SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Başkan Altınok Öz, Modern Taksi Durağının Açılışını Yaptı

Yayınlanma:
ABONE OL

Başkan Altınok Öz, modern taksi durağının açılışını yaptı

Kartal’da hizmet veren taksi duraklarının yenilenmesi çalışmalarının ilki olan Sekmen Taksi Durağı Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Başkan Altınok Öz tarafından törenle açıldı.

Kartal Belediyesi taksi duraklarını çağdaş bir görünüme kavuşturmak ve Kartallılara daha iyi hizmet vermeleri için kolları sıvadı. Op. Dr. Başkan Altınok Öz, modern taksi duraklarının ilkini Uğur Mumcu Mahallesi’nde Sekmen Taksi Durağı’nda hizmete soktu oldu. Teknik donanımıyla taksicilerin daha iyi hizmet vermeleri için Kartal Belediyesi tarafından yaptırılan taksi durağı Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, tarafından törenle açıldı.

Açılış törenine, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Cumhuriyet Halk Partisi 1.Bölge Örgüt ve Örgütlenmeden sorumlu Başkan Yardımcısı Ali Cihat Işık, Kartal Belediyesi Meclis Başkan vekili Ali Ekber Şahin, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları Gülcemal Fidan, Ömer Fethi Gürer, Feyyaz Kaynak, Ali Apaydın, Karyapsan Yönetim Kurulu Başkanı Niazmettin Zorgül, Kartal Belediyesi Meclis üyeleri, Kartal Şoförler Odası Başkan vekili Ali Osman Baran, Kartal Taksi Durakları Dernek Başkanı Kadir Ardıç, İstanbul Taksi Sahipleri Dernek Başkan vekili Akın Atlı, yapımcı firma temsilcisi mimar Türker Curga, mahalle muhtarları ve Kartallılar katıldı.

Başkan Altınok Öz, taksi durağının telefonuna baktı

Tören öncesinde taksi durağını inceleyen Başkan Altınok Öz, taksici esnafıyla sohbet etti. Sohbet sırasında taksi durağının telefonu çalınca Başkan Altınok Öz telefona Sekmen Taksi Durağı diye cevap verdi. Telefondaki Kartallının adresini alan Başkan Altınok Öz, telefonun ucundaki müşteriye taksi gönderdi.

Kartal’ın güzelleşmesini istiyoruz

Taksiciliğin önemine değinen Başkan Altınok Öz, taksicilere çocukları, aileleri ve canlarını
teslim ettiklerini söyledi. Kartal’ın güzelleşmesi ve güven içinde olması için gece gündüz çalıştıklarını da belirterek şöyle konuştu: “Türkiye çok kötü bir deneyim yaşadı. Her mesleğin doğrusu da var yanlışı da var. Şoför esnaf arkadaşlarımız hiç layık olmadığı bir şekilde sıkıntıya girdi. O dönemde şoför arkadaşlarla bir araya geldik ve konuştuk. Kendinizi kaybetmeyin, tahriklere kapılmayın, davranışlarınıza çok dikkat edin. Ve bir kişinin yaptığı o kötü imajı toplumdan yok etmeye çalışın dedim. Kartal şoför esnafına teşekkür ediyorum. Taksicilere çocuğumuzu, namusumuz emanet ediyoruz. Taksi durakları bir nevi karakol gibidir. Taksiciler güven telkin ederek insana hizmet ediyorlar. Değişen ve dönüşen Kartal’da herkesin layık olduğu şekilde, güzel ve Kartal’a yakışır bir şekilde, Kartallı olmaktan gurur duyan bir yapıda bulunması çok önemli. Biz Kartal’ı seviyoruz, Kartal’ın güzelleşmesini istiyoruz. Taksici arkadaşlara yaptıkları görevlerinden dolayı teşekkür ediyoruz ve hayırlı uğurlu olsun diyorum.’ dedi.

Başkan Altınok Öz’ün konuşmasının ardından Kartal Taksi Durakları Dernek Başkanı Kadir Ardıç, Kartal Şoförler Odası Başkan Vekili Ali Osman Baran, Başkan Altınok Öz’e çalışmalarından ve taksicilere kazandırdığı ve kazandıracağı yeni duraklar için teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Cumhuriyet Halk Partisi 1.Bölge Örgüt ve Örgütlenmeden sorumlu Başkan Yardımcısı Ali Cihat Işık, Kartal Taksi Durakları Dernek Başkanı Kadir Ardıç, Kartal Şoförler Odası Başkan Vekili Ali Osman Baran, kurdele keserek taksi durağının açılışını yaptılar. Kartal Taksi Durakları Dernek Başkanı Kadir Ardıç ve Kartal Şoförler Odası Başkan Vekili Ali Osman Baran Başkan Altınok öz’e teşekkür plaketi vermesinin ardından açılış töreni sona erdi.

İlgili Haberler

Genel
25 Nisan 2024
Kuruçeşme’de ünlü mekanda şok olay! Garson kıza cinsel saldırı

İstanbul Beşiktaş’ta Kuruçeşme’de bulunan ünlü bir mekanda yaşanan olay Türkiye’nin gündemine oturdu. İddiaya göre işletmenin müdürü 47 yaşındaki Mecit A. Garson Selvihan Z.’ye cinsel saldırıda bulundu. İstanbul Kuruçeşme’de bulunan ünlü bir işletmede yaşanan cinsel saldırı olayı gündeme bomba gibi düştü. Kasım ayında meydana gelen olayda işletmenin 47 yaşındaki müdürü Mecit A.’nın 33 yaşındaki garson Selvihan […]

Genel
25 Nisan 2024
Meteorloji’den uyarı! 44 il için sarı kodlu uyarı verdi

Meteoroloji uyardı. 44 ile için Meteoroloji’den sarı kodlu uyarı geldi. “ Göz gözü görmeyecek” uyarısı. İşte detaylar… Meteoroloji Genel Müdürlüğü, çöl tozu için 44 ile sarı kodlu uyarıda bulundu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kuzey Afrika’dan gelen ve gelecek günlerde ülkemizde de etkisini gösterecek çöl tozları için uyardı. Meteoroloji’den 44 il için sarı kodlu uyarı geldi. Kuzey […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Öğrenci Ecem bir günlüğüne Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü oldu

İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ, müdürlük makam koltuğunu “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” sebebiyle Kartal Eğe Sanayi İlkokulu öğrencisi Ecem VURAL’a devretti. Ecem VURAL, müdürlük makamına oturması ardından okullarda hayata geçirmek istediği projeleri anlattı. Okul öğrenci meclisi ile gerçekleştirmek istediği projeleri anlatan Ecem VURAL’ı dinleyen İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ: paylaştığı […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Çocuk Meclisi 23 Nisan’ı Kutladı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde kurulan Çocuk Meclisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan bu özel günü kutlayan minik meclis üyeleri, günün anlam ve önemine de vurgu yaptı. Kartal Belediyesi Çocuk Meclis üyelerine Başkan Gökhan Yüksel tarafından başarı belgesi takdim edildi. Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda […]