SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Baha ile muhteşem konserinden söyleşi

Yayınlanma:
ABONE OL

Öncelikle sizi tanıyalım. Baha kimdir? Hayattaki amacı nedir? 

Baha, yüreği sevgi dolu bir müzik adamıdır. Hayatta herşeyden önce ailemin, tüm sevdiklerimin ve tüm insanların sağlıklı olmasını isterim ve dilerim. Müzikal anlamda ise bir müzik okulu açıp yetenekli ve imkanı kısıtlı çocukları, gençleri yetiştirmek istiyorum.  

Baha-ile-muhtesem-soylesi

 

 

Müzik kariyeriniz nasıl başladı? Engeller oldu mu? 

Profesyonel anlamda, 1999 yılında ‘’Aşkın Tebessümü’’ albümü ile başladı. İlk klip şarkımız da ‘’Boşver Üzülme’’ idi. Sonrasında ikinci olarak ‘’Kutupta Yaz Gibi’’ şarkımıza klip çekmiştik. Derken bugünlere geldik. 

     Tabiki çok engeller oldu. O dönemde albüm yapmak çok zordu. Epey mücadele ettik. Ankara-Unkapanı arasında mekik dokuduk.  

 

 

Sizce bir şarkıcı için önemli olan nedir? Satış rakamları mı yoksa dinleyicilerin sevgisi mi? 

Tabiki dinleyicilerin sevgisi. Bir sanatçıyı ayakta tutan ve daha iyi şeyler üretmesi için itici güç olan tek unsur dinleyicisi ve onların sevgisidir. 

 

 

Yeni bir albüm veya single çalışması varmıdır? 

Evet var. Şu an stüdyo aşamasındayız. 4 Şarkılık bir maxi single yapıyoruz inşallah yaz öncesi. 

 

Bütün şarkılarınız çok özel ama sizin için ayrı bir önemi,değeri olan parçanıvarmıdır,varsa hangisidir? 

Bir sanatçı için bu ayırım çok zor gerçekten. Benim içinde öyle. Ama  ‘’Boşver Üzülme’’ biraz öne çıkıyor sanırım belki de ilk klip şarkımız olduğu için. 

 

 

En son 2013 yılında çıkardığınız Aşk Bahane Albümünüz istediğiniz ilgiyi gördümü

Dinleyicilerimizden gelen tepkiler gördüğü yönünde. Bu yüzden 5 şarkılık albümün 3 şarkısına klip çektik zaten. Kalan ikisinede düşünüyoruz. 

 

 

Baha’nın internetten ya da medyadan kendisini göstermediği herhangi bir yanı var mıdır? Varsa da açıklayabilir misiniz? 

Hayır yok. Tüm dinleyicilerimiz bilirler zaten ne olursa onlarla anında bir şekilde paylaşır ve haberdar ederiz. Müzik dışında eski bir futbolcu olduğumu ve 3 bant bilardocu olduğumu beni takip eden herkes bilir. 

 

 

İnternetten herhangi bir sosyal ağ platformundan gerçekten takip ettiğiniz ünlüler kimlerdir ve onlarla nasıl bir etkileşim içerisindesiniz? 

Kimseyi takip etmiyorum. Açıkcası sosyal medya konusunda pek aktif değilim. Yeni yeni kullanmaya başladım. Dostlarımla telefonla yada yüz yüze görüşüyoruz fırsat buldukça.  

 

 

Cadde Sorti Yıldızlar Geçidi Konseri için son eklemek istedikleriniz düşü

İlgili Haberler

Magazin
28 Mart 2024
Yıldız Tilbe emekli oldu! Emekli maaşına isyan etti

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla emekli olduğunu duyurdu. Yıldız Tilbe emekli maaşına da isyan etti. Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, X hesabından bir paylaşım yaparak emekli olduğunu duyurdu. Ancak düşük emekli maaşları nedeniyle de tepki gösteren Ünlü şarkıcı, “Ömür boyu çalışmanın karşılığı bağlanan maaş bu mudur?” ifadelerini kullandı. Sosyal medyadan isyan etti […]

Magazin
27 Mart 2024
Mahmut Tuncer’in kızı Gizem Tuncer’den olay olacak sözler! “Yanımda çulsuz birini istemem”

Mahmut Tuncer’in kızı Gizem Tuncer konuk olduğu programda çok konuşulacak sözler söyledi. Gizem Tuncer, “ Yanımda çulsuz birini istemem” ifadelerini kullandı. İşte detaylar… Gökay Kalaycıoğlu’nun sunucusu olduğu programın bu hafta ki bölümüne konuk olan Mahmut Tuncer’in kızı Gizem Tuncer, tartışma yaratacak sözler söyledi. Özel hayatı ile ilgili konuşan Gizem Tuncer, hayatına girecek olan erkeğin ekonomik […]

Genel
27 Mart 2024
Tiktok’tan çocukları taciz eden şahıs ruh ve akıl sağlığı hastanesine götürüldü

Tiktok hesabından canlı yayın açarak çocuklarla bağlantı kurup cinsel içerikli sohbet yaptığı tespit edilen Mehmet Akbulut isimli şahıs gözaltına alınmıştı. Akbulut Ruh ve akıl sağlığı Hastanesi’ne sevk edildi. Tiktok’tan canlı yayın açarak çocuklarla bağlantı Kuran ve cinsel içerikli sohbetler yapan tiktok fenomeni Mehmet Akbulut, Erbaa Cumhuriyet başsavcılığının talimatı üzerine gözaltına alınmış ve akıl sağlığı raporu […]

Magazin
27 Mart 2024
Kraliyet anıtı önünde mini etek ile poz veren model Pim Apatsara’nın 5 yıl hapsi isteniyor

Tayland’da kraliyet anıtının önünde mini eteği ile poz veren model Pim Apatsara’nın başı bundan dolayı derde girdi. Model Pim Apatsara’nın 5 yıl hapis cezası isteniyor. İşte detaylar… 22 yaşında olan genç model Pim Apatsara, 24 Mart tarihinde Burriam eyaletinde bulunan Kral I. Rama heykelinin önünde ultra mini eteği ile poz verdi. Genç model, bu fotoğrafının […]