Başkan Topbaş’ın Seçim Koordinasyon Merkezi’ni ziyaretinde Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman, Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu, Bağcılar belediye başkanı Lokman Çağırıcı ve Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı ve 3. Bölge SKM Başkanı Abdurrahman Dursun hazır bulundu.
Başkan Topbaş, Seçim Koordinasyon Merkezi’ndeki çalışmaları inceledi ve SKM üyeleri ile sohbet etti.
TOPBAŞ’TAN BİR MÜJDE BİR DE ÇAĞRI
Başkan Topbaş SKM ziyaretinde gerçekleştirdiği konuşmasında bir müjde verdi bir de çağrıda bulundu. Başkan Topbaş, Aksaray’da bulunan İSKİ binasının yarın yıkılacağını ve yerine altı otopark olmak üzere yeşil alan yapılacağını müjdeledi.
Aksaray İSKİ binasının bulunduğu yerin çok kıymetli olduğunu söyleyen Başkan Topbaş, bu arsanın halka yeşil alan olarak hizmet vereceğini ifade etti. Topbaş konuşmasında çok önemli bir çağrıda bulundu ve evinde engelli olan yurttaşlarımızın İSKİ’den yüzde 50 indirimli su kullanabileceğini hatırlattı. Bu uygulamayı bilmeyen vatandaşların müracaatlarını yapmalarını isteyen Topbaş, bu hizmetten istifade etmelerini istedi.
İstanbul’da hayal dahi edilemeyecek projeleri hayata geçirdiklerini ifade eden Başkan Topbaş, bütün hedeflerinin vatandaşların daha memnun olduğu daha rahat yaşam sürdüğü ve yaşamaktan gurur duyduğu bir şehir olduğunu söyledi.
İlgili Haberler
AK Parti İstanbul’dan Teşkilatlara Dijital Medya ve İletişim Eğitimine başladı
Burak Bora Anadolu Lisesi’nden Kan ve Kök Hücre Bağışı
Anayasa ve Toplum Ahlakı İçin Haykırdılar “Aile Kırmızı Çizgimizdir”
Saadet Partisi Kartal İlçe Başkanı Hayati Durmuş oldu
Kartal Belediyesi Gençlik Senfoni Orkestrası’ndan Unutulmaz Konser
Kartallı Kürek Sporcusu Fatih Ünsal, Türkiye Şampiyonu oldu Avrupa Yolunda!