SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Kartalspor 10 kişiyle farka gitti

Yayınlanma:
ABONE OL

Spor Toto 2.lig’in kendi adına son haftasında deplasmanda Tokatspor’la karşılaşan Kartalspor karşılaşmanın 4.dakikasında golü bulurken, Tokatspor’un bu gole cevabı 15.dakika da geldi. 24.dakika da 10 kişi kalan Kartalspor sonrasında farka koştu.

Tokatspor maçının kadrosunda sarı kart cezalısı olan Uğur Utlu yer almazken, Azad Filiz bu karşılaşmada kaptanlık pazı bandını takan isim oldu. Karşılaşma öncesinde yapılan para atışını Kartalspor adına Azad Filiz kazanırken kale tercihini yaparak başlama vuruşunu Tokatspor’a bıraktı.

Tokatspor’lu oyuncuların vuruşuyla başlayan karşılaşmada ilk önemli atak ev sahibi takımdan geldi. 3.dakika da sol kanattan yapılan ortaya ters tarafta Gökhan Demir kafayla indirdi, altı pas alanının önünde Mustafa Zorlu yarım vole vurdu top az farkla dışarı gitti.
4.dakika da Savaş Yıldızhan şık bir vuruşla Kartalspor’u öne geçiren golü kaydetti.  Rakip ceza sahasının önlerinde topla buluşan Savaş Yıldızhan, ceza yayına doğru ilerleyerek, sağ ayağıyla kalecinin uzanamayacağı noktaya vuruşunu yaptı ve Kartalspor’u öne geçiren golü kaydetti. 0-1

7.dakika da Semih Ergül ve Mustafa Zorlu çarpıştı, bu pozisyonda iki oyuncuda yerde kaldı, Sağlık ekiplerinin müdahalesi sonrasında Tokatspor’dan Mustafa oyuna devam edemeyince yerini Veli Torun’a bıraktı.

15.dakika da Tokatspor skorda eşitliği sağlayan golü kaydetti. Atak yönünün sağında topla buluşan Berk Kal, ceza sahasına ortaladı, Gökhan Demir kafayla kaleci Cüneyt’in üzerinden topu ağlara gönderdi. 1-1

24.dakika da Yağız Göktuğ Taşbulak, rakibine sert girince karşılaşmanın hakemi Erkan Özdamar, rakibi sakatlamaya yönelik hareket olarak algıladı ve Göktuğ’a doğrudan kırmızı kart göstererek oyun alanı dışına gönderdi. Karşılaşma bu dakika da elektriklenmeye başladı ve oyun alanının içerisi bir anda karıştı. Saha içinde yaşanan arbede sonrasında maçın hakemi Kartalspor’dan Oğuz Ceylan ve Tokatspor’dan Evren Kilarci ile Mehmet Dönmezdemir’e sarı kart gösterdi.

30.dakika da atak yönünün solunda Semih Ergül topla buluştu, ceza yayına doğru hareketlendiğinde rakibin darbesiyle yerde kaldı ve karşılaşmanın hakemi faul kararı verdi. Serbest vuruşu kullanmak üzere topun başına Savaş Yıldızhan ve Enes Kubat geçti, doğrudan kaleye gönderilen top baraja takılırken savunma tehlikeyi uzaklaştırdı.

35.dakika da Savaş Yıldızhan sol kanattan ilerlerken Berk Kal’ın müdahalesi sonucunda yerde kaldı, serbest vuruşu kullanmak üzere topun başına geçen Enes Kubat’ın ortasında savunma topu uzaklaştırdı.

36.dakika da Tokatspor gole çok yaklaştı. Sağ kanattan ceza sahası içerisine yapılan ortaya müsait pozisyondaki Oktay Pop çok kötü vurdu ve topu dışarı gönderdi.

37.dakika da Enes’in sağ kanattan ceza sahası içerisine yerden yaptığı ortaya savunma ayak koyarak ceza alanından uzaklaştırdı.

38.dakika da Anıl Şahin mükemmel bir golle Kartalspor’u tekrardan öne geçirdi. Anıl rakip ceza yayının önünde topla buluştu, önünü boşaltır boşaltmaz sol ayağıyla çok sert vurdu, kaleci Mehmet Dönmezdemir’in çabaları topun 90’a gitmesine engel olamadı. 1-2

45.dakika da atak yönünün solunda Savaş Yıldızhan’a faul yapıldı, serbest vuruşu kullanmak üzere topun başına geçen Enes’in ortası doğrudan dışarı gitti.

Karşılaşmanın ilk yarısı Kartalspor’un üstünlüğü ile tamamlanırken ikinci yarıya’dan konuk takım Kartalspor başladı.

49.dakika da Tokatspor’un atak yönünün solundan kullandığı köşe vuruşuna ceza sahası içerisinde Soner Örnek kafayı vurdu, direğin dibinden savunmamız topu uzaklaştırdı. Bu pozisyonda Enes Kubat kısa bir sakatlık yaşadı.

51.dakika da Tokatspor’un kullandığı köşe vuruşunda kaleci Cüneyt topu tokatladı, bu pozisyonda ceza sahası içerisinde yaşanan karambolde Tokatspor’lu oyuncuların el beklentisine karşılaşmanın hakemi devam dedi. Pozisyonda Cüneyt sakatlık yaşadı.

54.dakika da Oktay Pop’un ara pasına Berk Kal hareketlendi, kaleci Cüneyt son anda araya girerek tehlikeyi uzaklaştırdı. Bu pozisyon sonrasında Cünet Çelik sakatlandı ve 59.dakika da yerini Yavuz Özkan’a bıraktı.

73.dakika da Savaş Yıldızhan’ın sağ köşe gönderinden kullandığı korner atışında ön direkte Gürkan aşırttı, arka direkte Zafer kafayı dokundu ve topu ağlara gönderdi. 1-3

80.dakika da rakip atak yönünün sağında Emir Gökçe rakibine faul yaptı. Kullanılan serbest vuruşta Mutlu İlengöz en arkada kendini unutturarak topla buluşmak istese de kontrolü başarısızdı.

82.dakika da Anıl Şahin savunma arkasına atılan topla buluştu, kaleye doğru ilerledi Tokatspor savunması son anda ayak koyarak tehlikeyi uzaklaştırdı.

86.dakika da Tokatspor’dan Mutlu İlengöz atak yönünün solundan kaleyi denedi top az farkla dışarı gitti.

88.dakika da Mehmet Sait Ulucan sol kanattan bindirdi, Gürkan’la paslaştı, Gürkan Azad Filiz’le oynadı ve top en son Gürkan’da kaldı, Gürkan çerçeveyi görür görmez vuruşunu yaptı kaleci Mehmet topu kontrol etti.

Hakem Erkan Özdamar müsabakanın ikinci yarısına 8 dakika ilave ederken kaşılaşmanın kapanış golüne Azad Filiz imza attı.
Karşılaşmada on kişi kalmasına rağmen pozisyon zenginliğini hep elinde bulunduran Kartalspor karşılaşmanın son atağından golle döndü. Ceza sahası önünde topla buluşan Emir Gökçe’nin vuruşunda top kaleciden döndü topu takip eden Azad Filiz kaleciden önce topa yetişerek karşılaşmanın skorunu belirledi.

Maçın hakemi Erkan Özdamar golün santrasının yapılmasına bile izin vermezken Kartalspor neredeyse tamamına yakınını on kişi oynadığı maçı 4-1 kazanmasını bildi.

