SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Ergaz & Bluepet enerji piyasasında 2016 hedeflerini belirledi

Yayınlanma:
ABONE OL

Enerji sektörünün köklü kuruluşu Ergaz & Bluepet’in, Bölge temsilcileriyle 2016 yılı Ocak ayı idari toplantısı yapıldı.

Kocaeli Emex otelde gerçekleşen İdari Toplantıda Ergaz & Bluepet Genel Müdürü Abubekir Yağız, bölge sorumlularına genel durum değerlendirmesi ve yeni yılda yeni hedefleri belirleyen açıklamalar yaptı. Toplantıya Ergaz & Bluepet Genel Müdürü Abubekir Yağız, Genel Müdür yardımcısı Ömer Yağız, Faruk Demirci, Hüseyin Malkoç, Bölge Tesis sorumluları ve satış temsilcileri katıldı.

Ergaz-İdari-toplantısı-Ocak-2016-mnst

İki gün süren eğitim içerikli idari toplantıda Satış Teknikleri ve performans eğitimi uzmanları, İsmail Karasu ve Hakan Ömer Gider tarafından, eğitim toplantısına katılan temsilcilere semineri verdiler. Özellikle satış teknikleri konusunda yoğunlaştırılmış eğitim bir eğitim uygulandı.

ergaz-basari-odulleri

Bölgeler bazında başarılı olan temsilci ve personele başarı ödülleri verildi. 2015 yılında başarılı performans sergileyen Bölge temsilcileri; Antalya’dan Yusuf Şenses, Murat Çifter, Ömer Faruk Gülkaş Osmaniye’den Yasin Aydın, Yusuf Narmanlı, Özden Yıldız Erzurum’dan Ömer Demirci, Bayram Genç, Ömür Çayır, Mahmut Bayır’a ödüllendirildi.

Ergaz-İdari-toplantısı-Ocak-2016-(72)

Sahada çok etkin olmak zorundayız,

Toplantının ilk konuşmasını Ergaz & Bluepet Genel Müdürü Abubekir Yağız yaparken, 2016 yılı için yeni hedefler belirleyen ifadelerde bulundu.

Yağız; “Geçmişi ve bugünümüzü gözden geçirip değerlendirerek, gelecekle ilgili hedefler belirleyip o hedefler doğrultusunda hamleler yapmalıyız. Geçmişe baktığımızda bugün geldiğimiz nokta da, geçen yıllara oranla daha iyi durumdadayız. Arkadaşlar, sahada çok etkin olmak zorundayız. Ergaz sektöründe yerini sağlamlaştırmış bir kuruluştur, hepimiz bu bilinçle hareket etmeliyiz.

abubekir-yagiz-ergaz

Yağız, 2016 yılı için % 40 oranında büyümeyi hedefliyoruz

2015 yılında tanıtım atağına kalktık, oldukça başarılı hamleler yaparak verimli bir dönem geçirdik. Şirket olarak gerekli yatırımları yapmış durumdayız, alt yapısı güçlü bir şirketiz. Satış destek amacıyla görsel, yazılı ve sosyal medyada etkin tanıtım çalışmaları yaparak, marka bilinirliğine katkı sağladık.

2016 yılı için % 40 oranında büyümeyi hedefliyoruz. Bu hedeflere ulaşmak için altyapımız müsaittir. Yedi bölgede yatırımımız var, marka değeri yüksek bir imajımız var, tüp imalat fabrikamız var, satış tecrübemiz var, kalitemiz, ismimiz çok güzel artık yeni hamleler yapma zamanıdır.

2016 yılı için ön gördüğümüz hedef oranlarını bölgesel bazda, tüplü satışlar için; Konya % 40 yani 2.500 ton, Osmaniye % 28 yani 5.000 ton, Bursa % 20  yani 2500, Erzurum % 45 yani 6000 ton, İzmir %  30 yani 5000 ton, Hadımköy 3000 ton, İzmit 2500- ton, Antalya 2500- ton, Amasya 1500- ton gibi oranlarda satışlar beklemekteyiz.

