MENÜ ☰
Esentepe Avrupa Konutları
Kartal Gazetesi » Eğitim, Flaş, Gençlik, Genel, Manşet, Sivil Toplum » Ahmet Şimşek’ten TÜBİTAK’a 4 Proje.

Ahmet Şimşek’ten TÜBİTAK’a 4 Proje.



Ahmet Şimşek Koleji, TÜBİTAK’ın düzenlediği 47. Ortaöğretim Öğrencileri Proje Yarışmasına 4 projeyle katıldı.

Ahmet-simse'ten-TUBITAK'a-4-proje

Ahmet Şimşek Anadolu Lisesi 10/C sınıfı öğrencilerinden Şenay Büşra Cemiloğlu, 10/K sınıfı öğrencilerinden Ebru Yılmaz, 11/C sınıfı öğrencilerinden Maral Ulu ve Tuğçe Özlem Armutlu’nun hazırladığı projelere, Tarih Öğretmenleri Neşe Aydın Dızman, Saniye Tan, Deniz Şahin ve Mesut Kırkgöze danışmanlık yaptı.

“3 yıldır katılıyoruz.”

Yarışmaya Tarih Bölümünün katıldığını ve başvuruların yapıldığını belirten Ahmet Şimşek Anadolu Lisesi Sosyal Bilimler Bölüm Başkanı Nevin Çömez, “TÜBİTAK Ortaöğretim Öğrencileri Proje Yarışmasına üç yıldır katılıyoruz. Bu yarışmanın temel amacı genç beyinleri düşünmeye, gözlem yapmaya, merak etmeye, merak ettiklerini araştırmaya teşvik etmektir.”dedi.

Değerlendirmeler şöyle yapılacak;

Yarışmalarda, Bölge Finalistlerinin belirlenmesinin ardından ödül alan öğrencilere Başarı Belgesi ve para ödülü verilecek, daha sonra da 12 bölgede Finalist olarak belirlenen projeler Mayıs ayında Final Yarışmasına davet edilecek. Final Yarışmasında ise projeler, akademik jürilerce tekrar değerlendirilecek ve her alanda derece alan öğrencilere para ödülü ile birlikte başarı belgesi, danışman öğretmene de para ödülü verilecek. Ayrıca jüri tarafından uygun bulunursa, yarışmacıya “Yılın Genç Araştırmacısı Ödülü” de verilebilecek.

📆 04 Şubat 2016 Perşembe 11:07   ·   💬 0 yorum   ·  
Esentepe Avrupa Konutları

KARTAL'DA HAVA

İSTANBUL

BLOG

YENİ SAYI
Kayakla Atlama Olimpiyat Sporcusu Milli Kayakçı Fatih Arda İplikçioğlu’nun kayak takımları kayboldu

YAZARLAR

RÖPORTAJLAR

BAĞLANTILAR