Tokatspor: 1 – Kartalspor: 4

Stat: Gaziosmanpaşa
Hakemler: Erkan Özdamar, Ejder Yapıcı, Utku Tuna Velioğlu

Tokatspor: Mehmet, Sertaç, Soner, Evren, Aytürk Halil, Mutlu, Berk, Haluk, Oktay, Mustafa (Dk. 10 Veli, Dk. 65 Hakan), Gökhan

Kartalspor: Cüneyt (Dk. 59 Yavuz), Anıl, Mehmet Sait, Emrah, Enes, Mehmet Gürkan, Yağız, Savaş (Dk. 77 Emir), Azad, Semih (Dk. 32 Zafer), Oğuz

Goller: Dk. 15 Gökhan (Tokatspor), Dk. 3  Savaş, Dk. 38 Anıl, Dk. 71 Zafer, Dk. 90+8 Azad (Kartalspor)

Kırmızı kart: Dk. 23 Yağız (Kartalspor)
Sarı kartlar: Dk. 27 Evren, Dk. 28 Mehmet, Dk. 29 Soner, Dk. 35 Berk, Dk. 90 Mutlu, Dk. 90+1 Oktay (Tokatspor), Dk. 27 Oğuz, Dk. 82 Emir, Dk. 88 Yavuz (Kartalspor)

İlgili Haberler

Spor
28 Mart 2024
28 Mart bugünkü maçlar! Bu akşam kimin maçı var?

28 Mart bugünkü maçlar belli oldu. Hem Türkiye’de hem de Dünya liglerinde oynanacak karşılaşmalar açıklandı. Peki 28 Mart Bugün hangi maçlar var? Futbolseverlerin sabırsızlıkla beklediği gün geldi çattı. 28 Mart Perşembe günü, yerli ve yabancı liglerden bir dizi futbol maçı ekranlara taşınacak. Kıyasıya mücadeleler, futbol tutkunlarına unutulmaz anlar yaşatacak. 28 MART BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? […]

Genel
27 Mart 2024
Tiktok’tan çocukları taciz eden şahıs ruh ve akıl sağlığı hastanesine götürüldü

Tiktok hesabından canlı yayın açarak çocuklarla bağlantı kurup cinsel içerikli sohbet yaptığı tespit edilen Mehmet Akbulut isimli şahıs gözaltına alınmıştı. Akbulut Ruh ve akıl sağlığı Hastanesi’ne sevk edildi. Tiktok’tan canlı yayın açarak çocuklarla bağlantı Kuran ve cinsel içerikli sohbetler yapan tiktok fenomeni Mehmet Akbulut, Erbaa Cumhuriyet başsavcılığının talimatı üzerine gözaltına alınmış ve akıl sağlığı raporu […]

Genel
27 Mart 2024
Düzce’de feci kaza: Çok sayıda yaralı var

Düzce’de bir yolcu otobüsü yüksek hız sebebiyle bariyerlere çarptı. Feci kazada ilk bilgilere göre 17 kişi yaralandı. Düzce’de Anadolu otoyolunda meydana gelen trafik kazasında Ankara’ya giden Efe Tur firmasına ait bir yolcu otobüsü Aşırı hız nedeniyle kontrolden çıktı nokta otobüs bariyerlere çarparak durabildi. Feci kazada 2 şoför ve bir muavinin de aralarında bulunduğu 17 kişi […]

Spor
26 Mart 2024
Galatasaray – Antalyaspor Maçının Hakem Toplantısı Gündemi Sarstı: İfadeler Ortaya Çıktı

Futbol dünyası bu diyalogla çalkalanıyor. Galatasaray – Antalyaspor maçının ardından hakem toplantısı ifşa edildi Galatasaray’ın Antalyaspor’u mağlup ettiği maçın ardından düzenlenen hakem toplantısında yaşananlar, futbol kamuoyunu ayağa kaldırdı. İşte olay yaratan diyaloglar. Süper Lig’in 27. haftasında oynanan ve Galatasaray’ın Antalyaspor’u 2-1 yendiği maçın ardından, futbol gündemi bir kez daha sarsıldı. Maçın hakemleri arasında yaşanan ve […]