SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Kılıçdaroğlu’nun AK Parti’ye şantajını itiraf etti

Yayınlanma:
ABONE OL

CHP Genel Merkezi önünde silahı ile 5 el ateş açan saldırgan Hacı Ali Hamurcu bu sabah yakalanarak gözaltına alındı. Adli kontrol şartıyla savcılık tarafından serbest bırakılan Hamurcu polise verdiği ifadesinde, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu kendisinin hayatıyla oynamakla suçladı. 

Kılıçdaroğlu ve CHP milletvekilleri ile ilgili şoke eden suçlamalarda bulunan Hamurcu, “Kılıçdaroğlu 2011 bütçe görüşmelerinde yaptığı açıklamadan sonra Kılıçdaroğlu’nun emriyle TBMM’de basın açıklaması yaptım. Basın açıklamasının konusu daha önceden çalıştığım Kayseri Büyükşehir Belediyesi’ndeki yolsuzluklar ile ilgiliydi. Bu basın açıklamasından dolayı bana hakkımda dört beş tane dava açıldı. Daha sonra CHP milletvekillerinden Ömer Süha Aldan, Mehmet Şevki Kulkuloğlu ve Atilla Kart olmak üzere genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun bu millvekillerine talimat vererek bana Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nde meydana gelen yolsuzluklar ile ilgili kitap yazdırdı. Bu kitabın 62 sayfasını kendim yazdım. Diğer 300 küsür sayfası ise Kılıçdaroğlu’nun isteği doğrultusunda eklendi. Kılıçdaroğlu’nun bana vaadi toplu alımlarda elde edilecek olan karın yüzde 50’siydi. Ve kendi şahsına CHP Genel Merkezi tarafından 100 bin adet kitap alınacağını taahhüt etti” itirafında bulundu.

“AK PARTİ’YE KARŞI RANT VE ŞANTAJ YAPTILAR”

Kitabın Ak Parti’ye karşı rant ve şantaj aracı olarak kullanıldığını söyleyen Hamurcu, “Bana bu konu ile ilgili sözleşme imzalattı. Bu sözleşmeyi basın danışmanı Veli Özdemir ile ortak imzalattı. Kılıçdaroğlu CHP milletvekillerinden Ömer Süha Aldan, Mehmet Şevki Kulkuloğlu ve Atilla Kart  beni dolandırarak kullandılar. Bana bu kitap yüzünden davalar açıldı. Benim haklılığımı savunmadılar. Bu kitabı AK Parti’ye karşı rant ve şantaj olarak kullandılar. Kılıçdaroğlu cemaat, paralel yapı ile anlaşarak benim dosyam karşılığında İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yolsuzluk dosyasını derdest etti” diye konuştu.

“KILIÇDAROĞLU BENİM HAYATIMLA OYNADI”

Kılıçdaroğlu’nun hayatıyla oynadığını ifade Hamurcu, “Kılıçdaroğlu benim hayatımla oynadı. Mağdur olduğum dosyayı kendi rant ve makamı için kullandı” şeklinde konuştu.

CHP’Yİ NEDEN KURŞUNLADI?

CHP Genel Merkezi önünde neden ateş açtığını da anlatan Hamurcu, “Bu olayı yapmamdaki sebep bana verilen vaatlerin yerine getirilmemesi. Sözlerin tutulmaması. Buna çok sinirlendim. Onurum şerefim ve haysiyetimle oynadılar. Kendimi kaybettim. CHP’yi hiçbir husumetim yok ama Kılıçdaroğlu’na çok kızgınlığım var” dedi.

ÖZHASEKİ DE AYNISINI ANLATTI

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, CHP Genel merkezini kurşunlayan Hacı Ali Hamurcu’nun CHP tarafından kamuoyuna dürüst insan olarak lanse edildiğini söyledi.

