SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

BAŞKAN ALTINOK ÖZ OKULLARIN BAKIM ONARIM ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

Yayınlanma:
ABONE OL

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Fen İşleri Müdürlüğü’nden sorumlu Başkan Yardımcısı Feyyaz Kaynak ile İlçedeki okulları ziyaret etti.

 

Kartal Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen boya badana, bakım onarım ve tadilat çalışmalarını yerinde inceledi.

 

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Başkan Yardımcısı Feyyaz Kaynak ile beraber Uğur Mumcu Mahallesi’nde bulunan ve Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı Milli Eğitim Vakfı Ortaokulu’nu ziyaret etti. Başkan Altınok Öz’ü okul bahçesinde Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Tüysüz ve Okul Müdürü Recep Yılmaz Özek karşıladı. Milli Eğitim Müdürü ve okul yöneticileri ile sohbet eden Başkan Altınok Öz, okulu gezerek yapılan tadilat, bakım onarım çalışmaları hakkında bilgi aldı. Başkan Altınok Öz, Kartal Belediyesi olarak Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı resmi okullara, yeni eğitim öğretim yılı hazırlıkları kapsamında; asfalt serimi, çatı tamiratı, bakım onarım, boya badana yardımında bulunduklarını belirterek her yıl olduğu gibi okullara desteklerinin devam edeceğini söyledi.

 

Her yıl eğitim hizmetlerine büyük katkıda bulunan Kartal Belediyesi, yeni eğitim ve öğretim yılında da Kartal’da ihtiyacı olan okulların asfalt serimi, çatı tamiratı, bakım-onarım, boya-badana ihtiyacını karşıladı.

 

Öğrencilerin temiz bir ortamda eğitim görmelerini sağlamak amacıyla ilçedeki Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı ilkokul, ortaokul ve liselerin; dış cephe, iç cephe, yağlı boya, asfalt serimi, çatı tamiratı gibi bakım-onarım ihtiyaçlarını karşılayan Kartal Belediyesi, okullardaki çalışmalarına devam ediyor.

 

“Kartal Belediyesi olarak okullara desteğimiz devam edecek”

 

Öğrencilerin daha iyi koşullarda eğitim alabilmeleri için, eğitime her fırsatta destek olduklarını dile getiren Kartal Belediye Başkanı Op. Dr Altınok Öz, “Her yıl, okulların fiziksel şartlarını iyileştirmek için geleneksel hale getirdiğimiz; okul bahçelerine asfalt serimi, çatı tamiratı, bakım-onarım, boya-badana yardımlarını bu yıl da yapıyoruz. Kartal Belediyesi olarak, 2009 yılından itibaren okullara olduğu gibi birçok alanda kamu kurum ve kuruluşlarına destek olduk. Desteğimizi bundan sonra da devam ettireceğiz.” dedi.

 

Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Tüysüz ve Uğur Mumcu Milli Eğitim Vakfı Okul Müdürü Recep Yılmaz Özek; gerçekleştirdiği ziyaretten ve okullara verdiği destekten dolayı Başkan Altınok Öz’e teşekkür etti.

İlgili Haberler

Genel
26 Nisan 2024
Ticaret Bakanlığı’ndan IBAN Kiralama İlanlarına Karşı Uyarı

Ticaret Bakanlığı son dakika uyarısı yayınladı. IBAN kiralayanlar yandı. İşte detaylar… Ticaret Bakanlığı, vatandaşları IBAN kiralama ilanları ve sosyal mühendislik dolandırıcılığına karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı. Bakanlık, bu tür eylemlerin Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi Kanunu kapsamında suç teşkil ettiğini belirtti. Ticaret Bakanlığı, sosyal medya platformları ve çeşitli online ilan siteleri üzerinden yapılan IBAN kiralama teklifleriyle […]

Basında Kartal
26 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Kreş Öğrencileri Maltepe Üniversitesi’ne Konuk Oldu

Kartal Belediyesi Kreş Müdürlüğü 6 yaş öğrencileri ve Kalben Derneği’nin (Korunma Altında Yetişen Gençler ve Koruyucu Aile Derneği) katılımı ile Marmara Eğitim Köyü Maltepe Üniversitesi’nde “23 Nisan Çocuk Şenliği” yapıldı. İstanbul Marmara Eğitim Kurumları Vakfı (İMEV), Maltepe Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı, Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği ve Mediha Engizer Mesleki Teknik Anadolu Lisesi  Çocuk […]

Avrupa Birliği
26 Nisan 2024
Galataport İstanbul’a Avrupa Birliği’nden Ödül!

Galataport İstanbul, inşaattan işletme dönemine uzanan çalışmalarında sergilediği çevre dostu yaklaşımla ödülleri arasına bir yenisini ekledi. Dünyadaki okyanus ve denizleri kurtarmayı hedefleyen BlueMissionMed Koordinasyon ve Destek Hareketi, Galataport İstanbul ekibinin faaliyetlerini “Çevreye Duyarlı Girişimci ve Kişilik” ödülüyle taçlandırdı. İstanbul’un dünyaya denizden açılan kapısı Galataport İstanbul, geniş ödül yelpazesine bir yenisini daha ekledi. İnovatif projeleri ve […]

Belediye
26 Nisan 2024
İBB Başkanı İmamoğlu, 23 Nisan’da Koltuğunu Ali Selim Metli’ye Devretti

BAŞKANI METLİ’DEN İLK TALİMATLAR: OKULLARA ÖĞRENCİ DOLAPLARI YAPILSIN, HER OKULDA YEMEKHANE OLSUN İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104’üncü yıldönümünde koltuğunu, ilkokul 3. sınıf öğrencisi Ali Selim Metli’ye devretti. Başkan Metli’nin ilk talimatları, “Bütün okullarda öğrenci dolapları yapılmasını istiyorum. Çünkü, çantalarımızı taşımakta zorlanıyoruz. Bir de okullarımızda yemekhaneler olmasını istiyoruz. Bize […]