SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

CHP İstanbul Milletvekili adayları Maltepe’de Dadaşlarla buluştu!

Yayınlanma:
ABONE OL

Maltepe’de faaliyet gösteren Erzurumlular Kültür Eğitim ve Yardımlaşma Vakfına 07 Haziran 2015 Genel seçimleri sebebiyle, siyasilerin yoğun ilgi gösteriyor.

Geçtiğimiz günlerde, Ak Parti ve MHP İstanbul Milletvekili Adaylarının ziyaretinin ardından bu kez CHP İstanbul Milletvekili Adayları ve Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç vakıfa gelerek hem çalışmaları hakkında bilgi verdiler, hemde oy istediler.

CHP İstanbul İl Başkanlığı yapmış olan şimdide CHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Ali Özcan, Metin Ağırman, CHP Erzurum Milletvekili Adayı Gonca Aytaş, Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Av. Hüsnü Yeşilyurt ve çok sayıda CHP’linin katılımıyla gerçekleşen toplantıda, Erzurumlular Kültür Eğitim ve Yardımlaşma Vakfı Yönetim Kurulu Adına Başkan Suha Dengizek, “ Farklı düşünceler zenginliğimizdir, saygı göstermek birlikte yaşamanın gereğidir. Değerli hemşerilerimiz, vakfımıza gösterilen ilgi ve alakadan öncelikle memnun olduğumuzu belirtmek isterim. Seçim atmosferini yaşadığımız bugünlerde özellikle siyasilerin vakfımıza gösterdikleri ilgi, vakfımızın önemini sergilemektedir. Bu durumda bizleri gururlandırmaktadır.
Maltepe-Vakıfta-CHP-heyeti--(57)

 

Özellikle bir hususa dikkat çekmek istiyorum, vakfımızda farklı görüşlere saygılı bir anlayış hakimdir. Dolayısıyla farklı siyasi görüşe sahip olan siyasilerimiz vakfımıza gelerek kendilerini ifade edebilmektedirler.

Geçtiğimiz günlerde Ak Partilileri, MHP’lileri ve Merkez Partilileri Vakfımızda misafir ettik, bu akşamda CHP’li misafirlerimiz oldu. Özellikle Belediye Başkanımıza hem hoş geldiniz derken bugüne kadar neden gelmedi diye sitem ediyorum. Bizler vakıf olarak burada yaptığımız çeşitli eğitim faaliyetlerimiz, kurslarımız ve hizmetlerimizle belediyenin yapması gereken hizmetleri yapıyoruz.

Değerli hemşerilerimiz bölücüler haricinde vakfımızın kapıları tüm siyasilere açıktır. Ben ve yönetim kurulum olmak üzere vakfımızda siyasi diyaloglara asla izin vermedik asla da izin vermeyeceğiz. Vakfımızın kapıları misafirimiz olarak gelen herkese açıktır. Gelen misafirlerimizi de Dadaş’a yakışır şekilde ağırlamakta asli görevimizdir. Bilinmelidir ki; vakfımız bölücü partiler haricinde bütün partilere aynı mesafededir.

Maltepe-Vakıfta-CHP-heyeti--(47)

Kılıç, vakfınızın çalışmalarını yakından takip ediyorum, takdir ediyorum
Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Suha Dengizek’in sitemlerine cevap verirken vakfın çalışmalarını takdir ettiğini belirtti. Kılıç, “ Bugüne kadar gelemediğim için haklısınız, fakat takdir edersinizki çok yoğun bir dönem yaşıyoruz. Fakat çalışmalarınızla çok aktif bir vakıf olduğunuzu biliyorum. Yardımcım Sinan Çetiz vakfınızın faaliyetlerine katılıyor banadaa bilgi veriyor, yani yakinen takip ediyorum sizi. Vakfınızı her konuda destekliyor ve başarılar diliyorum” dedi.

Maltepe-Vakıfta-CHP-heyeti-plaket
Dengizek, CHP heyetine Plaket takdim etti
Erzurumlular Kültür Eğitim ve Yardımlaşma Vakfı Yönetim Kurulu Adına Başkan Suha Dengizek, CHP heyetine başarılar dileğinde bulundu, vakfın plaketini takdim etti.

Erzurum’daki adaylarımızı da vakfımıza bekliyoruz
Bu arada Erzurum’dan aday listesinde yer alan milletvekili adaylarımızı da vakfımıza bekliyoruz, İstanbul’da yaşayan hemşerilerimizle buluşturmaktan memnuniyet duyacağımızı belirtmek isterim. Buradan açık çağrıda bulunuyorum Erzurum adaylarımız vakfımıza gelin hemşeri buluşması havasını vakfımızda yaşayalım.

İlgili Haberler

Genel
18 Nisan 2024
AKOM’dan kritik uyarı! İstanbul dahil 16 ilde…

İstanbul ve batı bölgeleri için şiddetli yağış ve fırtına uyarısı! İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), İstanbul başta olmak üzere yurdun batı bölgelerinde beklenen şiddetli gök gürültülü sağanaklar ve sıcaklık düşüşleri konusunda vatandaşları uyardı. Kıyı Ege ve Batı Karadeniz bölgelerinde de etkili olacak yağışlar için hazırlıklı olunması gerektiği belirtildi. İSTANBUL’DA BEKLENEN HAVA DURUMU AKOM, […]

Genel
17 Nisan 2024
Bu ikili çok güçlü! Sarımsak Limon karışımı her derde deva

Damar sağlığından romatizma ağrılarına, doğal bir çözüm olan sarımsak ve limon kürü, sağlık sorunlarınıza karşı güçlü bir destek sağlıyor. Sarımsak ve limon, tek başlarına harikalar yaratan iki doğal besin. Bu iki güçlü malzeme birleşince, sağlık üzerindeki faydaları ikiye katlanıyor. DOĞAL DAMAR AÇICI OLARAK LİMON VE SARIMSAK: Dolaşım sistemini destekleyen ve damar sağlığı üzerinde olumlu etkiler […]

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik, Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]

Genel
16 Nisan 2024
Suyun içine birkaç damla aseton damlatın! Öyle bir işe yarıyor ki

Yer silme suyuna birkaç damla aseton eklenince, parkeler gıcır gıcır oluyor. Ev temizliğine devrim yaratacak o yöntem bulundu. Ev temizliğinde yeni bir yöntem keşfedildi! Aseton, genellikle tırnaklardaki ojeyi çıkarmak için kullanılan bir madde olarak bilinse de, parkeleri temizlemede de etkili olabiliyor. İşte bu kullanımın detayları… Aseton, asidik yapısı ile bilinen bir kimyasal madde. Tırnaklardan oje […]