MENÜ ☰
Esentepe Avrupa Konutları
Kartal Gazetesi » Flaş, Genel, Kültür-Sanat, Magazin, Manşet, Sivil Toplum » Murat Kekilli: “Terör Belası Yüzünden 22 Konserimi İptal Ettim

Murat Kekilli: “Terör Belası Yüzünden 22 Konserimi İptal Ettim



Şarkıcı Murat Kekilli, Zeytinburnu Belediyesi’nin düzenlediği konserde hayranlarıyla hasret giderdi. Türkiye’de yaşanan terör olaylarının sanatçıları çok etkilediğine değinen Kekilli, terör sebebiyle son bir yılda 22 konserini iptal ettiğini söyledi.

Murat-kekilli-22-konserini-iptal-etti

 

Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşen konserde açıklamalarda bulunan Murat Kekilli, Zeytinburnu’nda daha önce de konser verdiğini belirterek, “Zeytinburnu’nun çok iyi bir dinleyici kitlesi var, bu gece de her buluşmamızda olduğu gibi hep birlikte coşku dolu bir gece yaşadık” dedi.

Kekilli, konserlerin sanatçılar için önemine dikkat çekerek, “Sanatçılar için albüm yapmak artık oldukça sıkıntılı bir durum çünkü satışlarından bir gelir elde edemiyoruz. Şarkılarımızı internet üzerinden tanıtmaya çalışıyoruz. Konserler sayesinde de hayranlarımızla bir araya geliyoruz.” diye konuştu.

 

“İNSANLARI BARIŞA YÖNELTECEK SANATÇILARA İHTİYAÇ VAR”

 

Türkiye’deki terör olaylarının sanatçıları çok etkilediğine değinen Kekilli, terör nedeniyle son bir yılda 22 konserini iptal ettirdiğini kaydetti. Kekilli, müzik sektöründen geçimini sağlayan insanların terör yüzünden zor zamanlar geçirdiğini aktararak, “Sanat camiasına ivedi çözümler getirilmesi gerekiyor. Bizim bu sıkıntılarla değil, müziğimizle uğraşmamız lazım. İnsanlara vereceğimiz mesajlar var ve bu mesajlara bugünkü kadar ihtiyaç duyulan başka zamanlar bilmiyorum. İnsanları barışa, güzelliğe ve iyiliğe yöneltecek sanatçılara, yazarlara ve müzisyenlere çok ihtiyaç var.”dedi.

Zeytinburnu’nda gerçekleşen konserde, salonda farklı görüşten birçok insanın bulunduğuna işaret eden Kekilli, “Herkes aynı görüşü paylaşacak diye bir kaide yok ama müzikle herkes stresini atıyor ve hep birlikte çok güzel vakit geçiriyoruz.” dedi.

📆 04 Şubat 2016 Perşembe 10:49   ·   💬 0 yorum   ·  
Esentepe Avrupa Konutları

KARTAL'DA HAVA

İSTANBUL

BLOG

YENİ SAYI
Kayakla Atlama Olimpiyat Sporcusu Milli Kayakçı Fatih Arda İplikçioğlu’nun kayak takımları kayboldu

YAZARLAR

RÖPORTAJLAR

BAĞLANTILAR