MENÜ ☰
Esentepe Avrupa Konutları
Kartal Gazetesi » Kültür-Sanat, Manşet, Toplum » MALTEPE’DE TİYATRO COŞKUSU DEVAM EDİYOR

MALTEPE’DE TİYATRO COŞKUSU DEVAM EDİYOR



Maltepe Belediyesi’nin bu yıl ilk kez düzenlediği “Tiyatro Festivali”nde ünlü oyuncular ve son dönemin öne çıkan oyunları, Maltepe’de sahne almaya devam ediyor.  

 

Festivalin üçüncü gününde Türk edebiyatının unutulmaz isimlerinden Aziz Nesin’in, “Başarımı Karılarıma Borçluyum” isimli müzikli oyunu Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde sahne aldı. Oyunda, birçok kez evlenen ve her evliliği kötü ve komik bir şekilde sonuçlanan Ziya’nın hayatı esprili bir dille seyirciye anlatıldı. Tiyatro Kedi’nin sahnelediği, müziklerini ünlü müzisyen İlhan Şeşen’in hazırladığı oyunda, Ziya isimli karakterin evlendiği birbirinden farklı yapıdaki yedi kadını, sevilen oyuncu Aydan Şener canlandırdı.

Sanatseverlerin büyük ilgi gösterdiği, yönetmenliğini Damla Cercisoğlu’nun yaptığı oyunda Emre Büyükpınar, Burçin Bildik, Suat Güzey, Gurur Aydoğan, Hilmi Özçelik, Murat Terzi ve Hakan Altıner rol aldı.

📆 25 Mart 2016 Cuma 14:42   ·   💬 0 yorum   ·  
Esentepe Avrupa Konutları

KARTAL'DA HAVA

İSTANBUL

BLOG

YENİ SAYI
Kayakla Atlama Olimpiyat Sporcusu Milli Kayakçı Fatih Arda İplikçioğlu’nun kayak takımları kayboldu

YAZARLAR

RÖPORTAJLAR

BAĞLANTILAR