Kartal Müftülüğü tarafından hazırlanan Kutlu Doğum etkinlikleri başladı. Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.) dünyaya gelmesi vesilesiyle 13 Nisan 2015 Pazartesi günü Kartal Neyzen Tevfik Meydanında Mehteran Gösterisi ile başladı.
Göreve başladığından beri başarılı çalışmalarıyla dikkat çeken Kartal İlçe Müftüsü Mustafa Baytar, bu sene Kutlu Doğum Haftası etkinliklerini de farklı ve etkili bir program şeklinde gerçekleştirdi. Bir hafta süren etkinliklerde farklı günlerde farklı konuşmacılarla Peygamber Efendimizin özellikleri ve hayatı anlatıldı.
Kutlu Doğum Programına, Kartal İlçe Müftüsü Mustafa Baytar, Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Tüysüz, Ak Parti Kartal İlçe Başkanı M. Mehdi Akman ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Meydana kurulan çadır içinde çeşitli yayınevlerinin dini içerikli kitap satış standlarında halka kitap satışı yapıldı. İBB Mehteran Takımının gösterisi sonrasında Kutlu Doğum Aşı ikram edildi.
İlgili Haberler
AK Parti İstanbul’dan Teşkilatlara Dijital Medya ve İletişim Eğitimine başladı
Anayasa ve Toplum Ahlakı İçin Haykırdılar “Aile Kırmızı Çizgimizdir”
Saadet Partisi Kartal İlçe Başkanı Hayati Durmuş oldu
Kartal Belediyesi, İstanbul Depremine Karşı Teyakkuza Geçti
Kartal Belediyesi Gençlik Senfoni Orkestrası’ndan Unutulmaz Konser
Kartallı Kürek Sporcusu Fatih Ünsal, Türkiye Şampiyonu oldu Avrupa Yolunda!