SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Kartal spor büyük yara aldı, Kartalspor: 0 Fatih Karagümrük: 1

Yayınlanma:
ABONE OL

Lig’de 23 puanla 16. Sırada bulunan Kartalspor Spor Toto 2.lig’in 24. Haftasında sahasında Karagümrük ile çok önemli bir maça çıktı. Karşılaşmadan galip ayrılarak üstündeki takımlarla puan farkının açılmasını engellemek isteyen Kartalspor  90.dakika da yediği golle önemli bir yara aldı.

Kartalspor: 0 Fatih Karagümrük: 1

Savaş Yıldızhan ve Burak Göksel’in sarı kart cezalısı Göktuğ Taşbulak’ın ise kırmızı kart cezalısı olduğu  için kadroda yer almadığı karşılaşmada teknik direktör Haldun Yıldız, Karagümrük karşılaşmasında sahaya kalede Fırat Çakmak, savunmada Deniz Aslan, Emrah Taysi, Abdullah Karmil, Sait Ulucan, önlerinde Ali Kılıç, Uğur Utlu orta alanda Anıl Şahin, Emrah Kaya, Erdi Can Şehit ve ileri uçta Aytek Öktem onbiri ile çıktı.

Zeki Ayvaz, Cem Tosun, Yusuf Ocak, Samet Eser, Caner Öztel, Semih Kaya ve Emrah Kol bu karşılaşmada yedek soyunurken, Emrah Kol, Cem Tosun ve Semih Kaya oyunun ilerleyen bölümlerinde süre alan isimlerdi.

Maç öncesi yapılan para atışında takım kaptanı Uğur Utlu, kale seçimini yaparken karşılaşma Karagümrük’lü oyuncuların vuruşuyla başladı.

Henüz maçın 40.saniyesinde Kartalspor Emrah Kaya ile golü buldu fakat öncesinde kalkan ofsayt bayrağı vardı. Sağ kanattan Uğur ortaladı ceza sahası içerisinde Aytek dokundu top Emrah’ın önünde kaldı Emrah’ın şutunda top ağlarla buluştu fakat öncesinde yan hakemin bayrağı vardı.

16.dakika da Deniz Aslan uzaklardan vurdu top üst direkten geri geldi. İlk 20 dakika da Kartalspor rakip kalede baskı kurarken Karagümrük’ü oyuncular sık sık yerde kalarak oyunu soğutmayı başardılar.

25.dakika da Karagümrük’ten Yasin Şahan, Abdullah Karmil’le omuz omuza ceza sahasına girerken aşırtma bir vuruş yapmak istedi fakat top dışarı çıktı.

42.dakika da atak yönünün sağından köşe vuruşu kulandılar, karambol de kaleye giden topa Deniz dokundu yan direğe çarpan topu en son Abdullah Karmil uzaklaştırdı, bu pozisyonun devamı hızlı Kartalspor atağı oldu, Uğur Utlu rakip ceza sahası önünde topu kontrol etmek için rakibine omuz koydu bu pozisyonda karşılaşmanın hakemi faul kararı verdi.

44.dakika da Sait Ulucan sol kanattan bindirdi, rakibinden sıyrılarak ceza sahasına orta yapmak istedi fakat top ceza sahası dışındaki rakibinin eline çarparak uzaklaştı, karşılaşmanın hakemi devam dedi.
kartal-spor-buyuk-yara-aldi
45.dakikada rakip kaleyi hafif sağ çaprazdan gören bir pozisyonda Aytek düşürüldü, serbest vuruşu Anıl kullandı, Aytek dokunamadı kaleci topu kontrol etti.

Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz tamamlanınca ikinci yarıya Kartalspor başladı.

50.dakika da atak yönünün sağında Anıl düşürüldü, faul atışını Anıl ceza sahası içerisine doğru kullandı Aytek’in kafa vuruşunu savunma son anda kornere gönderdi.

61.dakika da sol çaprazdan Serdar Dursun ceza sahasına girmek isterken Emrah Taysi rakibini düşürdü, Emrah Taysi bu pozisyonda sarı kart görürken frikik atışını Yaşin Şahan kullandı, top az farkla üstten dışarı gitti.
65.dakika da atak yönünün sağından köşe vuruşu kullandık, uzaklaştırdıkları top kontra atağa dönüştü, orta alanda topla buluşan Serdar Dursun, sol kanattaki arkadaşı Yasin Şahan’a pasını aktardı, Yasin sol çaprazdan vuruşunu yaptı kaleci Fırat son anda topu tokatlayarak kornere gönderdi.

Süre ilerledikçe gerilen oyunda Kartalspor savunma anlayışından biraz uzaklaşarak tüm hatlarıyla rakip yarı alana yerleşmek istedi, fakat savunmada verdiğimiz açıklar neticesinde Karagümrükspor  Kartalspor kalesinde tehlikeli pozisyonlar buldu.

90.dakika da Metin Sevinç karşılaşmanın skorunu belirleyen golü Kartalspor ağlarına bıraktı. 0-1
Kalan uzatma dakikalarında başka gol olmayınca Karşılaşma Kartalspor’un mağlubiyetiyle sonuçlandı.

Kartalspor: 0 Fatih Karagümrük: 1

Stat: Kartal
Hakemler: Yiğit Arslan, Sercan Ertemçöz, Halil İbrahim Atabay

Kartalspor: Fırat, Deniz, Anıl (Dk. 81 Cem), Emrah Taysı, Mehmet Sait, Emrah Kaya, Uğur, Aytek, Abdullah, Erdi Can (Dk. 63 Emrah Kol), Ali (Dk. 86 Semih)

Fatih Karagümrük: Akın, Hüseyin Cankut, Erdinç, Yasin (Dk. 87 Metin), Serdar, Muhammed Akarslan (Dk. 90+4 Erkan), Mert, Gökcan, Serkan (Dk. 90+3 Şahin), Okan, Ömercan

Gol: Dk. 90+1 Metin (Fatih Karagümrük)

Sarı kartlar: Dk.16 Anıl, Dk.17 Abdullah, Dk. 62 Emrah Taysı ve Mehmet Sait, Dk. 81 Ali, Dk. 82 Uğur, Dk. 90+4 Emrah Kaya (Kartalspor), Dk. 27 Serkan, Dk. 32 Yasin, Dk. 71 Mert, Dk. 90+2 Metin ve Şahin (Fatih Karagümrük)

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Çocuk Meclisi 23 Nisan’ı Kutladı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde kurulan Çocuk Meclisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan bu özel günü kutlayan minik meclis üyeleri, günün anlam ve önemine de vurgu yaptı. Kartal Belediyesi Çocuk Meclis üyelerine Başkan Gökhan Yüksel tarafından başarı belgesi takdim edildi. Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Admin See Full Bio

Basında Kartal
22 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel’den 23 Nisan Mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yayımladığı mesajında şu ifadeler yer aldı: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 104’üncü yılını milletçe birlik ve beraberlik içinde kutlamanın gurur, mutluluk ve coşkusunu yaşıyoruz. Tarihimizde önemli bir dönüm noktası olan 23 Nisan […]