MENÜ ☰
Esentepe Avrupa Konutları
Kartal Gazetesi » Genel, Manşet, Toplum » Kartal Belediyesi Gönül Çarşısı ihtiyaç sahiplerine hizmet vermeye devam ediyor

Kartal Belediyesi Gönül Çarşısı ihtiyaç sahiplerine hizmet vermeye devam ediyor



Kartal Atalar Mahallesi’nde bulunan “Gönül Çarşısı” ihtiyaç sahiplerine hizmet vermeye devam ediyor. İhtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere getirilen eşyalar Gönül Çarşısı yoluyla ihtiyacı olanlara ulaştırılıyor.

Kartal Belediyesi ekipleri, Kartal’da yaşayan vatandaşların kullanmadığı, ancak temiz ve kullanılabilir durumda olan giysi ve her türlü ev eşyasını toplayarak Gönül Çarşısı’na getiriyor. Bağışlanan eşyalar, Kartal Belediyesi ekipleri tarafından temizlenerek ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak amacıyla raflardaki yerini alıyor. İhtiyaç sahipleri, Gönül Çarşısı’nı ziyaret ederek, bir seferde 20 parça eşya alabiliyor.

Gönül Çarşısı’na ulaşmak isteyen ihtiyaç sahipleri için irtibat telefonu: 0216 473 50 55

📆 18 Ağustos 2015 Salı 12:19   ·   💬 0 yorum   ·  
Esentepe Avrupa Konutları

KARTAL'DA HAVA

İSTANBUL

BLOG

YENİ SAYI
Kayakla Atlama Olimpiyat Sporcusu Milli Kayakçı Fatih Arda İplikçioğlu’nun kayak takımları kayboldu

YAZARLAR

RÖPORTAJLAR

BAĞLANTILAR