SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Kartalspor transfere devam ediyor

Yayınlanma:
ABONE OL

Daha önce Fırat Çakmak, Caner Öztel, Erdi Can Şehit, Cem Tosun ve Burak Göksel transferlerini kamuoyuyla paylaşan Kartalspor’umuz son olarak Emrah Kol, Semih Kaya, Zeki Ayvaz ve Armağan Önür’ü kadrosuna dahil ettiğini duyurdu.
emrah-kol-semih-kaya-1

Devre arası transferleriyle kadrosunu güçlendirmek ve düşme potasından bir an önce kurtulmak isteyen Kartalspor, iki yeni isimle kadro kalitesini arttırdı. Hücum bölgesini güçlendirmek için PTT 1.lig ve TFF 2.lig’in tecrübeli kanat oyuncusu Emrah Kol’u renklerine bağlayan İstanbul temsilcisi, Orta alanda oyunu iki yönlü oynayan yetenekli oyuncu Semih Kaya, bir dönem Trabzonspor’un da kalesini koruyan Zeki Ayvaz ve Gebzespor’dan Armağan Önür ile de anlaşma sağladı.

Trabzonspor altyapısında futbola başlayan ve profesyonelliğe bu kulüpte adım atan Emrah Kol Sarıyer, Giresunspor, Çaykur Rizespor, Kocaelispor, Boluspor, Güngörenspor, Gaziantep BŞ. BLD.SPOR, Yeni Malatyaspor ve son olarak Amedspor’da forma giymiş. Tecrübeli oyuncu bu sezonun ikinci yarısında ise Kartalspor için mücadele edecek.

Kartalspor 2016-2017 sezonu sonuna kadar anlaşma sağladığını bildirdiği bir diğer transferi 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Semih Kaya ise Çarşıbaşıbelediyespor’da başladığı futbol yaşamına Trabzonspor altyapısına transfer olarak devam etmiş. Sarıyer’e transfer olarak ilk profesyonel sözleşmeye imza atan oyuncu uzun süre bu takımın forması ile 2.ligde mücadele ederken geçen sezonun ikinci yarısında Eyüpspor’da kiralık olarak forma giydikten sonra bu sezon başında Arsinspor’a transfer olmuş.

Lig’in ilk yarısı kalede büyük sorunlar yaşayan Kartalspor, ligin ikinci yarısında işini sağlama almak adına Fırat Çakmak’tan sonra Zeki Ayvaz’ı kadrosuna katarak bu bölgede sorun yaşamak istemediğinin altını çizmiş oldu. Akçaabat Sebatspor’da amatör olarak başladığı futbol yaşamına bu kulüpte profesyonel olarak devam eden tecrübeli eldiven daha sonra Trabzonspor’a transfer olmuş, 1461 Trabzon’da kiralık olarak mücadele eden ve sergilediği performans sonrasında Trabzonspor’a gri dönen oyuncu, burada ikinci kaleci olarak kadroda yer bulmuş. Trabzonspor forması giyerken Milli Takım aday kadrosuna da davet edilen Zeki Ayvaz Balıkesirspor ve son olarak Akhisar Belediyespor formasıyla Süper Lig’de mücadele etmiş. 27 Yaşındaki kaleci sezon sonuna kadar Kartalspor forması giyecek.

Kartalspor’un kaleye yaptığı son hamle ise 1997 doğumlu genç oyuncu Armağan Önür oldu. Yıllarca Kartalspor’un kalesini koruyan Rafet Önür’ün oğlu olan Armağan Önür, geçtiğimiz sene Kartalspor altyapısından Gebzespor’a transfer olarak bir sezon bu takımda mücadele etmiş. Kartalspor bu oyuncuyu tekrardan kadrosuna katarak genç oyuncuya 5 yıllık profesyonel sözleşmeye imzalatmış. Babasının yolunda ilerleyerek iyi bir kaleci olmayı istediğini belirten Armağan Önür, Kartalspor kalesini korumak için çok çalışacağını söyledi.

İlgili Haberler

Genel
25 Nisan 2024
Tam 44 il için kritik uyarı! Kapıyı camı sıkı sıkı kapatın

Tam 44 il için kritik uyarı! Kapıyı camı sıkı sıkı kapatın! Meteorolojiden 44 il için kritik uyarı geldi. Sarı kodlu uyarıda toz taşınımı ve kuvvetli Rüzgar olacağı bildirildi. Tedbirinizi alın, camı kapıyı sıkı sıkı kapatın. Son dakika haberine göre Meteoroloji Genel Müdürlüğü Türkiye’nin 44 ili için sarı kodlu uyarı yaptı. Meteorolojiden yapılan uyarıda top taşınımı […]

Genel
25 Nisan 2024
Kuruçeşme’de ünlü mekanda şok olay! Garson kıza cinsel saldırı

İstanbul Beşiktaş’ta Kuruçeşme’de bulunan ünlü bir mekanda yaşanan olay Türkiye’nin gündemine oturdu. İddiaya göre işletmenin müdürü 47 yaşındaki Mecit A. Garson Selvihan Z.’ye cinsel saldırıda bulundu. İstanbul Kuruçeşme’de bulunan ünlü bir işletmede yaşanan cinsel saldırı olayı gündeme bomba gibi düştü. Kasım ayında meydana gelen olayda işletmenin 47 yaşındaki müdürü Mecit A.’nın 33 yaşındaki garson Selvihan […]

Genel
25 Nisan 2024
Meteorloji’den uyarı! 44 il için sarı kodlu uyarı verdi

Meteoroloji uyardı. 44 ile için Meteoroloji’den sarı kodlu uyarı geldi. “ Göz gözü görmeyecek” uyarısı. İşte detaylar… Meteoroloji Genel Müdürlüğü, çöl tozu için 44 ile sarı kodlu uyarıda bulundu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kuzey Afrika’dan gelen ve gelecek günlerde ülkemizde de etkisini gösterecek çöl tozları için uyardı. Meteoroloji’den 44 il için sarı kodlu uyarı geldi. Kuzey […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Çocuk Meclisi 23 Nisan’ı Kutladı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde kurulan Çocuk Meclisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan bu özel günü kutlayan minik meclis üyeleri, günün anlam ve önemine de vurgu yaptı. Kartal Belediyesi Çocuk Meclis üyelerine Başkan Gökhan Yüksel tarafından başarı belgesi takdim edildi. Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda […]