Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Çocuk ve Gençlik Komisyonu ile Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi (TUZGEM) birlikte yıl sonu pikniği düzenledi.
Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Çocuk ve Gençlik Komisyonu’na kayıtlı aileler ve çocuklar, Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi’ne (TUZGEM) kayıtlı gençler Akfırat Piknik alanında düzenlenen yılsonu piknik şöleninde bir araya geldi.
Pikniğe Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Çocuk ve Gençlik Komisyonu’ndan sorumlu gönüllü Derya Bacacı, komisyona kayıtlı aileler ve çocuklar, gençler ve Kadın Kent Gönüllüleri katıldı. Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Çocuk ve Gençlik Komisyonu’ndan sorumlu gönüllü Derya Bacacı tüm masaları tek tek gezerek aileleri ve gençleri selamladı. Bacacı, “Gençlik bizler için çok önemlidir, her platformda bir araya gelmeye çalışıyoruz. Onlar bizim geleceğimiz” diyerek genç kesime verilen önemden bahsetti.
İlgili Haberler
AK Parti İstanbul’dan Teşkilatlara Dijital Medya ve İletişim Eğitimine başladı
Burak Bora Anadolu Lisesi’nden Kan ve Kök Hücre Bağışı
Anayasa ve Toplum Ahlakı İçin Haykırdılar “Aile Kırmızı Çizgimizdir”
Saadet Partisi Kartal İlçe Başkanı Hayati Durmuş oldu
Kartal Belediyesi Gençlik Senfoni Orkestrası’ndan Unutulmaz Konser
Kartallı Kürek Sporcusu Fatih Ünsal, Türkiye Şampiyonu oldu Avrupa Yolunda!