SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

SERAMİKSAN SPOR’DA ÜÇ YENİ KUĞU

Yayınlanma:
ABONE OL

TVF Bayanlar 2. Ligin iddialı takımlarından Seramiksan Spor, 2015-2016 sezonu için transfer çalışmalarına, üç yeni oyuncu transferi ile hız kesmeden devam ediyor.

Yeni sezon için iddialı bir takım kurma hedefi olan Seramiksan Spor, gerçekleştirdiği transferlerde köşe oyuncusu Cansen Örencik, Libero Elif Kavrar ve Pasör Gülcan Akyıldız’ı renklerine bağladı.

1995 doğumlu Cansen Örencik 1,85 boyunda ve köşe oyuncusu olarak görev yapıyor, daha önce Yeşilyurt Belediye, Bursa B.B Spor ve İstanbul B.B. Spor gibi takımlarda oynayan Cansen törende yaptığı açıklamada “Seramiksan Spor’da büyük ve güzel hedeflerimiz var. Birinci lige çıkmak istiyoruz, hepimiz için hayırlı olsun ” dedi.
Ankara SGK Spor altyapısında yetişen, Çankaya Belediye, Balıkesir Belediye ve 1. Ligde Konya Ereğli Spor’da mücadele eden 23 yaşında, 1,75cm.boyundaki başarılı Libero Elif Kavrar “Böyle büyük ve güzel bir kulübe geldiğim için çok mutluyum, takım arkadaşlarımla birlikte sakatlık olmayan bir sezon geçirmeyi diliyorum” dedi.

Takımımızın yeni pasörü 1994 doğumlu Gülcan Akyıldız, daha önce Salihli Belediye, Türk Telekom ve son olarak Balıkesir B.Belediye Spor’da forma giydi. 1,84 boyundaki Akyıldız imza töreninde “Seramiksan Spor ailesinin bir üyesi olduğum için çok mutluyum, hedefi olan bir takıma geldim, umarım hayırlı olur” dedi.

Sponsor firma Seramiksan A.Ş. idari binasında gerçekleşen imza törenine Seramiksan yöneticileri ve gazeteciler katıldı. İmza töreninde gazetecilerinin sorularını cevaplayan As Başkan Burak Ersoy “Teknik heyetin çalışmaları ve raporu doğrultusunda bugün üç transfer gerçekleştiriyoruz, her üç sporcumuz içinde hayırlı olmasını sakatlık olmayan bir sezon geçirmelerini diliyorum. Bu sezon birinci lig hedefiyle yola çıktık bu anlamda kadromuzda hedefi olan sporcularla devam etmek istiyoruz, umarım sezon sonunda çalışma arkadaşlarımızla birlikte bu hedefimizi ulaşacağız” dedi.

İlgili Haberler

Spor
28 Mart 2024
28 Mart bugünkü maçlar! Bu akşam kimin maçı var?

28 Mart bugünkü maçlar belli oldu. Hem Türkiye’de hem de Dünya liglerinde oynanacak karşılaşmalar açıklandı. Peki 28 Mart Bugün hangi maçlar var? Futbolseverlerin sabırsızlıkla beklediği gün geldi çattı. 28 Mart Perşembe günü, yerli ve yabancı liglerden bir dizi futbol maçı ekranlara taşınacak. Kıyasıya mücadeleler, futbol tutkunlarına unutulmaz anlar yaşatacak. 28 MART BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? […]

Genel
27 Mart 2024
Düzce’de feci kaza: Çok sayıda yaralı var

Düzce’de bir yolcu otobüsü yüksek hız sebebiyle bariyerlere çarptı. Feci kazada ilk bilgilere göre 17 kişi yaralandı. Düzce’de Anadolu otoyolunda meydana gelen trafik kazasında Ankara’ya giden Efe Tur firmasına ait bir yolcu otobüsü Aşırı hız nedeniyle kontrolden çıktı nokta otobüs bariyerlere çarparak durabildi. Feci kazada 2 şoför ve bir muavinin de aralarında bulunduğu 17 kişi […]

Spor
26 Mart 2024
Galatasaray – Antalyaspor Maçının Hakem Toplantısı Gündemi Sarstı: İfadeler Ortaya Çıktı

Futbol dünyası bu diyalogla çalkalanıyor. Galatasaray – Antalyaspor maçının ardından hakem toplantısı ifşa edildi Galatasaray’ın Antalyaspor’u mağlup ettiği maçın ardından düzenlenen hakem toplantısında yaşananlar, futbol kamuoyunu ayağa kaldırdı. İşte olay yaratan diyaloglar. Süper Lig’in 27. haftasında oynanan ve Galatasaray’ın Antalyaspor’u 2-1 yendiği maçın ardından, futbol gündemi bir kez daha sarsıldı. Maçın hakemleri arasında yaşanan ve […]

Genel
26 Mart 2024
10 yılda erken emeklilik! SGK girişi 1995, 2000, 2008 ve sonrası olanlara büyük fırsat

SGK ve SSK başlangıç yılına göre emeklilik planlamasında kadın ve erkek çalışanlar için kapsamlı tablo belli oldu. İşte erken emeklilik için yeni fırsatlar… Erken emeklilik hayallerine ulaştıracak yeni tablo ortaya çıktı. SGK girişi 1995, 2000, 2008 ve sonrası olanlar hemen bu tabloya baksın. Kadın ve erkekler için yeni prim ve yıl şartları netleşti. İşte 2024 […]