SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Mehmet Muş: Muhalefet, Paralel Yapı ve Pijamalı Patron ittifakı var

Yayınlanma:
ABONE OL

Ak Parti Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Dr. Mehmet Muş Köprübaşı’lı hemşerileriyle bir araya gelerek 7 Haziran genel seçimleri için oy istedi.

Eyüp Van Kahvaltı Salonu’nda düzenlenen toplantıda açılış konuşmasını yapan Köprübaşı Derneği Genel Başkanı Osman Karamehmetoğlu “Sayın Dr. Mehmet Muş bey bizlerin sorunlarıyla yakından ilgili, her telefonumuza çıkan, bizleri önemseyen, dertlerimizle dertlenen değerli bir hemşerimiz ve siyasetçimizdir. Hemşerimizi siyasi yolculuğunda desteklemek bizler için onurdur” şeklinde konuştu.

Sözlerine Değerli Köprübaşı’lı hemşerilerim diyerek başlayan Muş, muhalefet partilerinin tamamı, Paralel Yapı ve pijamalı adama ait medyanın AK Parti’ye karşı bir araya geldiğini ifade ederek “Gelin hep beraber bu oyunu 7 Haziran’da bozalım” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Muş, “ 7 Haziran’da Türkiye bir karar verecek. Yeni Türkiye yolunda daha güçlü bir ekonomiyle, daha yüksek standartlarla büyük Türkiye’nin inşasına karar verecek. Buna kimler ayak diriyor bir bakalım? Hiç yan yana gelmeyecek olanlar, birbirlerini farklı yerlerde görseler tahammül edemeyecekler, AK Parti’ye karşı bir ittifak içinde saf tutmuş durumdalar. Muhalefet partilerinin tamamı, paralel örgüt, pijamalı şahsa ait medya bu işin diğer tarafında. Bundan iki sene önce birbirlerine ağza alınmayacak laflar söyleyenler, şimdi AK Parti’ye karşı saf tutmuş durumdalar. Gelin 7 Haziran’da bu oyunu bozalım. 7 Haziran’da öyle bir Tokat vuralım ki kursaklarında kalsın” şeklinde konuştu.

Muş, AK Parti’nin iktidara geldiğinin üçüncü haftasında Güneydoğu’da olağanüstü hali kaldırdığını hatırlatarak sözlerini şöyle sürdürdü:

“Hastane, altyapı her şeyi götürdü bölgeye. İş makinelerinin yakılmasına, işçilerin kaçırılmasına rağmen, sabotajların yapılmasına rağmen bunları yaptı. O imkanlar o kaynaklar Türkiye’nin tamamına aktarıldı. Ama bakıyorsunuz kendisini o bölgede ki insanların temsilcisi olarak addeden, Erdoğan karşıtlığı AK Parti karşıtlığı üzerinden siyaset yapıyor. Soruyorum, bu dönemde faili meçhul mü işlendi, baskı mı uygulandı AK Parti ve Erdoğan karşıtlığı üzerinden siyaset yapılıyor. İnsan bazen üzülüyor, inanın bazen içi acıyor. Biz diyoruz ki gelin. Anayasa için çok uğraştık ama hiçbiri yanaşmadı. 60 madde de mutabık kaldık gelin hemen geçirelim parlamentodan dedik hiçbiri yanaşmadı. Niye biliyor musunuz, bakın anayasada şöyle der, ‘Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir’ fakat bu anayasal kurumlarla uygulanır der. Ya ne demek egemenlik kayıtsız şartsız milletin bunun uygulaması millet yaparken millet değil anayasal kurumlar yapacak. Biz de diyoruz ki egemenlik kayıtsız şartsız milletindir millet bunu kendi temsilcileriyle uygular. İstemezse değiştirir, isterse devam eder. Yani olabildiğince yetkiyi millete aktarmanın derdindeyiz.” Diyerek hemşerilerinden etkin destek istedi.

İlgili Haberler

Basında Kartal
25 Mart 2024
Başkan Gökhan Yüksel, İftar Sofrasında Kartallı Komşularıyla Buluşuyor

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Ramazan ayının gelmesiyle birlikte her akşam iftar sofrasında Kartallı komşuları ile bir araya geliyor. Kartal Belediyesi’nin ilçe genelinde yaptığı mahalle iftarlarına katılan Başkan Gökhan Yüksel, Hürriyet, Soğanlık, Yakacık Çarşı ve Esentepe Mahallesi’nde kurulan iftar sofrasında Kartallılar ile bir araya geldi. Başkan Yüksel, belediye personeli ve aileleri ile Kartal Ekolojik Pazar […]

Etkinlikler
23 Mart 2024
AKBANK SANAT’TA YENİ SERGİ “Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası”

Sanatın her disiplinine kapılarını açan Akbank Sanat, bu kez bilgisayar oyunları dünyasını sanatla buluşturan ‘Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası’ adlı sergiye ev sahipliği yapıyor.  Küratörlüğünü Zeynep Arınç ve Güven Çatak’ın üstlendiği sergi, 26 Mart – 18 Mayıs 2024 tarihi arasında Akbank Sanat’ta sanatseverler ve oyun tutkunları ile buluşuyor. Günümüzde bilgisayar oyunlarının hayatımızın vazgeçilmez bir parçası […]

Hüseyin Güler Gözyaşları İçinde Son Yolculuğuna Uğurlandı
Basında Kartal
23 Mart 2024
Hüseyin Güler Gözyaşları İçinde Son Yolculuğuna Uğurlandı

Kartal Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürü Hüseyin Güler Gözyaşları İçinde Son Yolculuğuna Uğurlandı Kartal Belediyesi’ndeki 35 yıllık çalışma hayatı boyunca Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Basın ve Yayın Müdürlüğü birimlerinde müdürlük yapmış, son olarak atandığı Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü’nde birim müdürü olarak çalışan ve geçirdiği bir rahatsızlık sonucu 55 yaşında hayatını kaybeden Hüseyin Güler, son yolculuğuna […]

Kartal Belediyesi’nin Acı Günü Hüseyin Caner Güler vefat etti
Basında Kartal
23 Mart 2024
Kartal Belediyesi’nin Acı Günü Hüseyin Caner Güler vefat etti

Uzun yıllardır Kartal Belediyesi’nde görev yapan, 4 buçuk yıllık Basın Yayın Müdürü görevinin ardından Kasım ayında Ruhsat Denetim Müdürü olarak atanan Hüseyin Caner Güler, tedavi gördüğü hastanede hayata veda etti. Merhumun cenazesi, 23 Mart Cumartesi günü (bugün) saat 16.00’da Kartal Cemevi’nde kılınacak cenaze namazı sonrasında saat 16.30’da yıllardır görev yaptığı Kartal Belediyesi önüne getirilecek, burada […]