SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

DÜNYA’NIN GÖZÜ TÜRKİYE’NİN TÜNELCİLİK FUARI “TUNNEL EXPO TURKEY”DE

Yayınlanma:
ABONE OL

Birkaç yıl içinde tünelciliğe 35 milyar Euro’nun üzerinde yatırım yapılması beklenen Türkiye, Dünya’da tünelcilik faaliyetlerinin öne çıktığı en önemli ülkelerden biri olarak önemli rol oynuyor.

Bu kapsamda Demos Fuarcılık ve Tünelcilik Derneği (TÜNELDER) tarafından ikinci kez organize edilen Türkiye’nin tek tünelcilik fuarı, sektör temsilcileri ile konusunda deneyimli uzmanları bir araya getiriyor. Tünel Yapım Teknolojileri ve Ekipmanları Fuarı, Orman ve Su İşleri Bakanı Profesör Dr. Veysel Eroğlu’nun katılımı ile 27 Ağustos saat 12:00’da kapılarını ziyaretçilerine açacak.

Tünel Yapım Teknolojileri ve Ekipmanları Fuarı “Tunnel Expo Turkey”, bu yıl 27-29 Ağustos 2015 tarihleri arasında İstanbul CNR Expo Fuar Merkezi’nde dev sektör temsilcilerini ağırlayacak.

Geçtiğimiz yıl sektör temsilcileri tarafından büyük ilgi gören Tünel Yapım Teknolojileri ve Ekipmanları Fuarı’nda 4 gün boyunca sektörün önde gelen temsilcileri ve akademisyenler, yeni teknolojileri ve bilgilerini katılımcılara aktaracak.

Fuara Türkiye’de son yıllarda büyük yatırımlar yapılan karayolu ve metro tünellerinin planlaması, inşası ve kullanımında gerekli olan her türlü makine, teçhizat ve ekipman üreticilerinin yanı sıra mühendislik – müteahhitlik şirketleri de ilgi gösteriyor. Bu yıl Dünya Tünelciler Birliği’ne (International Tunneling Association – ITA) üye 70 ülkenin ikişer temsilcisinin de davet edildiği fuarda, uluslararası büyüklükte tanıtım ve işbirliği fırsatı oluşturulması amaçlanıyor. Davet edilen ülkeler arasından en az 30 üye ülke temsilcilerinin katılımı bekleniyor.

Aynı tarihlerde ve aynı yerde üç gün sürecek olan “4. Tünelcilik Kısa Kursu” da (4th Tunneling Short Course) bu etkinlikler içinde yer alacak. Kursun bu seneki ana temalarını “TBM Tünelciliği, Klasik Tünelcilik (NATM) ve Yeraltı Madenciliği” oluşturuyor. 15 bin metrekarelik bir alanda yerli ve yabancı 92 firmanın katılacağı Fuarı 24 farklı ülkeden sektörle doğrudan ilgili toplam 4 binin üzerinde kişinin ziyaret etmesi bekleniyor. Fuar kapsamında sektörle doğrudan ilgili kişilere yönelik düzenlenecek olan Tünelcilik Eğitim Semineri’nde de yaklaşık 30 yerli ve yabancı uzman konuşmacı yer alacak.

İlgili Haberler

Genel
26 Nisan 2024
Ticaret Bakanlığı’ndan IBAN Kiralama İlanlarına Karşı Uyarı

Ticaret Bakanlığı son dakika uyarısı yayınladı. IBAN kiralayanlar yandı. İşte detaylar… Ticaret Bakanlığı, vatandaşları IBAN kiralama ilanları ve sosyal mühendislik dolandırıcılığına karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı. Bakanlık, bu tür eylemlerin Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi Kanunu kapsamında suç teşkil ettiğini belirtti. Ticaret Bakanlığı, sosyal medya platformları ve çeşitli online ilan siteleri üzerinden yapılan IBAN kiralama teklifleriyle […]

Basında Kartal
26 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Kreş Öğrencileri Maltepe Üniversitesi’ne Konuk Oldu

Kartal Belediyesi Kreş Müdürlüğü 6 yaş öğrencileri ve Kalben Derneği’nin (Korunma Altında Yetişen Gençler ve Koruyucu Aile Derneği) katılımı ile Marmara Eğitim Köyü Maltepe Üniversitesi’nde “23 Nisan Çocuk Şenliği” yapıldı. İstanbul Marmara Eğitim Kurumları Vakfı (İMEV), Maltepe Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı, Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği ve Mediha Engizer Mesleki Teknik Anadolu Lisesi  Çocuk […]

Avrupa Birliği
26 Nisan 2024
Galataport İstanbul’a Avrupa Birliği’nden Ödül!

Galataport İstanbul, inşaattan işletme dönemine uzanan çalışmalarında sergilediği çevre dostu yaklaşımla ödülleri arasına bir yenisini ekledi. Dünyadaki okyanus ve denizleri kurtarmayı hedefleyen BlueMissionMed Koordinasyon ve Destek Hareketi, Galataport İstanbul ekibinin faaliyetlerini “Çevreye Duyarlı Girişimci ve Kişilik” ödülüyle taçlandırdı. İstanbul’un dünyaya denizden açılan kapısı Galataport İstanbul, geniş ödül yelpazesine bir yenisini daha ekledi. İnovatif projeleri ve […]

Belediye
26 Nisan 2024
İBB Başkanı İmamoğlu, 23 Nisan’da Koltuğunu Ali Selim Metli’ye Devretti

BAŞKANI METLİ’DEN İLK TALİMATLAR: OKULLARA ÖĞRENCİ DOLAPLARI YAPILSIN, HER OKULDA YEMEKHANE OLSUN İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104’üncü yıldönümünde koltuğunu, ilkokul 3. sınıf öğrencisi Ali Selim Metli’ye devretti. Başkan Metli’nin ilk talimatları, “Bütün okullarda öğrenci dolapları yapılmasını istiyorum. Çünkü, çantalarımızı taşımakta zorlanıyoruz. Bir de okullarımızda yemekhaneler olmasını istiyoruz. Bize […]