SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Feshane’de İstanbulluları Ağırlayan P&G Ramazan Festivali

Yayınlanma:
ABONE OL

Prima, Ariel, Gillette, Orkid ve Head & Shoulders gibi markaların yaratıcısı olan P&G, geleneksel Ramazan eğlencelerini Fairy ve Alo başta olmak üzere Gilette, Prima, İpana, Febreze ve Koleston markalarıyla Türkiye’nin 17 ilinde ramazan ayı boyunca yaşatacak. P&G Ramazan Festivali, 20 Haziranda İstanbul’da Feshane’de başladı. Feshane’deki en büyük etkinlik alanına sahip olan P&G Ramazan etkinliklerinde Fasıl, Hacivat Karagöz gibi geleneksel etkinliklerin yanı sıra eğlenceli ve ödüllü yarışmalar da yapılıyor. Etkinlikler iftar sonrası saat 21:30’da başlayacak. 22 Haziran tarihine kadar İstanbul’da devam edecek olan P&G Ramazan Festivali, 24 Haziran’dan itibaren Türkiye’yi il il gezmeye başlayacak.
P&G Ramazan Festivali’nde aileler, iftar sonrası çocuklarıyla spor yapıyor
Türkiye’de çocukların sporla büyümesini sağlamak amacıyla “Olimpik Anneler” projesini hayata geçiren P&G, Ramazan ayı boyunca etkinlik alanlarında da spor bilincini yaygınlaştırmaya devam ediyor. Etkinlik alanında yapılacak bilgi verici aktiviteler ile ailelere sporun çocuk gelişimindeki önemi vurgulanıyor olacak. Çocuklar için kurulacak alan ile de, çocuklara eğlenceli bir aktivite şansı sunulacak.

Fairy Bulaşık yıkama yarışması ile eğlenceli dakikalar
2010’da Türkiye pazarına giren ve 2012’de yılın en iyi ürünü seçilen bulaşık deterjanı markası Fairy, P&G Ramazan Festivali’nde eğlenceli yarışmalarıyla yer alıyor. Ziyaretçilere iftar sonrası dağıtılacak lokmanın ardından oluşturulacak 2 grup arasında bulaşık yıkama yarışması da etkinlik alanında renkli anların yaşanmasını sağlıyor.
Alo “Fasıl dinletisi” ile tüketicilerle nostaljiyi buluşturuyor
P&G’nin çamaşır deterjanı markası olan ve beyazlığı ile yıllardır 10 parmağında 10 marifet kadınlarımızın yanında olan Alo da festival alanını nostaljik esintilerle dolduruyor. Alo Sahnesi’nde gerçekleşecek fasıl dinletisi ziyaretçilere keyifli dakikalar yaşatıyor.
Ramazan boyunca 17 şehir gezecek olan festival; Gaziantep, Bursa, Mardin, İzmir, Kayseri, Erzurum, Denizli, Konya, Diyarbakır, Trabzon ve Mardin’de de tüketicilerle buluşarak eğlenceli aktiviteler ve sürpriz hediyelerle Ramazan ayına renk katacak.
Etkinlik 24 Haziran’da Bursa’da, 21 Haziran’da Adana’da, 25 Haziran’da Malatya’da, 27 Haziran’da İzmir’de, 28 Haziran’da Denizli ve Gaziantep’te, 1 Temmuz’da Diyarbakır’da, 2 Temmuz’da Konya’da, 4 Temmuz’da Kayseri’de, 5 Temmuz’da Mardin’de, 6 Temmuz’da Sivas’ta, 9 Temmuz’da Erzurum’da, 10 Temmuz’da Van’da, 14 Temmuz’da Trabzon’da, 12 Temmuz’da Samsun’da, 15 Temmuz’da Ankara’da olacak.

İlgili Haberler

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik, Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]

Belediye
16 Nisan 2024
İBB MECLİSİ 9. DÖNEM İLK OTURUMU İMAMOĞLU TARAFINDAN AÇILDI

İBB 9’ncu seçim dönemi ilk oturumu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden üçüncü kez başarıyla çıkan Başkan Ekrem İmamoğlu tarafından açıldı.  Oturumu açmadan önce, toplam 315 kişiden oluşan İBB Meclis üyelerinin ellerini tek tek sıkan İmamoğlu, “31 Mart 2024 seçimlerinde halkımız, demokratik hakkını kullanmış ve İstanbul’u 5 yıl daha yönetmemiz yönünde bizlere vazife vermiştir. 5 yıl […]

Basında Kartal
16 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Kreş Öğrencilerinden Resim Sergisi

Kartal Belediyesi’nin ilçe genelinde hizmet veren 14 kreşinde eğitim gören kreş öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı konu eden ‘Sanatın Çocukları’ adlı resim sergisine imza attı. Minik öğrencilerinin yaptığı 55 eserden oluşan sergi gelenler tarafından büyük beğeni topladı. Kartal Belediyesi Fuaye Alanı’nda düzenlenen serginin açılışına Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’i temsilen; Başkan Yardımcısı […]

Genel
09 Nisan 2024
Tatil Fotoğraflarınız: Hırsızlara Davetiye mi, Keyifli Anılar mı?

Sosyal Medyanın Hırsızlık İstatistikleri Üzerindeki Etkisi Son yıllardaki istatistikler, bayram ve ara tatiller gibi yoğun dönemlerde artan hırsızlık vakalarına dikkat çekiyor. Ancak bu artışın arkasında yalnızca geleneksel yöntemlerin değil, aynı zamanda dijital dünyanın etkisinin de olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte, hırsızlar giderek daha sofistike ve planlı bir şekilde işlerini yürütüyorlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, […]