Yani yaklaşık olarak 2016 yılı sonuna kadar mevcut satış miktarını 10.000- ton arttırarak, Türkiye genelinde % 4 paya ulaşmış olaşmayı planlıyoruz.

Akaryakıt satışı konusundaki yeni hedefler belirleyerek, istasyon ağımızı genişletmek için çok çalışacağız. Satış performanslarınızı artırmak için daha fazla risk alın cesur olun ve sonuca daha hızlı adımlarla ulaşın. Başarılı olmak için çok çalışacağız, Güzel bir Amerikan atasözü vardır, Başarıyı beklemekten vazgeçiniz, başarı size gelmez, sizler başarıya gideceksiniz!.

gulakar

Gülakar, Ergaz’ın çok güçlü bir markadır

Ergaz  Yönetim Kurulu Üyesi Seyit Gülakar, yaptığı konuşmasında Ergaz’ın Türk toplumu nezdinde marka değerinin çok önemli olduğuna vurgu yaptı.

Gülakar, Ergaz firması enerji sektöründeki en büyük oyunculardan birisidir.Toplum nezdinde inanın ki yerimiz oldukça yüksek bir yerdedir. Bizlerde bu bilinçle çalışma tempomuzu artırmalıyız.

İlgili Haberler

Ekonomi
29 Mart 2024
81 ilde bayram harçlığı: 2.500 TL PTT’den o tarihte çekilecek!

81 ilde belediyelerden bayram harçlığı açıklaması geldi. 2 bin 500 TL gerçekleştirilecek 2024 bayram harçlığı ödemesi PTT ve Ziraat Bankası’ndan çekilecek. İşte 2024 bayram harçlığı detayları haberimizde… 81 ildeki belediyelerden vatandaşlara 2024 yılında da bayram harçlığı ödemesi gerçekleştirilecek. Ödemeler için Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları aracılık edecek. Düşük gelirli haneler için sağlanacak bayram harçlığı ödemesiyle […]

Ekonomi
28 Mart 2024
Cebe bedavadan 13.000 TL atmak isteyene lokum gibi mevduat faizi! 100.000 TL’ye en iyi faiz oranı

100 bin TL nakdi olan vatandaşlara mevduat hesabından maaş bağlatan faiz oranları açıklandı. Mevduat hesabına en az 32 gün nakdini yatıran vatandaşlar karlı çıkıyor. İşte 13 bin TL cebe bedavadan eklemek isteyenlere lokum gibi mevduat faiz oranları… Ekonomide çalkantılı süreç devam ederken vatandaşlar yatırımlarını nasıl yapması gerektiği konusunda karar vermekte zorlanıyor. Özellikle Türk Lirası olarak […]

Ekonomi
28 Mart 2024
Emekliye 8.000 TL ikramiye ödemeleri bugün başladı! Bakan Işıkhan duyurdu

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, açıklama yaptı. Kamu bankalarından 4A, 4B, 4C’lilere 8 bin TL ikramiye ödemeleri bugün başladı. İşte kamu bankası ikramiye ödemesine dair detaylar haberimizde… Emeklilere müjdeler 2024 yılında sıralanıyor. İlk kez yüzde 50 oranında gerçekleştirilen maaş zamlarından sonra bayram ikramiyelerine de yüzde 50 zam gerçekleştirildi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı […]

Ekonomi
28 Mart 2024
Karne hediyesi verilecek! Tüm öğrencilere Bakanlık 6.500 TL yatırıyor!

Yaz tatili gelmeden başvuran vatandaşlar 6 bin 500 TL eğitim desteğinden yararlanıyor. Tüm kademelerde eğitim alan öğrenciler için nakdi destek sağlanıyor. İşte okuyan öğrenciler için sağlanan nakdi destek ödemesine dair detaylar haberimizde… Öğrenciler için devlet çeşitli alanlarda destekler sağlamaya devam ediyor. Okuyan çocuğu olan aileler için nakdi yardımlar büyük önem taşıyor. Hanelerin düşük gelirli olması […]