SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

“BAŞARISIZLIKTA BAŞARILI BELEDİYE BAŞKANI”

Yayınlanma:
ABONE OL

CHP Şile İlçe Başkanı Şecaattin Güney CHP’nin Şile İlçe örgütünde yerel basınla kahvaltıda buluşarak Ak Parti Şile İlçe yönetimine ve Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu’na yüklendi. CHP Şile İlçe Başkanı Şecaattin Güney açıklamasında

 
“CAN TABAKOĞLU’NU İŞE BEN ALDIM”

 
“ Geçtiğimiz günlerde her toplantıda veya her açılışta Ak Parti Şile İlçe Başkanı gerekse Şile Belediye Başkanı muhalefete göndermelerde bulunuyorlar ve Şile’de otuz yıldır hiçbir şey yapılmadığını söylüyorlar.

 
Ne yaptıysak biz yaptık hatta bizlerin yaptığı projeleri onlar hayal bile edemezler diye söylemlerle kamuoyuna açıklamalar yapıyorlar hatta bazı gazetelerde yer almakta dedi

 
Başkan Güney Şile Belediyesinin kendileri göreve geldikleri zaman kapsamında geriye dönük hiçbir şey yapmadığını iddia etmiş. CHP Belediyesi Şile’yi on beş yıl yönetti,1977 yılında ilk göreve geldiğimizde Şile Belediyesinin bir tek aracı dahi yoktu,ama her ne pahasına olursa olsun bizim sosyal demokrat belediyecilik anlayışımızla,bu araç gereç zincirini Belediyemize sağladık,tüm Şile halkı biliyor Cumhuriyet caddesi bizim dönemimizde yapıldı ve tamamen Belediye bütçesiyle bizim arkamızda ne merkezi hükümet ne büyükşehir vardı diyen Başkan Şecaattin Güney, o dönemlerde Şile’de itfaiye teşkilatı yoktu onu da kurduk kısacası h,ç bir şeyi olmayan bir belediyeyi aldık imkansızlıklar içinde sadece kendimize olan özgüven ve hizmet aşkı bizi daha heyecanla çalışmaya sevk etti ve o zamanlarda bu zamana oluşan tüm sorunları kökünden çözdük dedi.
Bütün yatırımların son 11 yılda yapıldığı algısını oluşturmaya çalışma çabaları göstermişlerdir.
Ben kendisine sormak istiyorum. Üç dönemdir Belediye Başkanı olarak çalışmalarını iktidarın yaptığı projelerle sürdürüyorsun. Belediyenin bütçesiyle hangi Şile’ye hangi hizmeti getirdin? Ben ilk Belediye Başkanı olarak seçildiğinde seni tebrik etim. Bir ağabey olarak sana önerilerde bulundum. Dedim ki asla seçildiğin partinin iktidarına güvenme. Kendi iktidarına güven. Kendi iktidarının Belediye Başkanı ol. Kendisi de bana çok teşekkür ederim. Sizinde tecrübelerinizden faydalanacağım demişti.

 
Kendisini Şile Belediyesinde işe ben almıştım. Ama ona öğretemediğim bazı şeyler var. Az önce söylediğimde tamda olmuş. Mensubu olduğu partinin İktidarına güvenerek başkanlık yapıyor. Bu şekilde yapılan başkanlıkla da tepki çekiyor. Kendi partisinden olan insanlar bile tepki gösteriyor.” Dedi.

 
“ŞİLE BÖLGESİNDE TARIM ALANI YOK”
CHP Şile İlçe Başkanı Şecaattin Güney özellikle yeni yasayla mahalle olan köylerdeki imar planları konusunda da değerlendirmeler bulundu. Tarıma dayalı turizm tarım elbette çok önemli ancak ,şile de tarım yapacak arazi yok,Şile’nin bütün köylerini toplasanız tarım yapacak arazi yok diyen Şecaattin Güney burada bizim yöremizde bağ bahçe yapılır,tarım demek köylü tarafından ekilir ve hasat mevsiminde köylümün cebi para dolar tarımcılık budur yoksa örnek vermek gerekirse az oranlarda patlıcan domates üreterek kendi ihtiyacı ve geriye kalanını da tezgahta satmakla köylünün ekonomik kalkınması bu değildir köylünün geçim kaynağı tarımcılık bu değildir dedi.

