SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

BİTMEYEN MÜCADELE ERBAKAN KOMPOZİSYON YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ YAPILDI

Yayınlanma:
ABONE OL

Necmettin ERBAKAN Vakfı İstanbul Şubesi tarafından organize edilen ve Milli Eğitim Müdürlüklerininde kabulüyle düzenlenen liseler arası “Bitmeyen Mücadele ERBAKAN” konulu kompozisyon yarışması yapıldı. Yarışmanın ödül töreni Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’nde icra edildi…

Programa; Erbakan Vakfı Genel Başkanı Fatih Erbakan, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Saadet Partisi Zeytinburnu İlçe Başkanı Kemal Yılmaz, Başakşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Yılmaz, Bakırköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Emrullah Aydın Güngören, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman , AGD Zeytinburnu ilçe Başkanı İsmail Yazar, Saadet Partisi 2.Bölge Millet Vekili Adayı Levent Çotuk, Ehli Beyt Vakfı Genel Sekreteri Hasan Hulisi Özdönmez, Eğitim Bir-sen İstanbul 1 Nolu Şube Başkanı Ferhat Öztürk ve Ümmet Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Nizar Demirci katıldı.

Öğrencilerin büyük büyük ilgi gösterdiği program Arafat İsmail ve Abdusselam Wanımi’nın Kuran-ı Kerim Kuran-ı kerim tilavetiyle başladı ve akabinde İstiklal  marşı okundu.

ERBAKAN’ın hayatının anlatıldığı sinevizyon gösteriminden sonra uzun süre ‘Mücahit ERBAKAN’ sloganları atıldı.

Fatih ERBAKAN’a karşı gösterilen teveccüh ve sık sık atılan tezahüratlar dikkat çekerken, İl başkanı Huseyin Terzi kürsüye gelerek kısa bır selamlama konuşması yaptı. Terzi; “Bitmeyen Mücadele ERBAKAN” konulu yarışmanın ERBAKAN hocaya çok yakışan ve isabetli bir faaliyet olduğunu belirtti.

Programa, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Kadir TOPBAŞ ve Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta telgrafla katıldılar.

Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN Vakfı Genel Başkanı Dr. Fatih ERBAKAN  “İşte ordu işte komutan” sloganlarıyla sahneye geldi. Tüm katılımcılara teşekkür eden ERBAKAN sözlerine “Son nefesimize kadar bu hak davayı yaşamayı rabbim nasip eylesin.” diyerek başladı.

Dr. Fatih ERBAKAN konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Bu vesileyle Allahu Teala ERBAKAN hocamıza gani gani rahmet eylesin. Andığımız liderimiz 200 adet ağır sanayi tesisinin temellerini attı ve tüm engellemelere rağmen bunlardan 70’ini faaliyete geçirerdi. Aynen Sultan Fatih’in 4 yılda yapılacak işi 4 ayda inşa ettiği gibi 1 senede 200 tane ağır sanayinin temelini attı. 30 yaşında gencecik bir mühendis olarak Almanya’dan gelerek 100’den fazla sermayedarı ikna ederek 100’ün üzerinde ortakla Türkiye’nin yüzde 100 yerli fabrikası olan gümüş motoru kurdu. Yılda 5000 adet dizel motor üretme hedefini gerçkleştirdi. Dolayısıyla azim ve kararlılıkta Sultan Fatih gibi bir liderdi.
erbakan2

ERBAKAN Hoca nasıl bir lider ve sahsiyet olduğunu önce dünyaya, sonra bizlere gösterdi. Sadece bu mu, tevazusu ve alçak gönüllülüğüyle de bütün Müslümanlara örnek olan Efendimiz  S.A.V. ve Sultan Fatih’in yolunda gittiğini ispat etmiştir. Peygamber Efendimiz’in Mekke’yi fethettiğinde gösterdiği fedekarlık ve merhameti, Selahaddin Eyyübi’nin Kudüs’ü fethinde gösterdiği tevazu ve merhameti, O’da kendisine kötülük yapanlara dahi iyilikle bulunarak gösterdi.”

Daha sonra kürsüye gelen Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat AYDIN konuşmasında Erbakan’ın kendi kişilik ve hayatındaki önemini anlattı ve rahmet dileklerinde bulundu.

Fatih Sultan Mehmet Anadolu İmam Hatip Lisesi Mehter Takımı Korosunun konserinin ardından 480 katılımın olduğu kompozisyonlar jüri tarafından değerlendirmeye alındı ve dereceye giren yarışmacılara ödülleri verildi.

