SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Tuzla Belediyesi’nden Anneler Günü’ne Özel Kutlama

Yayınlanma:
ABONE OL

Tuzla Belediyesi, Anneler Günü’ne özel kompozisyon yarışması ve kutlama programı gerçekleştirdi. “Benim Annemin Benzeri Yok Çünkü…” konulu kompozisyon yarışmasında dereceye girenler, özel programda ödüllendirildi.
Tuzla Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Anneler Günü etkinlikleri kapsamında kompozisyon yarışması ve özel kutlama programı düzenledi.

 

Tuzla Belediyesi Nikah Sarayı ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen ödül töreni ve özel kutlamaya Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı, AK Parti Tuzla İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı, Tuzla Belediyesi Başkanı Yardımcısı Kevser Şamlı, AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Fatma Varank, Tuzla Belediyesi birim müdürleri, anneler ve anne adayları katıldı.

Anne, Yeri Doldurulamayan Bir Varlıktır
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı, etkinlikte yaptığı konuşmada annelerin yeri doldurulamayan bir varlık olduğunu söyledi. Hekimlik tecrübesiyle gözlemlerini aktaran Yazıcı, “Anne için konuşmak çok zor. Annesinden ayrı olanlar var, kaybetmiş olanlar var, uzakta olanlar var, yanında olanlar var ama anne, yeri doldurulmayan bir varlıktır. Bunda mutabıkız. Annelerimiz bizim her şeyimizdir ve bizim için fedakarlıklar yapan şahsiyettir. Ben mesleki olarak bizzat bunun her aşamasına şahit olan biri olarak annelerimiz çocuklar daha dünyaya gelmeden çilesini çekmeye başlayan varlıklardır. Hastalarımı bazen izlerken düşünüyorum. Bir annenin emeğinin karşılığı nasıl ödenir diye düşündüğüm çok olmuştur. Bizi dünyaya getiren, büyüten ve ilk öğretmenimiz olarak bizi yetiştiren annelerimiz için ne yapsak azdır. Annelerimizin değerinin her gün bilinmesi, öf bile denilmemesi gereken bir gelenekten geliyoruz” dedi.
Tuzla Belediyesi’nin kadınların ve annelerin mutluluğu için gayret gösterdiğini belirten Yazıcı, “Annelerimizin yanında olmaya, dinlemeye çalışıyoruz. Sorunlarına ortak olmaya çalışıyoruz. Yetim ve engelli annelerinin yükleri çok ağır. Onlar için gayret göstermeye çalışıyoruz. Annelerimizin mutluluğu ve refahı için daha güzel bir Tuzla için gayret göstermeye çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

Kompozisyon Yarışmasında Dereceye Girenler Ödüllendirildi
Tuzla Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Anneler Günü etkinlikleri kapsamında 7-18 yaş grubu ve 18 yaş üzeri için 2 ayrı grupta “Benim Annemin Benzeri Yok Çünkü…” konulu kompozisyon yarışması düzenledi. Kompozisyon yarışmasında 7-18 yaş grubunda Mert Deniz Erdoğan birinci, İlayda Erol ikinci, Özlem Yıldız üçüncü oldu. 18 yaş üzeri grupta ise birinciliği Hüsniye Tosun, ikinciliği Büşra İlkar, üçüncülüğü Berivan Yumli elde etti.
Yarışmanın birincilerine ödüllerini Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı verdi. Yarışmanın ikincileri Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcısı Kevser Şamlı, yarışmanın üçüncüleri ise Tuzla Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Semanur Yavuz, Tuzla Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Pınar Bulut ve Tuzla Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Fatma Kuzkaya tarafından ödüllendirildi.
Anneler Günü özel programı Orhan Hakalmaz konseriyle sona erdi.

İlgili Haberler

Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi
Eğitim
20 Nisan 2024
Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi

Ülkemiz Bağımlılıkla Mücadele Seferberliği kapsamında, İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde uyuşturucu kullanımı, bağımlılığı ve tedavi yöntemleri konularında Prof. Dr. Nevzat TARHAN ile birlikte Kurum Psikologu Nurdan EYÜPREİSOĞLU’nun moderatörlüğünde bir söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşide Prof. Dr. Nevzat TARHAN,  bağımlılık nedir, kişiyi madde kullanmaya iten nedenler nelerdir, bağımlı bir bireyin tedavisi nasıl olmalıdır, bağımlı bir birey ile nasıl […]

Eğitim
20 Nisan 2024
Çevreci ve Sanat Sever Öğrencilerin Yaratıcı Çalışmaları 3. Kez Müze Gazhane’de!

 İTÜ GVO Beylerbeyi Yerleşkesi öğrencilerinin geleneksel olarak gerçekleştirdiği Yıl Sonu Resim Sergisi bu yıl üçüncü kez 23 Nisan – 14 Mayıs tarihlerinde Müze Gazhane’de yapılacak. Sergideki çalışmaların bir kısmı ‘’ileri dönüşüm’’ temasına odaklanıyor. Öğrencilerin yaratıcı güçlerini dünyanın geleceği için ortaya koydukları sergi izleyicileri düşündürürken, yaşam ve tüketim alışkanlıklarını sorgulamaları için de ilham verecek. Dünya Bankası’nın […]

Basında Kartal
19 Nisan 2024
Kartal Belediyesi’nin Kreşlerinde 23 Nisan Coşkusu

Kartal Belediyesi’ne bağlı 14 kreşte eğitim gören çocuklar hazırladıkları gösterilerle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, minik öğrencilerin 23 Nisan coşkusuna ortak oldu. Çocukların günlerce emek verdiği gösteriler ayakta alkışlandı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında, Kartal Belediyesi’ne bağlı kreşlerde bir kutlama programı düzenlendi. Kartal […]

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik, Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]