SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Kartalspor’un Kartal’dan başka dostu yok!

Yayınlanma:
ABONE OL

kartalspor-kenan-gulerciEvet, bugünkü Kartalspor – Manisaspor maçında cefakar taraftar, defalarca bu nakaratı haykırdı.

 

Kartalspor’un mütevazı genç futbolcuları, sahada milyon dolarlık bir takım karşısında ellerinden gelen en iyi performansı gösterdiler. Kolay değil sezonun ilk yarısının son haftaları, Kartalspor kulübü için gerçekten kabus dolu günler oldu.

 

Bir yandan ekonomik sıkıntılar yaşanırken, bir yandan zorunlu olarak olağanüstü kongreye gidilmesi ve akabinde kulübün düştüğü durum tamda; Kartalspor’un Kartal’dan başka dostu yok! dedirtiyor. Kartalspor’un emektar Kulüp Başkanı Binali Aydın’ı gayretlerinden dolayı tebrik ediyorum. Gerçekten çok zor şartlarda kulübü yönetiyor.

 

Kartal’ın en önemli marka değerlerinden biri olan Kartalspor kulübü, düştüğü bu durumu hiç hak etmiyor elbette…

Kartalspor Kartal Belediyesi ile doğru orantılı bir ilişki içinde olmalı ve Kartal Belediyesi Kartalspor’un en önemli destekçisi olmak durumundadır. Dolayısıyla Kartal halkının seçtiği Kartal Belediye Başkanı o makamda otururken “ Benim için Kartalspor bitmiştir, ilgilenmiyorum” gibi talihsiz açıklamalar yapmak yerine geçtiğimiz hafta zoraki yapmış olduğu destek gibi bugünden sonrada mutlak surette tam destek sağlamalıdır.

 

Bu destekler Kartal kamuoyu tarafından takdir gören desteklerdir. Kartal Belediye Başkanlık makamında oturmak Kartal halkına da sorumluluk gerektirir, Kartalspor kulübüne karşı da sorumluluk gerektirir.

 

Kartal Belediye Başkanı 2009 yılından bugüne kadar Kartalspor üzerinde istediği tasarrufu kullanıyor. İstediği isimler listeye giriyor istemedikleri girmiyor. Ama bütün bunlara rağmen, Kartalspor beni ilgilendirmiyor! gibi açıklamalar duymamız inanılır gibi değil…

 

Sayın Kartal Belediye Başkanı Kartalspor üzerindeki tasarrufunuzu “Kartalspor nasıl şampiyon olur? şeklinde kullanırsanız, inanın Kartal halkını mutlu edersiniz. Kartalspor’a destek vermeniz sizin sorumluluk alanınıza giriyor.

 

Bugün Kartal stadında, Manisaspor karşısında yağmur ve çamur altında formaları terleyen vefakar futbolcu kardeşlerimi gösterdikleri üstün performanslarından dolayı kutluyorum. Bu tedirginlik ortamında, bu moralle genç kartallar kendi yuvasında güçlü rakibi karşısında takdiri hak ettiler.

Bu gençlerin emeklerini çabalarını karşılıksız bırakmayalım, Kartalspor camiası olarak, ikinci yarıda kenetlenip tam destek sağlayalım. Kartal Belediye Başkanı sayın Altınok Öz, sizi özellikle hem tribünde görmek istiyoruz, hemde mutlaka maddi ve manevi belediye desteğini sağlamanızı bekliyoruz.

 

Yarından sonra Kartal halkı ve belediyesi de, Kartalspor’a hep destek tam destek modunda olmalıdır.

Bu ligde İstanbul takımı olarak kalmanın ve önümüzdeki sezon da şampiyon olarak üst lige çıkmanın hesaplarını yapmalıyız. Bu arada bugünkü maçta özveriyle mücadele eden tüm futbolcu kardeşlerimle beraber, benim hemşerim olan yeni kalecimizi, Kaptan Uğur’u ve Anıl’ı da gayretlerinden dolayı ayrıca tebrik ediyorum.

Başarılar diliyorum.

author avatar
Kenan GÜLERCİ

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kenan GÜLERCİ See Full Bio

Basında Kartal
22 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel’den 23 Nisan Mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yayımladığı mesajında şu ifadeler yer aldı: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 104’üncü yılını milletçe birlik ve beraberlik içinde kutlamanın gurur, mutluluk ve coşkusunu yaşıyoruz. Tarihimizde önemli bir dönüm noktası olan 23 Nisan […]

Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi
Eğitim
20 Nisan 2024
Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi

Ülkemiz Bağımlılıkla Mücadele Seferberliği kapsamında, İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde uyuşturucu kullanımı, bağımlılığı ve tedavi yöntemleri konularında Prof. Dr. Nevzat TARHAN ile birlikte Kurum Psikologu Nurdan EYÜPREİSOĞLU’nun moderatörlüğünde bir söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşide Prof. Dr. Nevzat TARHAN,  bağımlılık nedir, kişiyi madde kullanmaya iten nedenler nelerdir, bağımlı bir bireyin tedavisi nasıl olmalıdır, bağımlı bir birey ile nasıl […]