkında değilsiniz ama siz Şilenin belediye başkanısınız. Eğer projeleri hayata geçiremiyor bizden yardım istiyorsanız seve seve yardımcı oluruz. Uygulamada sıkıntı yaşıyorsanız o koltuktan kalkın Şile hizmet görsün. O erdemli davranış sizde eksik biliyoruz ama Şileye en büyük hizmetiniz bu olurdu dedi.

Belediye Başkanlık seçimlerinde kendilerinin hazırldıkları projelerden örnekler veren  Hüseyin Özgür,bakın köy pazarı projesi bizim hoş onu da eksik yaptınız soğuk hava deponuz yok. 

Sile tatil köyü projesi bizim ama onu da eksik kopyaladınız sal ve ahşap köprü yapılması gerekiyor. Bununla beraber Kumbaba hattının güzelleştirilmesi ve canlandırılması lazım. Ayrıca FABRİKALAR ,  meydan düzenlemesi ve otopark konusunu buradan gene tekrarlıyorum. Bu projeler bizimdir inşallah uygulayabilirsiniz.

Birde bu projeler konusunda halkımıza bir şey sorulmuyor. Mesela bir liman projesi var. Şile limanının sahibi Şile balıkçılarıdır ve üzülerek söylüyorum bu projede Şile balıkçı limanında balıkçılara yer yoktur… kimse şile balıkçılarını ile oturup konuşmamış , istişare yapmamıştır. Toplantılara şile halkı çağırılmakta ancak konuşturulmamaktadır iddiasın bulunan Hüseyin Özgür, belki Can başkana garip gelebilir ama Şile halkı konuşabiliyor ve her birey fikir sahibidir, insanların anlaşması için konuşması gerekmektedir ve bu konuşma karşılıklı olur dedi.

 Şile belediye başkanı üstün bilgileri ile şiledeki insanları türlere bile ayırmış ve bunu ulusal kanalda konuşmuştu. Demek oluyor ki sadece bizi değil Tüm Türkiye’yi güldürebiliyor başkan.  Ben yaptım oldu zihniyeti olmamalıdır.

Sayın başkan son konuşmasında  talihsiz bir kelimesi var. ‘’Muhalefet hakaret ederek kendisini tatmin ediyor’’ dedi.

Sizin gibi kültürlü birisi böyle kaba konuşmamalı. Tatmin kelimesini kendi halkına karşı konuşan  bir başkan olmamalıdır.

Sizin şekeriniz yükseldiğinde terbiye sınırlarını zorluyorsunuz.  Bize basın önünde’’ Geri zekalı’’ dediğinizi de unutmadık. Biz sizin üstün zekanız ile yarışmıyoruz.Ama  1-2 tavsiyemiz olacaktır.

Önce hemen  MERCAN KÖŞK AŞ’den aldığın maaşı kestireceksin. Ve şimdiye kadar aldığın o paraları haksız kazancı iade edeceksiniz. En güzel iade yolu ilçemize alacağın AMBULANS. Ve 5 kişi daha var maaş alan onlardan da o paraları geri alacaksın halkına dağıtacaksın. Kimse sizin  ŞİLE BELEDİYE bütçesinden aldığınız maaşa karışmıyor ama  MERCAN KÖŞK ten aldığınız haksız kazanç mide bulandırıyor dedi.

Ayrıca lüks sevdandan vazgeçecek mütevazi bir Şileli olacaksınız.

Haksızlığa karşı mücadele vereceksin. Hukuksuzlukla savaşacaksınız. O zaman başta biz MHP ve Şile halkı sizi taktir edecektir.

Şile halkının ve köylüsünün menfaatine işler ile uğraşacaksınız. Mesela yeni kadroya alınan mühendisler ile köylerde kontrol yapıp halkımıza korku salacağınıza KANDIRA BELEDİYESİ gibi köy ve kırsaldan sorumlu müdürlük kuracak oraya personel alacaksın. Köylünün kümesini, ahırını yıkmaya değil onları daha sağlıklı ve planlı yaptırıp sonrasında hizmet verecek birimleri oluşturmalısınız.

Ayrıca  muhtarlarımızı çok mağdur ediyorsunuz. Unutmayın sizi başkan yapan köylerdir bunu unutmayınız.

 Hem diyorsunuz ki 300 tl  her köyün bütçesi var,ama muhtarlara bu ödemeleri düzgün yapmıyorsunuz.

Siz bu para işlerini iyi bilirsiniz. Tüm muhtarlara bankada hesap açıp aylık olarak bu parayı düzenli yatırınız. Koskoca muhtarları kapı kapı gezdirmeyiniz çağrısında bulunan MHP İlçe Başkanı Hüseyin Özgür,bu açıklamadan sonra Şilenin Belediye başkanından sadece icraat bekliyoruz.

Şile köylerin de yapılan planlamalar sonrasında itiraz  dilekçelerinin cevabı alınamadığından dolayı mağduriyetlerin oluştuğu görülmüştür. Asli görevinizin halka hizmet olması gerektiği düşünüldüğünde ileride doğacak sorunların mesuliyeti sizde olacaktır. Hatırlatırız.

Şunu da söylemeden geçemeyeceğiz  sadece budalalar kendilerine iltifat edilmesini ister.

Bizler , Şilemizin avukatı olmaya devam ediyoruz.  Bizimle yürü Şile diyerek açıklamasını sonlandırdı.Ayrıca yapılan basın açıklaması sırasında partililer tarafından açılan pankartlar dikkat çekiciydi.

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Öğrenci Ecem bir günlüğüne Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü oldu

İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ, müdürlük makam koltuğunu “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” sebebiyle Kartal Eğe Sanayi İlkokulu öğrencisi Ecem VURAL’a devretti. Ecem VURAL, müdürlük makamına oturması ardından okullarda hayata geçirmek istediği projeleri anlattı. Okul öğrenci meclisi ile gerçekleştirmek istediği projeleri anlatan Ecem VURAL’ı dinleyen İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ: paylaştığı […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı admin See Full Bio

Basında Kartal
22 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel’den 23 Nisan Mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yayımladığı mesajında şu ifadeler yer aldı: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 104’üncü yılını milletçe birlik ve beraberlik içinde kutlamanın gurur, mutluluk ve coşkusunu yaşıyoruz. Tarihimizde önemli bir dönüm noktası olan 23 Nisan […]