SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Şile’de Gündem Değiştirecek İddialar!

Yayınlanma:
ABONE OL

MHP Şile İlçe Başkanı Hüseyin Özgür parti yöneticileri ve Belediye Meclis Üyeleriyle birlikte düzenlediği basın toplantısında Şile’de gündemi değiştirecek açıklamalar yaptılar.
İlçe Başkanı Hüseyin Özgür;MHP Şile İlçe Teşkilatı olarak İlçemizde olan ,oluşan bir çok şeyi takip etmekte ve zaman zaman bunları gerek mecliste Meclis üyelerimizin verdiği yazılı ve sözlü önergelerle ,bazen de sizlerle yaptığımız toplantılarla sizler kanalı ile kamuoyuna duyurmaya çalışmaktayız dedi.

Ayrıca Şile Belediyesinde kadrolaşmaların olduğuna dair iddiada bulundu,belediye’de kadrolaşma olur,ancak Şile Belediyesinde,Şile li dışında herkes bir şekilde kadrolaşıyor dedi.
Eğer Şile Belediyesin de şef veya müdür olacaksanız orada ,Dursun Şenocak beyefendi var onunla arkadaş olmanız yeterli iddiasında bulundu.
Ayrıca Belediye ye gelen işi bilen ciddi yöneticilerse kısa bir süre sonra ya belediyeden kaçıyorlar veya altı ay gibi bir süre durduktan sonra bir şekilde kendilerini müdür olarak bir yerlere atama yaptırıyorlar ve bizim Şile Belediyemizi kullanıyorlar dedi.
İlçe Başkanı Hüseyin Özgür Belediye nin garaj amirliğinde bile kıyımlar olmakta,başkanımızın kardeşi de Belediye içine dışarıdan müdahale ediyor iddiasında bulundu.
Tüm bu olan bitenlerin yanında ilçemizde hızla yeni proje ofisleri açılmakta ancak ne yazık ki halen imar planlarımız tam olarak bitirilemedi sanırım Belediye Başkanımız görev süresini bitirene kadar da bu planlar yapılmayacak dedi.
Plansızlığın dezavantajı nı köylümüz yaşıyor,plansız olan yerlerini tarla vasfıyla satıyor ve bazı kişiler buralarda yer alıyorlar ve Belediye ye gelerek kendi istekleri doğrultusunda aldıkları yerler ile ilgili olan bölgelerde planları yaptırıyorlar yani Şile’miz “KEYİFE GÖRE PLAN” yapılıyor iddiasında bulundu.
MHP İlçe Başkanı Özgür;eski adıyla köy yerleşim alanlarında bulunan plajlar hakkında da önemli açıklamalarda bulundu. Sahillerde genelde Belediye Şirketi Mercan Köşk üzerinden ihaleye gidiliyor veya gidilmiyor,mercan köşk alıyor,ancak daha sonrasında bu yerlere bazı insanlar gelip adeta çörekleniyorlar örnek vermek gerekiyorsa Sofular Mahallesi (köyü) plajı adeta işgal altında dedi. Ayrıca bir örnek daha vermek gerekirse,Ak Parti köy temsilcisi bir dernek kurdu ve plajda dernek adı altında fiş kesmeye başladılar,bu konuyla ilgili şikayetler yapıldı ama ne yazık ki kimse bu konuyla ilgilenmedi soranlara da muhtarlık adına para alıyoruz diyorlar, orada da bir rant dönüyor dedi.

İlgili Haberler

Genel
25 Nisan 2024
Kuruçeşme’de ünlü mekanda şok olay! Garson kıza cinsel saldırı

İstanbul Beşiktaş’ta Kuruçeşme’de bulunan ünlü bir mekanda yaşanan olay Türkiye’nin gündemine oturdu. İddiaya göre işletmenin müdürü 47 yaşındaki Mecit A. Garson Selvihan Z.’ye cinsel saldırıda bulundu. İstanbul Kuruçeşme’de bulunan ünlü bir işletmede yaşanan cinsel saldırı olayı gündeme bomba gibi düştü. Kasım ayında meydana gelen olayda işletmenin 47 yaşındaki müdürü Mecit A.’nın 33 yaşındaki garson Selvihan […]

Genel
25 Nisan 2024
Meteorloji’den uyarı! 44 il için sarı kodlu uyarı verdi

Meteoroloji uyardı. 44 ile için Meteoroloji’den sarı kodlu uyarı geldi. “ Göz gözü görmeyecek” uyarısı. İşte detaylar… Meteoroloji Genel Müdürlüğü, çöl tozu için 44 ile sarı kodlu uyarıda bulundu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kuzey Afrika’dan gelen ve gelecek günlerde ülkemizde de etkisini gösterecek çöl tozları için uyardı. Meteoroloji’den 44 il için sarı kodlu uyarı geldi. Kuzey […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Öğrenci Ecem bir günlüğüne Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü oldu

İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ, müdürlük makam koltuğunu “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” sebebiyle Kartal Eğe Sanayi İlkokulu öğrencisi Ecem VURAL’a devretti. Ecem VURAL, müdürlük makamına oturması ardından okullarda hayata geçirmek istediği projeleri anlattı. Okul öğrenci meclisi ile gerçekleştirmek istediği projeleri anlatan Ecem VURAL’ı dinleyen İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ: paylaştığı […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Çocuk Meclisi 23 Nisan’ı Kutladı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde kurulan Çocuk Meclisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan bu özel günü kutlayan minik meclis üyeleri, günün anlam ve önemine de vurgu yaptı. Kartal Belediyesi Çocuk Meclis üyelerine Başkan Gökhan Yüksel tarafından başarı belgesi takdim edildi. Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda […]