SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

EY SEÇMEN SEN SEÇTİN ADAYINA SAHİP ÇIK

Yayınlanma:
ABONE OL

CHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili adayı Metin Ağırman hakkında çıkan asılsız haberler CHP’li seçmenleri oldukça şaşırttı .

 

CHP’nin uyguladığı ön seçim de 16580 oy alarak 7. sırada seçimi tamamlayan ve Milletvekili aday listesinde İstanbul 1. Bölgeden 12. sıra adayı olarak gösterilen Metin Ağırman’a yerel bir gazete tarafından yazılan ve aslında, Mimar olmadığı ve seçmeni yanılttığı yönünde yapılan bir haber tüm CHP camiasını yaraladı.

 

 

Doğma büyüme Kartal’lı ve Kartallıların yakından tanıdığı bir kişi olan Metin Ağırman hakkında çıkan haber siyasi camiada yankı uyandırdı.
Partisine uzun yıllar hizmet etmiş ve hiç bir dönemde kopmamış olan Metin Ağırman ön seçimden alnının akıyla çıkmış 12. sıradan İstanbul 1. Bölge Milletvekili adayı olmuştur.

 

Haberi yapan gazetenin iddiasının tam tersine kendisi İki Üniversite mezunudur ve hali hazırda Okan Üniversitesi Mimarlık Bölümü son sınıf öğrencisi olan Metin Ağırman, dağıttığı broşür ve tanıtımlarında bunu da belitmiş ve böyle bir iddiada bulunmamıştır.

 

 

AĞIRMAN’A YAPILAN BU HAKSIZLIĞA SESSİZ KALMAYIN VE ADAYINIZA SAHİP ÇIKIN!

 

Metin Ağırman Yıldız Teknik Üniversitesi Harita ve Kadastro Mühendisliği ve Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi olmak üzere 2 Üniversite mezunu olduğu gibi aynı zamanda da Okan Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesi İngilizce Mimarlık Bölümü son sınıf öğrencisidir.
Kartalda doğmuş büyümüş, uzun yıllarını burada geçirmiş , Kartal halkını tanıyan Kartal’ın sorunlarını yakından bilen bir aday olan Metin Ağırman’ı nasıl seçtiyseniz hakkında çıkan bu asılsız iddialara da öyle tepki gösterin ve adayınıza sahip çıkın.
Siyasi görüşüm ne olursa olsun nacizane tavsiyem şudur ki Milletvekilleri adayları bölgelerinde tanınan bilinen kişiler olmalıdır. Yaşadıkları ilçelerin sorunlarını yakından bilen bir aday olmalıdır.
Hani bir laf vardır halk arasında biz birbirimizi biliriz diye, bizi bilen bizim bildiğimiz adaylarımıza sahip çıkalım.
Siyasi çekişmelerin birer oyunu olan ve karşıt partilerin attıkları çamurlara, asılsız söylentilere hemen kanmayalım….
Okeye dördüncü aramıyoruz beyler bizi temsil edecek , bizim sesimiz olacak aday seçiyoruz….

 

İlgili Haberler

Genel
26 Nisan 2024
Tavuk Eti İhracatına Yasak Geliyor: Ticaret Bakanlığı Fiyatları Düşürmeyi Hedefliyor

Ticaret Bakanlığı düğmeye bastı. Son dönemlerde peş peşe zamlanan beyaz ette fiyat artışının önüne geçmek için ihracat yasağı geliyor. Artan kırmızı et fiyatları sonucu tavuk etine yönelen tüketici, yüksek fiyatlarla karşılaşınca Ticaret Bakanlığı devreye girdi. Tavuk eti fiyatlarını düşürmek amacıyla ihracata yasak getiriliyor. FAHİŞ ZAM SONRASI TİCARET BAKANLIĞI’NDAN İHRACAT YASAĞI KARARI Yüksek kırmızı et fiyatları […]

Genel
26 Nisan 2024
Ticaret Bakanlığı’ndan IBAN Kiralama İlanlarına Karşı Uyarı

Ticaret Bakanlığı son dakika uyarısı yayınladı. IBAN kiralayanlar yandı. İşte detaylar… Ticaret Bakanlığı, vatandaşları IBAN kiralama ilanları ve sosyal mühendislik dolandırıcılığına karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı. Bakanlık, bu tür eylemlerin Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi Kanunu kapsamında suç teşkil ettiğini belirtti. Ticaret Bakanlığı, sosyal medya platformları ve çeşitli online ilan siteleri üzerinden yapılan IBAN kiralama teklifleriyle […]

Basında Kartal
26 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Kreş Öğrencileri Maltepe Üniversitesi’ne Konuk Oldu

Kartal Belediyesi Kreş Müdürlüğü 6 yaş öğrencileri ve Kalben Derneği’nin (Korunma Altında Yetişen Gençler ve Koruyucu Aile Derneği) katılımı ile Marmara Eğitim Köyü Maltepe Üniversitesi’nde “23 Nisan Çocuk Şenliği” yapıldı. İstanbul Marmara Eğitim Kurumları Vakfı (İMEV), Maltepe Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı, Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği ve Mediha Engizer Mesleki Teknik Anadolu Lisesi  Çocuk […]

Avrupa Birliği
26 Nisan 2024
Galataport İstanbul’a Avrupa Birliği’nden Ödül!

Galataport İstanbul, inşaattan işletme dönemine uzanan çalışmalarında sergilediği çevre dostu yaklaşımla ödülleri arasına bir yenisini ekledi. Dünyadaki okyanus ve denizleri kurtarmayı hedefleyen BlueMissionMed Koordinasyon ve Destek Hareketi, Galataport İstanbul ekibinin faaliyetlerini “Çevreye Duyarlı Girişimci ve Kişilik” ödülüyle taçlandırdı. İstanbul’un dünyaya denizden açılan kapısı Galataport İstanbul, geniş ödül yelpazesine bir yenisini daha ekledi. İnovatif projeleri ve […]