SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Kartalspor Kulübü Sevdalıları! “ZAMAN, BİRLİK OLMA ZAMANI”.

Yayınlanma:
ABONE OL

Kartalspor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklamada, Kartal halkının Kartalspor’a sahip çıkma; çağrısı yapıldı.

Açıklama da; “Bugünlere neden -nasıl geldiğimizi kamuoyunun takdirine bırakıyoruz.

Kulübümüzün ekonomik olarak daha rahat yönetilmesi ve sıkıntıların çözülmesi adına, maddi gelir sağlayabilecek daha güçlü bir yönetim oluşturulması için, yönetim kurulumuz, 23 – 30 Aralık 2015 tarihinde Seçimli Olağanüstü Genel Kurul kararı almıştır. İlk oturum 23 Aralık 2015 tarihinde çoğunluk sağlanamadığından dolayı, ikinci oturum olan 30 Aralık 2015 tarihinde Olağanüstü Genel Kurul yapılmıştır.

kartaslpordan-cagri

Ancak;

30 Aralık 2015 tarihinde yapılan Olağanüstü Genel Kurul’da, hiçbir Başkan, Yönetim ve Denetleme Kurulu adayları Yüksek Divan Kurulu’na sunulmamış olup, her hangi bir yeni Başkan, Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu oluşamamıştır.

Ne yazık ki !

Her hangi bir aday çıkmamasından dolayı;

Değerli Yüksek Divan Kurulu Başkan ve üyeleri, daha önceki dönemler de görev yapan Başkan ve Yönetim Kurulu üyeleri, Genel Kurul üyeleri, taraftarımız, güzide ilçemizde bulunan sporla ilgilenenler ve basınımız tarafından mevcut Yönetim Kurulu olarak, Tüzük Gereği 3 (üç) yılda bir Mart ayı içerisinde yapılması gereken, Seçimli Olağan Genel Kurul tarihine kadar devam etmemiz istenmiştir.

Mevcut Yönetim Kurulu “istifa etmek” yerine, Kulübümüzü “sahipsiz bırakmamak” ve tekrar Kongre sürecinin, Profesyonel – Alt Yapı Teknik Ekibi, Futbolcular ve Personel üzerinde olumsuz hava yaratmaması için, Tüzük Gereği 3 (üç) yılda bir Mart ayı içerisinde yapılması gereken, Seçimli Olağan Genel Kurul tarihine kadar kulübümüze sahip çıkmaya devam etmiştir.

Ayrıca şunu belirtmek istiyoruz !..

2016 Mart ayı içerisinde yapılması gereken, Seçimli Olağan Genel Kurul’a kadar, Değerli Yüksek Divan Kurulu Başkan ve üyeleri, daha önceki dönemlerde görev yapan Başkan ve Yönetim Kurulu üyeleri, Genel Kurul üyeleri, güzide ilçemizde bulunan sporla ilgilenenler ve basınımız tarafından “Kulübü sahipsiz bırakmayın, ne gerekiyorsa maddi-manevi olarak sorumluluk üstleneceklerini, kulübe gelir getirecek çalışma ve yemek organizasyonu yapacaklarını, bilet satışı konusunda yardımcı olacaklarını” Mevcut Yönetim Kurulu ’na, 30 Aralık 2015 tarihinde olan Seçimli Olağanüstü Genel Kurul toplantısında sözlü olarak belirtmişlerdir.

Yönetimimiz, sonra ki Süreçte yalnız bırakılmıştır.

Bu kişilerin destekleri, Protokol listesinde, müsabakaya 15 (onbeş) dakika kala telefonumuzu arayarak, Protokol (Şeref) Tribününde yer ayırtmakla kalmıştır.

Ayrıca, Ocak ayı içerisinde ödenmesi gereken Yıllık üye aidatları, üyelerimizin birçoğu tarafından ödenmeyip, yemek organizasyonu için hiçbir maddi ve manevi olarak katkı sağlamamışlardır.

Devre arasında, Futbolcularımızın alacaklarından doğan borçların ödenmesi konusunda yardımcı olan Kartalspor Onursal Başkanı ve Kartal Belediye Başkanımız olan Op. Dr. Altınok Öz ‘e göstermiş olduğu katkı ve desteklerden dolayı, Mevcut Yönetim Kurulu olarak tekrar teşekkür ediyoruz.

Devre arasından, bu zamana kadar Kulübümüzün yaşamış olduğu sorunların bazılarını belirtmek isteriz.

Öncelikle kulübün kısa sürelerle yaşadığı kongre süreçleri, futbolcu ve personelimiz üzerinde olumsuz etki yaratmaktadır.

Geçmişten gelen borçların ödenememesinden dolayı borçlar artmakta, bu yüzden Kulübümüz hiçbir gelir elde etmemektedir. Türkiye Futbol Federasyonu ve Spor Toto gelirlerimiz, vadesi geçmiş vergi, SGK(4a) borçlarımıza taksit olarak otomatik olarak ödenmektedir.

Eski yabancı futbolcumuz Deyvison’un alacaklarından dolayı, kendisi, menajeri ve eski kulübü ile kulübümüz arasında protokol ile yapılandırma yaptık. Menajeri ve eski kulübüne ödenmesi gereken tüm borçlar ödenmiştir. Deyvison’un yapılandırılan aylık taksitleri son süreçte ödenememektedir. FİFA’da açmış olduğu davadan dolayı da kulübümüze, ceza ve dava masrafları yüklenmiştir. Kulübümüze puan silme ve küme düşme cezası, FİFA tarafından her an ceza yaptırımı ile uygulanabilir. Bu iki konuda, acil olarak ödemelerin yapılması gerekmektedir. (Bu iki konuda, görüşmeler ve dökümanlar ilgili kişilere elden teslim edilmiş olup, mesaj atılmıştır)

Personelimizin, teknik heyet ve futbolcularımızın ödemelerinde yaşadığımız sıkıntıların dışında, günlük yemek, sağlık malzemeleri, deplasman ve kamp masrafları, lojistik giderler(ulaşım) gibi günlük ihtiyaçları karşılayamayacak duruma geldik.

Bunun gibi olumsuzluklar, takımımızın, teknik heyetimizin ve de yönetimimizin psikolojisini bozarak, kötü gidişatı tetiklemektedir. Kötü sonuçlar aldığımız bu süreçte yanımızda olan ve bizi yalnız bırakmayan sadece “TARAFTARIMIZ” olmuştur.

Sezon sonuna kadar oynayacağımız 10 maçımız ve alabileceğimiz 30 puan var. Kalan maçlarımızın çoğunu bizim gibi alt sıralarda olan takımlara karşı oynayacak olacağımızı belirtmek isteriz. Önceki sezonlarda son maçta kümede kaldığımızı hatırlatarak, sevgi, inanç ve güven ortamı sağlandığında başarının geleceğine inanıyoruz.

1 Mart tarihinde yapılacak olan Olağan Genel Kurul ‘da, tekrar aday olmayacağımızın altını çizerken, alınacak bir Galibiyete ve Puan Sıralamasına göre endekslenmiş bir yönetimin oluşmasını da tasvip etmiyoruz. İyi ve kötü günde Kartalspor’u her koşulda yalnız bırakmayacak ve sahip çıkacak sevdalıların bir yönetim kurulu oluşturmasını temenni ediyoruz ve buna canı gönülden destek vereceğimizi, Kartalspor’u seven herkesin bilmesini isteriz.

“ZAMAN, BİRLİK OLMA ZAMANI”.

İlçe Kaymakamımız, Belediye Başkanımız, yerel siyasetçilerimiz, sivil toplum örgütlerimiz, spor yöneticilerimiz, basın mensuplarımız, genel kurul üyelerimiz ve Kartalspor’a gönülden bağlı olan iş adamlarımız ve tüm taraftarlarımızın 1 Mart 2016 tarihinde yapılacak olan Olağan Genel Kurul ‘da camiamıza destek verip, sahip çıkacağına inanıyoruz !..

İlgili Haberler

Genel
17 Nisan 2024
Bu ikili çok güçlü! Sarımsak Limon karışımı her derde deva

Damar sağlığından romatizma ağrılarına, doğal bir çözüm olan sarımsak ve limon kürü, sağlık sorunlarınıza karşı güçlü bir destek sağlıyor. Sarımsak ve limon, tek başlarına harikalar yaratan iki doğal besin. Bu iki güçlü malzeme birleşince, sağlık üzerindeki faydaları ikiye katlanıyor. DOĞAL DAMAR AÇICI OLARAK LİMON VE SARIMSAK: Dolaşım sistemini destekleyen ve damar sağlığı üzerinde olumlu etkiler […]

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik, Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]

Genel
16 Nisan 2024
Suyun içine birkaç damla aseton damlatın! Öyle bir işe yarıyor ki

Yer silme suyuna birkaç damla aseton eklenince, parkeler gıcır gıcır oluyor. Ev temizliğine devrim yaratacak o yöntem bulundu. Ev temizliğinde yeni bir yöntem keşfedildi! Aseton, genellikle tırnaklardaki ojeyi çıkarmak için kullanılan bir madde olarak bilinse de, parkeleri temizlemede de etkili olabiliyor. İşte bu kullanımın detayları… Aseton, asidik yapısı ile bilinen bir kimyasal madde. Tırnaklardan oje […]

Genel
16 Nisan 2024
Adana’da Sıcaklık Rekoru: Termometreler 39 Dereceyi Gördü!

Adana’da Nisan ayında termometreler 39 dereceyi göstererek sıcaklık rekoru kırıldı. Uzmanlar, sıcaklığın daha da artacağını ve 42 dereceye ulaşacağını öngörüyor. Adana, Türkiye’de yaşanan küresel ısınma etkilerinin en yoğun hissedildiği şehirlerden biri oldu bu Nisan ayında. Kentte ölçülen 39 derece sıcaklıkla yeni bir rekor kırıldı. Meteoroloji yetkilileri, bu sıcaklık artışının Afrika’dan gelen sıcak hava dalgaları nedeniyle […]