İlk 10’a giren yarışmacılara tablet bilgisayar ve ERBAKAN külliyatı ile birlikte DAVAM kitabı hediye edilirken, ilk 3’e giren yarışmacılara ise Mescid-i Aksa seyahati ödülleri verildi.

Kompozisyon Yarışmasında dereceye giren öğrenciler:

1. Esra Betül KORKUT –Kadıköy Kız Anadolu İHL
2. Fatma Zehra İSLAM –Zeytinburnu Kız Anadolu İHL
3. Ervanur ERDOĞAN – Maltepe Anadolu İHL
4. Fatma Tuğba GÜNLER – Tuzla Halil Türkkan Kız İHL
5. Tuğba CUDİ –Arnavutköy Prof.Dr.Necmettin Erbakan Kız İHL
6. Zeynep İsmail OĞLU – Maltepe Anadolu İHL
7. Ebrar Dilara ÖZTÜRK- Samiha Ayverdi Anadolu Lisesi
8. Beyza Elif BAYRAM-Kartal Anadolu İHL
9. Yusuf Alper KİRMAN-Kadıköy Erkek Anadolu Lisesi
10. Nasuh Alperen KOCAOĞLAN – Esatpaşa Kız Anadolu İHL
D8 Özel Ödülü’ne Layık Görülen Öğrenciler:
1. Mu’min YETULLAH – Uluslararası Fatih Sultan Mehmet Anadolu İmam Hatip Lisesi
2. İsmail KOSONGO LUBABA – Uluslararası Fatih Sultan Mehmet Anadolu İmam Hatip Lisesi
3. İnaussa AMADOU – Uluslararası Fatih Sultan Mehmet Anadolu İmam Hatip Lisesi.

İlgili Haberler

Avrupa Birliği
26 Nisan 2024
Galataport İstanbul’a Avrupa Birliği’nden Ödül!

Galataport İstanbul, inşaattan işletme dönemine uzanan çalışmalarında sergilediği çevre dostu yaklaşımla ödülleri arasına bir yenisini ekledi. Dünyadaki okyanus ve denizleri kurtarmayı hedefleyen BlueMissionMed Koordinasyon ve Destek Hareketi, Galataport İstanbul ekibinin faaliyetlerini “Çevreye Duyarlı Girişimci ve Kişilik” ödülüyle taçlandırdı. İstanbul’un dünyaya denizden açılan kapısı Galataport İstanbul, geniş ödül yelpazesine bir yenisini daha ekledi. İnovatif projeleri ve […]

Belediye
26 Nisan 2024
İBB Başkanı İmamoğlu, 23 Nisan’da Koltuğunu Ali Selim Metli’ye Devretti

BAŞKANI METLİ’DEN İLK TALİMATLAR: OKULLARA ÖĞRENCİ DOLAPLARI YAPILSIN, HER OKULDA YEMEKHANE OLSUN İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104’üncü yıldönümünde koltuğunu, ilkokul 3. sınıf öğrencisi Ali Selim Metli’ye devretti. Başkan Metli’nin ilk talimatları, “Bütün okullarda öğrenci dolapları yapılmasını istiyorum. Çünkü, çantalarımızı taşımakta zorlanıyoruz. Bir de okullarımızda yemekhaneler olmasını istiyoruz. Bize […]

Belediye
26 Nisan 2024
İBB, 23 Nisan kutlamasını Üsküdar Meydanı’nda yaptı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kentin farklı noktalarında gün boyu süren organizasyonlarla kutladı. Bu programların birçoğuna katılan ve 23 Nisan coşkusuna ortak olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bayramın finalini Üsküdar Meydanı’nı dolduran İstanbullularla birlikte yaptı. Eşi Dr. Dilek Kaya İmamoğlu’yla birlikte el ele sahneye çıkan İmamoğlu’na, 15 farklı ülkeden […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Öğrenci Ecem bir günlüğüne Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü oldu

İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ, müdürlük makam koltuğunu “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” sebebiyle Kartal Eğe Sanayi İlkokulu öğrencisi Ecem VURAL’a devretti. Ecem VURAL, müdürlük makamına oturması ardından okullarda hayata geçirmek istediği projeleri anlattı. Okul öğrenci meclisi ile gerçekleştirmek istediği projeleri anlatan Ecem VURAL’ı dinleyen İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ: paylaştığı […]