SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Kartalspor’dan Başkan Altınok Öz’e Teşekkür Ziyareti

Yayınlanma:
ABONE OL

Takıma sağladığı katkı ve desteklerden dolayı Kartalspor yönetimi, teknik heyeti ve futbolcuları Kartal Belediye Başkanı Op Dr. Altınok Öz’ü makamında ziyaret etti.

Ziyarette; Kartal Belediyesi Meclis Başkan Vekili Ali Ekber Şahin, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Av. Hüsnü Yeşilyurt, Kartalspor Kulüp Başkanı Binali Aydın, Sportif Direktör Hamza Gezmiş, 1. Yardımcı Hoca Selçuk Yıldırımkaya, 2. Yardımcı Hoca Serdal Meral, Kaleci Antrenörü Aziz Akgün ve Kartal Sporlu futbolcular hazır bulundu.

Kartalspor, 2015-2016 futbol sezonunun hazırlıklarını 2 kamp dönemi olarak gerçekleştiriyor. İlk kamp dönemini Kartal Belediyesi’nin desteği ile Nevşehir Kapadokya Kartal Hotel’de gerçekleştiren Kartalspor 2. Kamp dönemi için de Kartal Belediyesi bünyesindeki Nevşehir Kapadokya Kartal Hotel’de çalışmalarını devam ettirecek.

Kartalspor futbol takımı, yönetici ve oyuncuları Başkan Op. Dr. Altınok Öz’e teşekkür ederek : “Kapadokya Kartal Hotel’de sizlerin sayesinde çok güzel bir kamp dönemi geçirdik. İnşallah iyi bir sezon yaşayacağız. Bütün takım olarak elimizden geleni yapıyoruz. Sizin verdiğiniz destek bizler için çok önemli. Sizin yanımızda olmanız sayesinde önümüzdeki sezon başarılara imza atacağımıza inanıyoruz.” dediler.

“Kartalspor hak ettiği yerde olacak”

Başkan Altınok Öz yaptığı konuşmada: “ Kamp ile ilgili Başkan Yardımcımız Hüsnü Yeşilyurt’tan çok güzel, olumlu bilgiler aldım. Bu beni çok mutlu etti. Sizlerde bir kolej havası olduğunu öğrendim. Önümüzdeki sezon başarılara imza atacağınıza inanıyorum.” Dedi. Başkan Altınok Öz, şöyle devam etti: “Ali Ekber Bey’in gayretleri ile Başkan Yardımcımız Hüsnü Bey ve yeni Yönetim Kurulu birlikte yürüyecekler. Ben de sizleri izleyeceğim. Kısa vadeli bazı sorunlarınız olabilir, ama uzun vadede Kartalspor, hak ettiği yerde olacaktır. Bununla ilgili planımızı programımızı yaptık. Her şeyden önce ekonomik sorunları çözeceğiz. Ciddi kaynak çalışmalarımız var.” dedi.

“Kartal’a 17500 kişilik bir stad düşünüyoruz”

Başkan Altınok Öz, stad konusunda da futbolculara bilgi vererek : “Stad ile ilgili çalışmalarımız var. Adliyenin yanında, 17500 kişilik bir stad düşünüyoruz.” dedi. Başkan Altınok Öz, önümüzdeki hafta Gençlik Spor İl Müdürü ile Başakşehir Fatih Terim Stadı’na giderek stadı inceleyeceklerini, proje bazında Futbol Federasyonu ile de görüştüklerini ve o bölgeye bir stad yapmayı düşündüklerini söyledi.

Başkan Altınok Öz, Kartal Belediye Spor’a da bu yıl ciddi bir destek vereceklerini vurgulayarak : “Belediye Spor’da da Kartal’ın çocukları yer alacak ve orada yarışmacı bir havaya girilecek. Önce Bal Ligine, sonra 3.Lige çıkmasını istiyoruz. Baştan beri hedeflediğim konu, Kartal’lı çocukların, Belediye Spor’da yetişmesi ve hedeflerinin 1.Ligde oynamak olmasıdır. Bu doğrultuda, planlı yapılanma içerisinde yolumuza devam edeceğiz. Bu takımda çok kaliteli futbolcular var. Biz sizler ile güçlü olacağız!” dedi. Başkan Altınok Öz, desteğinin Kartalspor ve Kartallılar için devam edeceğini belirtip Kartalspor’a 2. Kamp döneminde başarılar dileyerek, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

İlgili Haberler

Genel
27 Mart 2024
Düzce’de feci kaza: Çok sayıda yaralı var

Düzce’de bir yolcu otobüsü yüksek hız sebebiyle bariyerlere çarptı. Feci kazada ilk bilgilere göre 17 kişi yaralandı. Düzce’de Anadolu otoyolunda meydana gelen trafik kazasında Ankara’ya giden Efe Tur firmasına ait bir yolcu otobüsü Aşırı hız nedeniyle kontrolden çıktı nokta otobüs bariyerlere çarparak durabildi. Feci kazada 2 şoför ve bir muavinin de aralarında bulunduğu 17 kişi […]

Genel
26 Mart 2024
10 yılda erken emeklilik! SGK girişi 1995, 2000, 2008 ve sonrası olanlara büyük fırsat

SGK ve SSK başlangıç yılına göre emeklilik planlamasında kadın ve erkek çalışanlar için kapsamlı tablo belli oldu. İşte erken emeklilik için yeni fırsatlar… Erken emeklilik hayallerine ulaştıracak yeni tablo ortaya çıktı. SGK girişi 1995, 2000, 2008 ve sonrası olanlar hemen bu tabloya baksın. Kadın ve erkekler için yeni prim ve yıl şartları netleşti. İşte 2024 […]

Genel
25 Mart 2024
Müjdeli Haber Şimdi Geldi! Emekli Maşını Her Ayın 17-18-19-20-21-22-23’ünde Alanlar Dikkat

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı’ndan emeklilere bayram öncesi ikramiye müjdesi. Emeklilere bayram ikramiyesi ödeme tarihleri belli oldu. Türkiye genelinde milyonlarca emekli vatandaşın merakla beklediği bayram ikramiyesi ödeme tarihleri açıklandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emeklilik ikramiyelerinin 2 Nisan 2024’ten itibaren hesaplara yatırılacağını duyurdu. Her yıl olduğu gibi, bu Ramazan Bayramı öncesinde de emekliler […]

Basında Kartal
25 Mart 2024
Başkan Gökhan Yüksel, İftar Sofrasında Kartallı Komşularıyla Buluşuyor

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Ramazan ayının gelmesiyle birlikte her akşam iftar sofrasında Kartallı komşuları ile bir araya geliyor. Kartal Belediyesi’nin ilçe genelinde yaptığı mahalle iftarlarına katılan Başkan Gökhan Yüksel, Hürriyet, Soğanlık, Yakacık Çarşı ve Esentepe Mahallesi’nde kurulan iftar sofrasında Kartallılar ile bir araya geldi. Başkan Yüksel, belediye personeli ve aileleri ile Kartal Ekolojik Pazar […]