SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Terörden nemalanmaya çalışanları lanetliyor ve kınıyoruz

Yayınlanma:
ABONE OL

Demokratik Sendikalar Konfederasyonu (DESK) ve Din-Bir-Sen Genel Başkanı Lütfi Şenocak, son günlerde artan şehit haberleri üzerine yazılı bir açıklama yaptı.

Taşeron terör örgütü azdı. Onların önünü açanlar, şehit ailelerinin gözyaşlarında boğulacaktır. Dün 12 askerimizin şehit olduğu haberi yüreğimizi yaktı. 12 eve ateş düştü. Ateş düşen evlerin acısını yalnız onlar bilir, açıklamasında bulundu.
İçimiz yandı, Allah’tan rahmet diliyoruz:
Şenocak, şunları söyledi: “Şehit olan kardeşlerimize Allah(c.c)’tan rahmet diliyoruz. Sadece kederli ailelerin yüreği yanmadı. Hepimizin yüreği yandı. Birkaç süslü kelime de bu ateşi söndüremez. Millet olarak şu an içimizde sessiz bir ateş var ve gittikçe büyüyor. Taşeron terör örgütü bilsin ki, milletin yüreğindeki bu sessizlik bu Zerdüştler için hayırlı değildir. Akıttıkları kanda boğulacaklar.
Şehit sayısı artarsa siyaseten kâr edeceklerini düşünenler var!
Dün 12 canımız aramızdan ayrıldı. Onların şehit haberleri başta aileleri olmak üzere tüm milleti üzüntüye ve gözyaşına boğdu. Bu saldırılar daha ne kadar sürecek. Kaç çocuğumuzu daha toprağa gömeceğiz? Bu saldırılar millet olarak hepimizi içten yaraladı. Hepimizi fazlasıyla gerdi. Bunun mutlaka bir sorumlusu olması gerekir. 7 Haziran seçimlerine kadar şehit haberi duyamazken birden ne oldu? Ne değişti? Öyle görünüyor ki kaostan nemalanmaya çalışanlar var! Şehit sayısı artarsa siyaseten kâr edeceklerini düşünenler var! Bunu düşünenler, bu millete hainlik yapanlardır. Bu düşüncede olanlar vatan hainleridir. Siyasetten ve partilerden önce vatan ve millet mefhumu gelir.
Hesap sorulmalıdır:
Bu güzel vatanımızı kan gölüne çeviren, anaların gözyaşını akıtan, çocukları yetim, eşleri dul bırakan hainlerden hesap sorulmalıdır. Olayları tırmandıranlar bulunup hesap sorulmalıdır.
Ülkemiz kuşatma altında. Milletin sabrı tükeniyor. Ülkeyi kan gölüne çevirenler iyi bilsin ki, bu millet çok savaş görmüş, çok badireler atlatmıştır. Bu millet, emperyalist güçlerin oyunlarına boyun eğmemiştir. Emperyalist güçlerin oyuncaklarına gereken dersi tarihte vermiştir. Bu aziz vatanın toprakları üzerinde emellerine ulaşamayacaklarını anlayan hainler durmadan yeni planlar yapıyor. Bu aziz milletin ne yapacağını görmek istiyorsanız tarihe bakın.
İdam cezası uygulansın:
Hükümet yetkililerine sesleniyorum: İhmali olanları ve sorumlularını bulup cezalandırın. İdam cezası yeniden gelmelidir. Bu ülkeyi seviyorsanız, bu vatanın her karış toprağına canınızla ve kanınızla bağlıysanız, her şehit haberinde içiniz yanıyorsa, ölen evlatlarımızın ailelerinin yerine kendinizi koyarak empati yapın ve idam cezasını acil olarak Meclis’te görüşerek yeniden uygulamaya koyun. Bu satılmışlar, bu vatan hainleri birer birer idam edilmedikçe acımız dinmeyecek.
Terörü lanetliyoruz ve kınıyoruz:
Demokratik Sendikalar Konfederasyonu (DESK) ve Din-Bir-Sen olarak, halkımızı itidale, Hükümet yetkililerini de görevlerini yapmaya davet ediyorum. Milletin sabrı tükenmek üzere. Birliğimizi, dirliğimizi ve kardeşliğimizi bozmaya çalışan vatan hainlerini durdurun. Terörün maşalarını, terörün eli kanlı patronlarını, terörü körükleyenleri, teröre geçit verenleri lanetliyoruz. Askerimizi, polisimizi, vatandaşlarımızı kalleşçe katleden canileri lanetliyoruz. Terörden nemalanmaya çalışanları lanetliyoruz. Ülkemizi kana bulayan terörü şiddetle kınıyoruz. Terör batağına batıp sinsi sinsi seyredenleri kınıyoruz.”

İlgili Haberler

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik, Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]

Genel
16 Nisan 2024
Suyun içine birkaç damla aseton damlatın! Öyle bir işe yarıyor ki

Yer silme suyuna birkaç damla aseton eklenince, parkeler gıcır gıcır oluyor. Ev temizliğine devrim yaratacak o yöntem bulundu. Ev temizliğinde yeni bir yöntem keşfedildi! Aseton, genellikle tırnaklardaki ojeyi çıkarmak için kullanılan bir madde olarak bilinse de, parkeleri temizlemede de etkili olabiliyor. İşte bu kullanımın detayları… Aseton, asidik yapısı ile bilinen bir kimyasal madde. Tırnaklardan oje […]

Genel
16 Nisan 2024
Adana’da Sıcaklık Rekoru: Termometreler 39 Dereceyi Gördü!

Adana’da Nisan ayında termometreler 39 dereceyi göstererek sıcaklık rekoru kırıldı. Uzmanlar, sıcaklığın daha da artacağını ve 42 dereceye ulaşacağını öngörüyor. Adana, Türkiye’de yaşanan küresel ısınma etkilerinin en yoğun hissedildiği şehirlerden biri oldu bu Nisan ayında. Kentte ölçülen 39 derece sıcaklıkla yeni bir rekor kırıldı. Meteoroloji yetkilileri, bu sıcaklık artışının Afrika’dan gelen sıcak hava dalgaları nedeniyle […]

Belediye
16 Nisan 2024
İBB MECLİSİ 9. DÖNEM İLK OTURUMU İMAMOĞLU TARAFINDAN AÇILDI

İBB 9’ncu seçim dönemi ilk oturumu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden üçüncü kez başarıyla çıkan Başkan Ekrem İmamoğlu tarafından açıldı.  Oturumu açmadan önce, toplam 315 kişiden oluşan İBB Meclis üyelerinin ellerini tek tek sıkan İmamoğlu, “31 Mart 2024 seçimlerinde halkımız, demokratik hakkını kullanmış ve İstanbul’u 5 yıl daha yönetmemiz yönünde bizlere vazife vermiştir. 5 yıl […]