SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Sevgililer gününde gripin’den muhteşem konser

Yayınlanma:
ABONE OL

Kartal Belediyesi’nin 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel hazırladığı etkinlikler kapsamında Kartallılar, ünlü müzik gurubu Gripin ile doyasıya eğlendi.

sevgililer-gunu-kutlandi

Kartal Belediyesi Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde sahne alan ünlü müzik grubu, Kartallılara unutulmaz bir gece yaşattı. Konsere; Kartal Belediyesi Başkan Vekili ve Başkan Yardımcısı Gülcemal Fidan, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Fehmi Okay ve eşi, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Âdem Uçar katıldı. Salonu tıklım tıklım dolduran Kartallı müzikseverler konsere yoğun ilgi gösterdi.

 

Sevgililer Günü dolayısıyla düzenlenen konserde, ünlü müzik grubu, yaklaşık 2 saat boyunca sahnede kaldı. Grup üyeleri; Birol Namoğlu, Evren Gülçığ, İlker Baliç, Murat Başdoğan performanslarıyla salonu coştururken dillerden düşmeyen, ‘Yalnızlığın çaresini bulmuşlar’, ‘Aşk nereden nereye’, ‘Durma yağmur’ gibi şarkılarıyla gece boyunca hayranlarına coşku dolu anlar yaşattı. İki saatlik konser boyunca müzikseverlerin de guruba eşlik etmesiyle salonda adeta dev bir koro kuruldu.

 

“Amacımız Kartal’ı kültür sanat merkezi yapmak”

 

Konserin sonunda Gurup adına Gripin’in solisti Birol Namoğlu’na plaketini vermek üzere sahneye davet edilen Kartal Belediyesi Başkan Vekili ve Başkan Yardımcısı Gülcemal Fidan yaptığı konuşmada: “Kartal’da bu anlamlı günde halkımızla birlikte olmaktan son derece memnunum. Kartal Belediye Başkanımız Op. Dr. Altınok Öz bugün burada sizlerle beraber olmayı çok istiyordu; ancak önceden belirlenmiş önemli bir programı vesilesiyle aramızda olamadı. Sizlere sevgilerini saygılarını ve selamlarını iletti. Bugün burada üstün performanslarıyla bize müzik ziyafeti çeken Gripin gurubuyla bizleri buluşturan başta Belediye Başkanımız Op. Dr. Altınok Öz ve kültür müdürümüze sizlerin adına çok teşekkür ediyorum. Sevgi ve aşk hayatın olmazsa olmazıdır. Bugün burada sanatçılarımız bizlere en güzel aşk şarkılarını seslendirdiler. Bugün, önemli bir gün. İnsanlar sevgiye yaklaşarak geleceği düşünürken, sevgi üzerinden bütün dünyanın mutluluğa eriştiğini görüyoruz. Kartal’da sevgililer günü dolayısıyla kültür alanında düzenlediğimiz bu etkinlik için uzun süre düşündük. Etkinliklerimiz sabahtan bu yana sürüyor. Amacımız Kartal’ı kültür ve sanat merkezi haline getirmek. Gençlerimiz de bugün burada uzun süre eğlendi. Geçmişte ne aşklar, ne sevdalar yaşanmış, ne hikâyeler anlatılmış. Âşık Kerem, Aslı’yı görebilmek için, dişçi olan Aslı’nın babasına 32 dişini çektirmiş. Ferhat Şirin’i görebilmek için dağları delmiş. Bugün de Gripin, hayat dolu, aşk dolu, sevda dolu şarkılarıyla bizlere unutulmaz bir gece yaşattı. Kendilerine çok teşekkür ediyor, Kartal Belediye Başkanımız Op. Dr. Altınok Öz adına kendilerine Kartal plaketini takdim ediyorum.” dedi.

 

Gripin’in solisti Birol Namoğlu’da: “ Böyle özel bir günde, İstanbul’un kültür ve sanat merkezi Kartal’da bulunmaktan, sizlerle bir arada olmaktan çok mutlu olduğumu belirtiyor, bizlere bu imkânı sağlayan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e çok teşekkür ediyorum.” dedi.

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Öğrenci Ecem bir günlüğüne Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü oldu

İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ, müdürlük makam koltuğunu “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” sebebiyle Kartal Eğe Sanayi İlkokulu öğrencisi Ecem VURAL’a devretti. Ecem VURAL, müdürlük makamına oturması ardından okullarda hayata geçirmek istediği projeleri anlattı. Okul öğrenci meclisi ile gerçekleştirmek istediği projeleri anlatan Ecem VURAL’ı dinleyen İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ: paylaştığı […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Admin See Full Bio

Basında Kartal
22 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel’den 23 Nisan Mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yayımladığı mesajında şu ifadeler yer aldı: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 104’üncü yılını milletçe birlik ve beraberlik içinde kutlamanın gurur, mutluluk ve coşkusunu yaşıyoruz. Tarihimizde önemli bir dönüm noktası olan 23 Nisan […]