 

Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde CHP’nin Hacı Ali Hamurcu’nun iddiaları ile ilgili açmış olduğu davaları kazanan, bunun sonucunda açtığı tazminat davalarını kazanarak vatandaşa sucuk dağıtması ile Türkiye gündeminde dikkat çeken, şu anda AK Parti Genel Başkan Yardımcısı olan Mehmet Özhaseki, CHP genel merkezinin kurşunlanması olayını değerlendirdi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki değerlendirmesinde şunları söyledi:

Biraz önce telefonlar susmuyor. Kurşunlayan CHP’nin ‘dürüst bir insan’ diye tanıttıkları Hacı Ali Hamurcu. Kemal Bey Meclis’te ‘namuslu bir vatandaş Kayseri’deki kötülükleri anlatıyor’ diye adamı orada düzgün bir vatandaş diye lanse etti. Daha sonra Kayseri’ye 20 kişilik heyetlerle gelerek basın toplantıları yaptılar. Bu çocuk geçen sene “gelip beni hapishanede öğütlediler sonra Kemal Bey’e götürdüler. Orada bir adam bana sen bir kitap yaz ben seni ihya edeceğim dedi. Ben kitap yazmayı bilmem dedim ama sen hayat hikayeni ver biz yazarız dediler. Kitabın arka tarafını bunlar yazdı” diyor. Sonra “kitabı da almadılar beni de dolandırdılar dava açtım” diyordu. Şimdi aynı adam CHP Genel Merkezine kurşun sıkan adam.

Kaynak : Haber7 – Özel

İlgili Haberler

Genel
27 Mart 2024
Düzce’de feci kaza: Çok sayıda yaralı var

Düzce’de bir yolcu otobüsü yüksek hız sebebiyle bariyerlere çarptı. Feci kazada ilk bilgilere göre 17 kişi yaralandı. Düzce’de Anadolu otoyolunda meydana gelen trafik kazasında Ankara’ya giden Efe Tur firmasına ait bir yolcu otobüsü Aşırı hız nedeniyle kontrolden çıktı nokta otobüs bariyerlere çarparak durabildi. Feci kazada 2 şoför ve bir muavinin de aralarında bulunduğu 17 kişi […]

Genel
26 Mart 2024
10 yılda erken emeklilik! SGK girişi 1995, 2000, 2008 ve sonrası olanlara büyük fırsat

SGK ve SSK başlangıç yılına göre emeklilik planlamasında kadın ve erkek çalışanlar için kapsamlı tablo belli oldu. İşte erken emeklilik için yeni fırsatlar… Erken emeklilik hayallerine ulaştıracak yeni tablo ortaya çıktı. SGK girişi 1995, 2000, 2008 ve sonrası olanlar hemen bu tabloya baksın. Kadın ve erkekler için yeni prim ve yıl şartları netleşti. İşte 2024 […]

Genel
25 Mart 2024
Müjdeli Haber Şimdi Geldi! Emekli Maşını Her Ayın 17-18-19-20-21-22-23’ünde Alanlar Dikkat

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı’ndan emeklilere bayram öncesi ikramiye müjdesi. Emeklilere bayram ikramiyesi ödeme tarihleri belli oldu. Türkiye genelinde milyonlarca emekli vatandaşın merakla beklediği bayram ikramiyesi ödeme tarihleri açıklandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emeklilik ikramiyelerinin 2 Nisan 2024’ten itibaren hesaplara yatırılacağını duyurdu. Her yıl olduğu gibi, bu Ramazan Bayramı öncesinde de emekliler […]

Basında Kartal
25 Mart 2024
Başkan Gökhan Yüksel, İftar Sofrasında Kartallı Komşularıyla Buluşuyor

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Ramazan ayının gelmesiyle birlikte her akşam iftar sofrasında Kartallı komşuları ile bir araya geliyor. Kartal Belediyesi’nin ilçe genelinde yaptığı mahalle iftarlarına katılan Başkan Gökhan Yüksel, Hürriyet, Soğanlık, Yakacık Çarşı ve Esentepe Mahallesi’nde kurulan iftar sofrasında Kartallılar ile bir araya geldi. Başkan Yüksel, belediye personeli ve aileleri ile Kartal Ekolojik Pazar […]