 
Ayrıca hiçbir şey yapılmadı diyenler her halde bu söylenilenleri duyar öğrenirler işin özü olarak bu kadar senedir iktidarda olup ve bu kadar imkanlar olup hiçbir şey yapamamak ve geçm,şe bakıldığında birtakım işlerin nasıl yapıldığına bakıldığında hayrete düşüyorlar ve esas sıkıntı orada kaynaklanıyor diyen Başkan Şecaattin Güney “ÇAMUR AT İZİ KALSIN” diyerek muhalefet bir şey yapmıyor diyorlar ama sizin yapmadıklarınızı muhalefet geçmişte yaptı ve sorunsuz bir yönetim teslim aldınız o gün bu gün h,ç bir şey yapmadınız diyen Başkan Güney yeni bağlantı yolu olarak bilinen yolun kamulaştırması bizim dönemimizde oldu ve tamamen belediye bütçesiyle yapıldı eh asfaltlamasını bunlar yaptı,evet asfalt maliyet ama kamulaştırmak daha büyük maliyet açsın baksın,arşiv evraklarına görsün dedi.

 
“SENİN ŞUBE MÜDÜRÜNDEN BİR FARKIN YOK”
Chp Şile İlçe Başkanı Şecaattin Güney,ak partili Şile Belediye Başkanı sadece anakent ve merkezi hükümetin yaptıklarını bize anlatıyorsan bende soruyorum Şile Belediyesinin kendi bütçesiyle yaptığı bir tane yatırımı bana gösteremezsiniz diyen Güney sen anakent ve merkezi hükümetin yaptıklarını anlatıyorsan senin “ŞUBE MÜDÜRÜNDEN” bir farkın yok dedi.

 

“UTANILACAK BİR ŞEY YOK”

 

Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu’na yüklenmeye devam eden Şecaattin Güney “ Sayın Belediye Başkanı Can Tabakoğlu gelsin. Benim tecrübelerimden faydalansın. Ben onun bir ağabeyi olarak kendisine çağrıda bulunuyorum. Eğer kendisi yapamıyorsa gelsin bana sorsun. Her türlü yardımcı olurum. Eğer ki amaç Şile’ye bir şeyler kazandırmaksa kimin yaptığının bir önemi yok. Yapılması gerekenleri yaparız” dedi.

 
“BASKI VE TEHDİT BELEDİYE YÖNETİMİNDE HAKİM”
CHP Şile İlçe Başkanı Şecaattin Güney açıklamalarında Partizanlıkla tehdit ve baskı belediye yönetiminde hakim,kendisini Şile Belediyesine ben aldım diyen Başkan Güney acaba o dönemde ben onun geçmişine veya siyasi görüşüne mi baktım,bizim dönemimizde alınan işçi veya memurun hangisinin siyasi görüşü bizimle uyuşuyordu,böyle bir araştırmamı yaptık asla ve Belediye Başkanı seçilebilirsiniz ama seçildikten sonra Belediye Başkanı oldum demek değildir.

 

 

Belediye Başkanlığı yapabiliyorsanız Belediye Başkanı olusunuz seçilmekle bu iş bitmiyor ancak kendisi ilk seçildiği zaman arkadaşlarımla birlikte kendisini ziyaret ettim hayırlı olsun dedim ama kendisine bir öneride bulundum ve sakın seçildiğin partinin iktidarına güvenme,kendine güven eğer kendine güveniyorsan o zaman belediye başkanı olabilirsin seçildiğin partinin iktidarı seni sonuna kadar taşıyamaz onun bunun değil kendi iktidarına güveneceksin nedir o iktidar diye bakıldığında ben kendi iktidarımı ve elimdeki gücü biliyorum ve hizmeti Şile halkına götürsün dedim.Kendisi çok teşekkür ediyorum ağabey doğru söylüyorsun dedi ve bana ihtiyacın olursa her zaman yardımcı olabileceğimi de ifade ettim ancak o kendisi dışında herkes den endişeli kimseye bir şey sormadı bana da sormadı önemli değil ancak bugün geldiği nokta ortada dedi

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Öğrenci Ecem bir günlüğüne Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü oldu

İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ, müdürlük makam koltuğunu “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” sebebiyle Kartal Eğe Sanayi İlkokulu öğrencisi Ecem VURAL’a devretti. Ecem VURAL, müdürlük makamına oturması ardından okullarda hayata geçirmek istediği projeleri anlattı. Okul öğrenci meclisi ile gerçekleştirmek istediği projeleri anlatan Ecem VURAL’ı dinleyen İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ: paylaştığı […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı admin See Full Bio

Basında Kartal
22 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel’den 23 Nisan Mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yayımladığı mesajında şu ifadeler yer aldı: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 104’üncü yılını milletçe birlik ve beraberlik içinde kutlamanın gurur, mutluluk ve coşkusunu yaşıyoruz. Tarihimizde önemli bir dönüm noktası olan 23 Nisan […]